• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Canim bn uykuya gidiyom kaderlede bi türlü karşilaşamadik:KK43: bol eksili haftalarr yarin kaçamak yapmiyoruz sakinn:KK20: İyi geecler tatliş rüyalarr:cool:

selamalr kızlar imgehayal tavsiyesi ile geldim benim de dün bir bugün iki uzun bir yolum var desteklerinizi bekliyorum inşallah boyum 1,75 --85,7kgyum ikinci doğum kilolarım inşallah vericem

her gün yediklerimizi mi paylaşıyoruz tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Tecrübeli sayilmam ben de .Hoşgeldin canım. Her gün menünü ve hareketini yazıyorsun. Canın birşey isterse kendini tutuyorsun:KK45:. Olmazsa giriyorsun buraya destek oluyoruz hatta isek:KK52:

günaydın kızlarr internet pakedim bitmek üzere bakalım bugün yenilerim belki. Dün yaptığınız kaçamakları bi kenara bırakın ve bugün daha dikkatli daha bilinçli beslenin. Kaçamak görmeyeceğim listelerde. Olursa cezasını keseriz melisle. Hehe buarada mnewer mnewer hoşgeldin canım :) yeni gelen arkadaşımızada yardımcı olursanız sevinirim kızlar malum ben akşam 7-8 gibi girebiliyorum.

Hoşgeldin sema ablacımm. Menün gayet güzel umarım çiğköfteyi fazla yememişsindir.
Spor hiç mi yok ? :110: Bi 15 dk bile mi ?
Evet liste güzelde egzersiz mesela bn vaktim olmasa bike bulaşik yıkarken oynayarak yikiyom mezdeke gibi :KK49:
Yaptım bebeğim yarım saat kadar mezdeke oynadım
Hiç oynamayan ben dansöz olacam kız yakinda ıyiymis im ben bu havalarda
Yıldız Tilbe bide bennnñnnnnn

Selam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm

Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt

oğlen boğazimdan bişey gecmedi 1portakal yiyebildim:KK43:

akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff:cry:

Selam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm

akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff:cry:
Canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.dinlen rahatla.nane limon ıhlamur iç bogazın rahatlasın

Geçmiş olsun canım benim dikkat et
kendine iyi bak dinlenmeye çalış
Allah şifalar versin

Merhaba kızlar
Hemen menu paylaşım
Sabah
Peynir
6 zeytin
50gr ekmek
Şekersiz çay
Haşlanmiş yumurta
Ara
Türk kahvesi
1kucuk kurabiye

Öğlen akşam

6 kasik kısır
Birazcık turşu
Marul
roka

Meyve
2 mandalina
2 elma
Yatmadan1 küçük kase yoğurt yicem

geçmiş olsun melisiiimm dikkat et kendine bak kilo verdikçe hastalıklar ortaya çıkıyor . İyileşene kadar işe gitme kuzum yat dinlen. Bugün spor yapma kötüysen

Bende paylaşayım menümü :KK16:

SABAH:

5 zeytin
1 küçük dilim peynir
Dünden kalma fırında patates çok az
Şekersiz çay

ARA:
1 kayısı çayı

ÖĞLEN:
1 tabak mercimek çorbası
2 kepçe yoğurt

AKŞAM: