- 7 Ocak 2016
- 80
- 39
- 3
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Hoş geldin cnm aramiza bnmde çok motiveye ihtiyacim vardi ama çok şükür biraz hırslandm inş gidecek bu kilolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin cnm aramiza bnmde çok motiveye ihtiyacim vardi ama çok şükür biraz hırslandm inş gidecek bu kilolar
Canim bnde bugun mekik programina basladim sen hangisini istiyosan onu yap derim ama madem mekik programi bitmiş squatıda dene kadercim
Tamam canım artık kilo bizim için sorun olmaktan çıkacakbuyugumuz sensin Sema ablacim. bundan sonra herkes yediklerine daha cok dikkat edecek. oyle cok abartili kilomuz yok biz istedikten sonra vericez fit olucaz fiiiittt
spor: 45 dk evde orta tempolu yuruyus
Tamam canım artık kilo bizim için sorun olmaktan çıkacak
Leslie3mil yaparım ben inş
Ben tatlı krizlerine dayanamiyorum ama sizinle başarılar inaniyorum
Kilom72 boyum 162Oncelikle hoşgeldin cnm aramiza diyet yaparakda zayiflayabilirsin bnde spor salonuma falan gityorum evde egzersiz yapıyorum kılonu boyunu yazarmısın
Ayrıca hoşbuldum :)Kilom72 boyum 162
Baktım canım çok güzel bilgiler bildiğimiz ama uygulamadigimiz şeyler iyi oldu banadadiyete baslamanin 10 yolu:
http://www.hurriyet.com.tr/diyete-baslamanin-10-yolu-8927877
Sende hoş geldin canım ben semaKilom72 boyum 162
Çok doğru söyledin canım strese gerek yok korksun yağlar savaş açtık onlaraYa kılo dediğin nedir gider stres yapmamaya çalişiyorum bn boş bol su için
Ben Nuray 3.5 aylık bebeğim var. Doğuma 72 yle girdim ve 72kgyum ve aşırı iştahlarım. Evde kondisyon bisikletimiz var ve 4 yaşındaki oğlumun oyuncağı ve askı olarak kullanıyoruz. Henüz bir hedefim yok emzirdiğim için sağlıklı azar azar vermek istiyorum. Ya da almamak kiloları. Yaşımda 32 buarada :)aksam aciktiginizda sinirsiz cacik yiyebilirsiniz kizlar doyana kadar yiyin yeter ki abur cubura yonelmeyin. isterseniz herkes kendini bi kisa tanitsin yabancilik falanda cekmeyiz.
ben Songül Kader. 20 yasindayim. Samsunda yasiyorum. kucuklugumden beri hep kiloluydum. Ailem full kilolu. Bende kasim ayinda diyete basladim 92 kilo ile. Guncel kilom 78. Hedefim 62. boyum 1.64 veeee simdi 45 dk leslie walk yapacagimm sporumu yaptiktan sonra gelecegimmm siz kaynasin bakalim
Ben de 2 çocuk annesinin 4 yaşında oğlumla 3.5 aylık kızım var Aynen doğumlardan sonra veremedim ben de 5 kg 5 kg toplam 10 kg dan da fazla hatta kalan kg kar varMerhabalar canım ben 34 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim adım sema 2 oğlum 1 kızım var ben doğumlardan sonra kilo aldım oğlum 4 yaşında veremedim 82 kilodan 73 e düştüm şimdi al- ver kilo gitmiyor boy 165