Kaderimin Kaderi..

Teşekkür ederim öncelikle, menün güzel fakat çileği çok yememeye özen göster çilek teki kalori yüksek bildiğim kadarıyla
100gr 12 adet çilek 37 kalori
Diğer meyvelerden daha düşük kalorisi
Biara diyetisyen e gittiğimde kitapçık vermişti meyvelerin kalorisi fotosunu atayım sanada bi bak istersen
görüntü net olmadı sanirim

Teşekkür ederim öncelikle, menün güzel fakat çileği çok yememeye özen göster çilek teki kalori yüksek bildiğim kadarıyla
12 adet 100gr yapıyo 37 kalori diğer meyvelerden daha düşük tam aksine
Bira diyetisyen e gitmiştim verdiği kitapçıklar da meyvelerin kaloriferi var
Bak sanada gondereyim

Aaaa bana da diyetisyen çok yeme demişti kalorisi fazla demişti,vay gıcık kadın,çok utandım şimdi

Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 1 dilim ekmk 1 kase yoğurt
Ara 1 portakal
Öğlen 1 porsiyon patates salatasl
Akşam 1 tabak patates mücver
1 saat egzersiz 2 litre su

Selam kızlar.
Benim menüm :)
Kahvalti
1 haslanmıs yumurta
1 zeytin
1 bitki çayı
3 kraker

Öğle
3 kasar
1 catal beyaz peynir
1 dilim börek
1 kasık kavurma çay

Ara
Elma
Ve şekersiz kahve

Aksam
1 haşlanmış yumurta

Su 8 bardak kadar.spor yapamadım daha bu gün kızım burnuna boncuk sokmus acile gittik ordan kv feye derken sımdilik vakit olmadı.
Yapacam am kızlar.

Kızlar merhaba 2 gündür boyun fıtığım azmış durumda,maalesef yürüyüş haricinde bir spor yapamıyorum,6 km yürüyüş yaptım,bu günkü menüm
Sabah
Uyandığımda
Limonlu karbonatlı su 2 bardak
1 kahve
Öğlen
patates kavurması
Çay
Ara 1 bardak kahve
Aksam
Daha yemedim ama 1 yada 2 tane patatesli D börek yanına ayran
Simdilik benden bu kadar,öpüyorum hepinizi fıstıklar

Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor diyet?
Menüm şöyle:

Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası

Ara 2 grissini

Öğlen:
1 tabak çorba
1 tane karnıyarık

Ara:
1 avuç fıstık

Akşam:
1 kase çorba
Taze fasülye

Geçmiş olsun canım çocuk yaramaz galiba :) menün güzel ama akşam 1 yumurta doyurucu değil gece acıkmayasın?

Akşam yiyeceğin böreği sabaha sakla başka bir şey yiyebilirsin onun yerine canım tabi başka bir şey yoksa 1 tane yiyebilirsin :) menü güzel canım bende öptümm seni senii

Öncelikle geçmiş olsun canım
kavurma,börek ve kraker de gözümden kaçmadı ama sabah olduğu için ve az olduğu için bence problem yok, ama bütün akşam 1 yumurta ile nasıl dayanacaksin

Takviye yaptım yanina haslanmıs bir parça et
Bugün proteine doydum
Yarın hafıf sebzeler kullanmalıyım galiba
Bu arada teşekkür ederim.
Benim kız biraz meraklı ve ssuslu burnunu bile süslüyor ah ah

Geçmiş olsun canım
boyun fıtığı iyi bilirim bende
Afiyet olsun canım menün harika
Börek patates li olduğu için bence 1 tane ye
A
Geçmiş olsun canım
Ahhhh bu çocuklar ah

Menün gayet az bol çeşitli olmuş
Afiyet olsun
Kadercim çok iyi canım
Afiyet olsun

Menum paylaşım
Sabah
Şekersiz çay
Sucuklu yumurta (az
Peynir
Zeytin

Şekersiz sütlü kahve

1havuc
4 gibi akşam yemeği
1 tabak topalak çorbası
1 elma

1 bardak süt

1 saatten fazla yürüyüş

Günaydın kızlarr dün 30 day shred 5. Günümü bitirdim bugün de 6. Günümü yapıcam inşallah.
Kahvaltı 3 peynir - 3 zeytin - salatalık - domates 1 dilim kepekli ekmek biraz da pekmez yedim :)

Kızlar merhaba,nasılsınız, nerelerdesiniz?bugün yine ağrılarım devam ediyor onun için spor yok
Menümü paylaşıyorum
Sabah
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim peynir
Ara
yeşil çay
Probiyotik yoğurt
Öğlen
1 kıymalı D börek
Şalgam
Ara 1 dilim kek
1 bardak kahve
Akşam daha yemedim ama haşlanmış tavuk göğüs ve 1 2 kaşık bulgur pilavı olacak,bi de geceye doğru yoğurt kürü yapmayı düşünüyorum
Bugün doymak bilmiyorum, neden anlamadım

Bazen oluyor canım öyle ama tartı gunu yaklaşıyor daha dikkatli olmak lazım.
Bende bugün yoğurt kuru yapacağım.

Menumden bahsediyim biraz dukana başlama hevesiyle yulaf kepeği almiştim.ama yogurda karıştırıp yiyince yenecek bir şey olmadığına karar verdim.Ama daha bir paketti.ne yaparım derken nette ve burda bazı arkadaşlar yulaf kepeğinden kahvaltı için omlet yapmişlar.kuru meyveler ve muzdan kurabiye yapmışlar.elma ceviz ve Hindistan cevizinden tatlı yapmışlar.
Yani iyiki atmamışım.birde bu yulaf kepeği suda durdukça şişiyormuş ve tokluk hissi veriyomuş.Allah sizi inandırsın gerçek
1 yumurta 1 bucuk kasık yulaf kepeği ve 6 yemek kaşığı sutu karıştırıp seramık tavada krep seklinde pişirdim midenizin şiştiğini gerçekten hissidıyorsunz.ve su içme ihtiyaçinz oluyor.
Oglen ise pırasayı az yagda kavurup tuz kimyon karabiberle baharatlandırdım.uzerine iki yumurta kırdım biraz daha pişirdim.pırasa sevmeyen ben bayıldım resmen bir buçuk tabak yedim ve şekersiz cay içtim.
Hala açlık hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…