Kaderimin Kaderi..

http://www.diyetevim.com/2014/03/1-ayda-5-kilo-verdiren-kolay-diyet.html?m=1

Kendime diyet listesi buldum
Kopyalanmıyordu yazıyı yapıstıramadı.
Dukan diyeti güzel 4 asamadan oluşuyor.
İlk evrede 68 besin var.ama etlerden domuz deve kuşu bıldırcın kabuklu deniz hayvanlarını falan cıkarınca geriye sadece tavuk hindi ve kırmızı et dana eti kalıyor eee ben hindi sevmiyorum.malum et de pahalı.tek seçenek tavuk haslama tavum ızgara fırında tavuk kaşıyor.kendimi herşeyden mahrum etmek istemiyorum açıkçası yoksa afrıkadan gelmiş gibi herşeye saldırıyorum
Ayı 29 una kadar 62 olmam lazım.bakalım bu liste beni sevindirdi tabi onda da pirzola biftek var ama onlarn yerine baklagiller yada beyaz et koymayı düşünüyorum

Yahu bu diyet yapmak ne pahalı bişeymiş
Birde kurler var tabi olmazsa olmazlar gibi
Yoğurt kuru
Ceviz suyu
Tarçınlı süt beste ve yatmadan iki uç saat önce
Tabi en önemlisi spor.ne zaman spora ağırlık versem o zaman gidiyor kilolar spor yapmayınca ben gram veremiyorum.
İşin özü İbrahim Saraçoğlu nun da dediği gibi zayıflamak isteyen az yesine çıkıyor

Hahaha doğru diyor az ye çok hareket et gör bak zayıflıyormusun zayıflamıyormusun. Verdiğin linke girip bi bakıcam canım :) ha bir de sana tavsiyem diyet listesini kendine göre düzenle gerektiği yerde ekleme çıkarma yap çokta zorlanmadan devam et

Kahvaltı:
Zeytin, peynir, domates, salatalık ve dünden kalma patates püresi

Öğlen:
1 tabak salata
4 kaşık bulgur pilavı
Yarım tabak kuru fasülye

Akşam:
Yoğurtlu kabak
Ispanak yemeği

Spor 30 dk jillian shred yaptım (3.günüm)

Iyi akşamlar kızlar
Nasılsıniz bakalim
Canim yapabilirsin çok iyi aslında
Bende senin gibi spor yapmassam veremiyorum
Senin menülerini abartılı değil canım sporu fazlalaştır verirsin bence

Bugünkü menum
Sabah doktora gittim
Kadın doğum bugün düzensiz oldu

Sabah
1kase yoğurt çorbası (yağsız

2 portakal

Öğlen dışardan
Doktordan gelirken
Et döner yedim

6 7 adet çilek
1 elma
1 avuç fıstık

Aksam
Balık
Salata

Az önce
Türk Kahvesi

Merhaba kızlar bugünkü menümü paylaşayım
Sabah
Domates
Salatalık
1 dilim peynir
1 kahve
Öğlen
Çilekli form çayı
Yarım pide
Ara
probiyotik yoğurt
Akşam
3 Köfte
Çeyrek ekmek
Ayran

Spor olarak 50 Aletli mekik birazdan bir 50 mekik daha çekeceğim

Menü gayet güzel hafif geçirmiştir canım
Jillian başlamışsin hep berabermi başlasaydik
Bu ara aktif olamadım
Haber verdinde gormediysem bilemiyorum
2 gündür spor yapamıyorum kendimi çok halsiz hissediyorum
Bacaklarım ellerim sizliyor yorgunluktan

Menü n beğendim öğlen cay ile sade pide ekmek mi canın çekti canum

Menün guzel aslında ama ne kadar çok yemek yemek olmuş ama kaloriye vurdugumuzda az ve besleyici,bu arada yaptığın sporun link varsa ekleyebilir misin buraya merak ettim

Gecmis olsun canim,Menüne bayıldımhele o bir avuç fıstık beni benden aldı,uzmandan alınmış tam bir diyet listesi,Tebrikler

Evet canım başlamadan önce yazmıştım buraya 3 günü tamamladım gerçekten çok etkili sizde başlayın grupça yapmış oluruz :)

Menün guzel aslında ama ne kadar çok yemek yemek olmuş ama kaloriye vurdugumuzda az ve besleyici,bu arada yaptığın sporun link varsa ekleyebilir misin buraya merak ettim

Öğlen işyerinde çıkan yemeği yiyorum akşamda eve gelince ne varsa artık menüde onu yiyorum canım o yüzden karışık bi menü oluyor hehe

Kızlar merhaba,bugün güne iyi başladım ama yaklaşık 3 4 saattir yerimden kalkamiyorum,acayip bi halsizlik ve karın ağrım var,menümü paylaşıyorum
Sabah Yarım kase yulaf ezmesi ve süt
Yeşilçay
1bardak sütlü şekersiz kahve
3 km yürüyüş
Öğlen
Bir küçük karnabahar salatası
1 bardak kahve
Akşamyemeği sanırım yağsız tavuk göğüs kızartma yanına salata
Bu arada dünkü mekik lerin acısı bugün çıktı,bu arada Bluedreamer02 kadercim bugün baslayacaktim ama halim olmadığı için yarın bende başlayacağım jillian michaels 30 day ile

Olsun canım yarın başla bana eşlik edin ama şimdiden söyleyeyim ilk günler çok zorlanacaksınız yarıda bırakmak isteyeceksiniz merdiven çıkarken zorlanacaksınız ama hemen pes etmek yok 30 gün boyunca yapacağız

Sabah domates salatalık 1 yumurta tavada
Ara 2 tane çubuk kraker
Öğlen yarım tavuk ekmek 2 bardak cola cezamı kesebilirsiniz
Akşam çorba ve bir tabağın çeyreği kadar taze fasülye

saat 1'e kadar çalıştım ve 1'den 6'ya kadarda dışarıdaydım işlerim vardı onları halledicem diye ordan oraya koşturdum. O yüzden öğlen dışarıda yemek zorunda kaldım.
Birazdan kardio programını yapıcam (4.günüm)

geçmiş olsun canım
Menü çok beğendim
Bende bugün başlıca m jillian a
Kendini iyi hissedersen sende başla
B
Menü n kolanın dışında çok güzel

Ekmeği sadece öğlen yemissin dengelenmis iyi olmus

Bugünkü menum

Sabah
1kase çorba
Öğlen 3 kaşık Kisir
1 catal sütlü irmik tatlısı

Aksam 6 7 adet lahana sarması
1kase çorba

1 elma
6 adet çilek

Spor 8500 adim

Kader ooo cola öyle mi o zaman kardiyo program ı nı 30 dak değil 1 saat yap bari

Teşekkür ederim öncelikle, menün güzel fakat çileği çok yememeye özen göster çilek teki kalori yüksek bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…