- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.381
Bu haftaki tablomuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Ben geldim artık
hepineze çok teşekkür ederim canlarim iyi dileklerini için
Aksam kadar misafir ağırladım
Geçmiş olsun a gelenler
Bu hafta fiyasko
Kilo almışım diyet spor yapamadım malesef
74 6 bu haftaki kilom
Ceza kesin
Bu hafta sporuma diyetime dikkat edicem söz veriyorum
Üzgünüm canlarim
Kendime kızıyorum
Nazara inanırım kıskaniyolar biziCanım. Bennde öyle hiç sıkma canını yarın yeni gün yeniden başlıyoruz.moralini yüksek tut.ben kendime tam diyet sıfır kaçamak ve 1 saat spor cezası verdim.nazar var bizde nazar
Bize yakın bi hoca varmışNazara geldik motivasyon eksikliği var. Birbirimize ceza keseniyoruz sürekli kaçamak yapıyoruz moraller düşüyor daha birsürü şey .. Napsak bi hocaya mı okuyup üfletsek topiğimizi
Acaba diyeti değistirsem dukan falan mi yapsam?
Trambolin almayı düşünüyorum spor için.
Gobege etkisi olur mu ki?
Kızlar merhaba,güne iyi başladım ama belli bi saatten sonra cıvıttım galiba...
Sabah
Yulaf ezmesi ve süt
1 2 saat sonra
Domates
1 dilim peynir
1 yumurta
1 saat önce konserve barbunya pilaki yedim ve kahve içtim
1 tane de hazır kurabiye yedim
Artık akşama ne olacak bilmiyorum
Spor yapmam gerekiyor ama çok üşeniyorum yardım edin lütfen
Bu arada tatlı ihtiyacimi bu aralar probiyotik yoğurt yiyerek gideriyorum
1 tane yedim ama kadeeeer,daha ben mekik in düzünü çekemiyorum tersini nasıl yapcam,benim şu aletle deneyeyim bariAkşam salata ye bol bol :) kurabiye olmamış canım 50 ters mekik çek bakalım :)
Göbeğe etkisi olur mu bilmiyorum ama spor amaçlı çokta güzel olur :) dukan diyeti seni zorlamayacaksa bi hafta dene belki disiplinle diyetine devam edersin şuan bi hafta iyi diğer hafta kaçamaklı oluyor ve verdiğimiz kiloyu geri alıyoruz hemen. Deneyebilirsin canım
1 tane yedim ama kadeeeer,daha ben mekik in düzünü çekemiyorum tersini nasıl yapcam,benim şu aletle deneyeyim bari
Yorumlara falan da baktım biraz araştırdım.baya güzel yorumlar var.gorunuste kolay dıye dusunuyordum ama herkes o kadar kolay olmadığını yazmış.ama vucudun butun bolgereını calıstırıyormus.aslında ben eplektik bisiklet istiyordum ama biraz pahalı.trambolin bisiklete göre uygun ve eglenceli
Hem çocuklar da yararlanır
İyice arastırıyım dukanı bir liste olusturuym
Ona gör yaparım.beni zorlarsa hiç denemem sonra beynım kıtlıktaymıs gibi algılıyo sonra ne gorursem saldırıyorum.
Benim menüm
Kahvaltı
1 tavada yumurta
2 ceri domates
2 zeytin
Sekersiz cay bitki çayı
Elma
Ara
Sekersiz kahve
Oglen
4 kasık diyet makarna
1 kasr çorba
Aksam
1 kase çorba
1 elma
Su 3)4bardk ancak içtim.bugün çocukları parka goturdm.sonra biraz daha yurudk.30 40dk falan yuruduk.birazda mekik çekerim ve suya devam sıfır kacamak
Evet menumu paylasayimm
Sabah 1 kase musli
Ara 1 yeşil elma
Öğlen gün vardı:) yarım tabak kısır
Akşam 1tabak karnı bahar çorbası 3 kaşık bulgur pilavı
Gün içerisinde 1.5 litre su 1 saat egzersizz