- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Evet canım içiyorum şimdi ogle yemeği yiyorum
Arpa sehriye çorbası ve 2 biber dolması
Senin günün nasıl geçiyor kadercim
Dur resimde aatayım dolmayı artık bulgurla yapıyorum.pirince son
Vay vay vaayyy afiyet olsun canım arada böyle resimli menü paylaşmak gerekiyor
Srlam kizlarr kilo bildirimi yapayim ne arti eksi 64 çiktim ama olsun gerçekten moralimi bozmuyorum artida görebilirdim inanin haftaya 2 kilo veya daha fazla verecem gerekirse kendimi aç birakacam yeter yaaa neyse menümü paylaşayim
sabah 1/2 domates1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara 1/2 yeşil elma
oğlen1/2 tabak domates pilavi
akşam 2 tane balik 1tabak salata
2litre su 1saat egzersiz
( kizlar lütfen moralimi bozmayın nasil olsa gidcek kilolar )
Kankamm ya iyiki varsinYavrum hoşgeldin. Moralini bozmayacağız canım çünkü kilonu korumuşsun aferin sana haftaya 100 gr versen bile seni tebrik ederiz sonuçta kilo vermek hiç kolay değil. Bunu en iyi bizler anlarız :) olsun varsın kaçamaklı bi hafta olsun sen sporunu egzersizini yapıp kilonu sabitlemişsin. Haftaya inşallah hepimiz daha dikkatli olacağız. Bugünki menün kötü değil canımm. Aksine çok güzel.
Kankamm ya iyiki varsinYavrum hoşgeldin. Moralini bozmayacağız canım çünkü kilonu korumuşsun aferin sana haftaya 100 gr versen bile seni tebrik ederiz sonuçta kilo vermek hiç kolay değil. Bunu en iyi bizler anlarız :) olsun varsın kaçamaklı bi hafta olsun sen sporunu egzersizini yapıp kilonu sabitlemişsin. Haftaya inşallah hepimiz daha dikkatli olacağız. Bugünki menün kötü değil canımm. Aksine çok güzel.
MEnün çok güzelmişş umarim sarma çok değildi bi o bana biraz fazla geldiBugün ki menüm
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1 peynir
3 kaşık yoğurt
ARA:
1 kase yoğurt
ÖĞLEN:
1 kase lahana çorbası
1 tabak lahana sarması
Yoğurt
ARA:
1 elma
AKŞAM:
1/2 tabak etli nohut yemeği
1 tane biber dolması
1 tabak salata
Kankamm ya iyiki varsinşimdi daha iyi motive oldum emin ol haftaya bomba gibi başlicam
Aynen bnde birinci olmak için elimden geleni yapicam kapişalimmi kanka heheHehe kankalar bunun için var tatlımm her daim yanındayımhaftaya yarışma var kendimi hazırladım
Aynen bnde birinci olmak için elimden geleni yapicam kapişalimmi kanka hehe
Popişler gitmesin ya biraz kalsin
Kapışalım bebeğimbirincilik bekliyorummm haftaya gelsin eksiler gelsin birincilikler gitsin kilocuklar göbüşler popişler motivasyon tavan yaptııı
Selam kizlarr hayirli akşamlarr bugunki menümü paylaşayim
sabah öncelikle 2 bardak limonlu su 1yumurta (haşlanmiş ) 1 dilim ekmek 5 zeytın
ara 1bardak yeşilcay
Oğlen 1 tabak ispanak yemeği
ara 1 yeşil elma
Akşam 1kase mercimek çorbasi1tabak salata 1 lahmacun
2,5 litre su 1 saat egzersiz sizinde menülerinizi bekliyorum kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?