• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Uff kizlar çok kötüyüm ya resmenkıtliktan çikmiş gibi yedim bugunluk menümü paylaşmayim:KK43: azim denen şey sifir ne oldu bana ya en sert eleştirilerinizi yapinnn :KK43:rahatlikla bugun 2 kkilo aldiğimi düşünüyorum uff:KK61:

Kanka inanmıyorum ne güzel gidiyordun sen diyet spor çok güzeldi herşey nazara geldin kuzum. Menünü paylaş ona göre eleştiri yapacağız. Ama moralini bozma. Diyete devam sakın bırakma olur mu. Birlikte başaracağız kanka.

Melis hedefini değiştirmen pes etmek demektir.arada hepimiz yoruluyoruz bak ben senin suandakı kilona ulaşmak için bile sabrediyorum.o hayale ulaşmak için ter dpkuyorum her gun yenıden baslat bıze iae pes etmek yakışmaz PES ETMEK YOK ZAYIFLİYCAZZZZZ

Katılıyorum canım hepimiz zorlanıyoruz. Daha geçen hafta benim başıma geldi birden fazla yemeye başladım ama sizin sayenizde hemen toparlandım kaldığım yerden devam ettim. Meliscim sende yarın daha az yiyerek dengelemeye çalışabilirsin.

Melis yarın senden örnek bir menü bekliyoruz. 1 saat egzersiz yada mezdeke oyna. Su 2,5 lt tamam mı . Bak yoksa bu hafta tartıda artı göreceksin.

Melis yarın senden örnek bir menü bekliyoruz. 1 saat egzersiz yada mezdeke oyna. Su 2,5 lt tamam mı . Bak yoksa bu hafta tartıda artı göreceksin.
Evet ya kesinlikle arti görürüm :KK61: menümü paylaşayim o zaman
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
ara 1 portakal
öğlen 1tabak tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam 1porsiyon balik 1 tabak salata 1dilim ekmekno_O1,5 litre su 1saat egzersiz

Ya belki çok ydmedim ama bana çok aşiri yemişim gibi mdemde tokluk var midem küçülmüş diye çok olmuş olabilir yorum sizin

Ya arkadaşlar biz destek için birleştik
Ama soyle bi durum var aksam menuler yazılınca sabah ya bak suda bunu yemiş bende yesem ne olacak psikolojisi oluyor onun için hepimiz çok dikkatli olalım.Nefsimize hakim olup boool hareket edelim;)

ara 1 portakal
akşam 1porsiyon balik 1 tabak salata 1dilim ekmekno_O1,5 litre su 1saat egzersiz

Bende nutella kavanozuna daldın sandım kızzz:-):P

Bana sadece bi tavuklu pilav fazla geldi.
Yoksa iyi menun var ;)

ara 1 portakal

Diğer günler çok az yediğin için sana çok yedin gibi geldi. Pirinç Pilav yeme sakın acayip kilo yapıyor. Yiyeceksen bulgur pilavı ye 3-4 kaşık. Geri kalanı güzel. Balık salata portakal falan.

Ya arkadaşlar biz destek için birleştik
Ama soyle bi durum var aksam menuler yazılınca sabah ya bak suda bunu yemiş bende yesem ne olacak psikolojisi oluyor onun için hepimiz çok dikkatli olalım.Nefsimize hakim olup boool hareket edelim:KK66:

Evet ya menüde fazlalık görünce ceza keselim bence. Herkes ayrı ayrı bir ceza versin o kişiye belki ozaman daha çok dikkat ederiz. Ne dersiniz kızlar

Kizlar siz ayarlayin bn çikiyorum inişallah yarin karsiniza çok güzel bi menüyle gelecem sizde ne ywdiklerinize dikkat edin iyi gecelerr

Bence iyi fikir ben varım.zaten böyle olmazsa tam uyum olmuycak;)

Kızlar imge diğer yarışmaya katılamadı. Sema ablada dedi ki burda da yarışma tarzı bir şey yaparız. Siz ne dersiniz. Nasıl bir şey yapabiliriz bir fikriniz öneriniz var mı. Ve hergün giremeyen arkadaşlar oluyor. Listeden bir kişiyi çıkardım yazmıyordu kilo bildirimide yapmadı.

4 bardak kahve biraz fazla değil mi kuzum sabah kahvaltı yapsaydın keşke. Akşamki menün süper. Keşke kek yerine sağlıklı bir şey yeseymişsin. :)
Biliyorum size fazla geliyor ama ben günde 10 15 bardak kahve içiyordum bayağı azalttim aslında ,kek te tatlı krizi için aslında normalde bi oturuşta 2 paket çikolata yerim böyle böyle azaltmaya çalışıyorum

Back