- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Aaa pardon ben atlamışım onu,kilo verdiğimi görünce heyecanlandim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun sorun değl ne olcak ya hani insan bi haftada verdiğini taksit taksit değilde birden öğrenince daha iyi motive oluyoAaa pardon ben atlamışım onu,kilo verdiğimi görünce heyecanlandim galiba
Olsun sorun değl ne olcak ya hani insan bi haftada verdiğini taksit taksit değilde birden öğrenince daha iyi motive oluyoAaa pardon ben atlamışım onu,kilo verdiğimi görünce heyecanlandim galiba
Hoşgeldin sema ablacımm. Menün gayet güzel umarım çiğköfteyi fazla yememişsindir.
Spor hiç mi yok ? Bi 15 dk bile mi ?
Yaptım bebeğim yarım saat kadar mezdeke oynadımEvet liste güzelde egzersiz mesela bn vaktim olmasa bike bulaşik yıkarken oynayarak yikiyom mezdeke gibi
Canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.dinlen rahatla.nane limon ıhlamur iç bogazın rahatlasınSelam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm
Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt
oğlen boğazimdan bişey gecmedi 1portakal yiyebildim
akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff
Geçmiş olsun canım benim dikkat etSelam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm
Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt
oğlen boğazimdan bişey gecmedi 1portakal yiyebildim
akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff
Allah razi olsun kizlar çok teskkür ederim sabahdan belli ihlamur nane limn içe içe bi hal oldum zaten