- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Kız kaderr bn geldim sen gittin galiba karşilaşamadik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAnim listen güzelde kaderiminde dediği gibi kurabiye çok olmuş
Kız kaderr bn geldim sen gittin galiba karşilaşamadik
Tatlim listen çk güzell aferin iyi gidiyozz
Iyi akşamlar canlarim ben geldim
Menüm paylasmm
Sabah 50gr ekmek
1 yumurta ile sucuklu yumurta
Şekersiz çay
Ara
Yarım armut
Sütlü kahve
1kase tarhana çorbası
Aksam bol roka salatası
Cig köfte
marul
Ara
2 elma belki
Yatarken 1kucuk kase yogurt yicem
Günü böyle kapatiyorum
Spor yok kızlar hafta sonu sınavım var ona ağırlık veriyorm
Kaderim hiç yapmaz olurmuyum100 mekik 1 saat egzersiz 2 litrede su içdimSözümde durdum kaçamak yapmadım. Sen sporunu yaptın mı melisim
Merhaba kızlar...bende menümü paylaşayım
Sabah
Uyandığımda 2 kupa yeşil çay
Yarım saat sonra 1 tane haşlanmış yumurta
6 7 tane kiraz domates
Arada 2 kupa sade granül kahve içtim
Öğlen
2 kaşık zeytinyağla hazırlanan yeşil fasulye yanında yoğurt
Kaçamak yapıp 3 4 adet tereyagli milföy e benzer kraker ve 2 3 badem çikolata
Aksam için yoğurt vardı ama daha yemedim
Evet liste güzelde egzersiz mesela bn vaktim olmasa bike bulaşik yıkarken oynayarak yikiyom mezdeke gibiHoşgeldin sema ablacımm. Menün gayet güzel umarım çiğköfteyi fazla yememişsindir.
Spor hiç mi yok ? Bi 15 dk bile mi ?
Ama minik badem çikolata tamam tereyagli kraker olmadı ama abur cubur isteğimi bastırmak çok zorÇikolata kraker
Kiz seni anlayabiliyorum ah o abur cubur krizleri bn çikolata yemeden uyuyamazdm ama işde sabir gerekli şuan bile çikolTa gözümde tütüyo ama zayıf olcam onu yemessem diyerek kendimi motive edıyom mesela eve yakinlaştirmiyom çikolatayi markete sirf almamak için girmiypm çkk zor amaa ne yapalimmAma minik badem çikolata tamam tereyagli kraker olmadı ama abur cubur isteğimi bastırmak çok zor
Benim eşim çikolata delisi ona rağmen bana destek olmak için abur cubur yemiyor bazen de köstek tabi 'o kilo yapmaz' diyip beni kandirmaya çalışıyorKiz seni anlayabiliyorum ah o abur cubur krizleri bn çikolata yemeden uyuyamazdm ama işde sabir gerekli şuan bile çikolTa gözümde tütüyo ama zayıf olcam onu yemessem diyerek kendimi motive edıyom mesela eve yakinlaştirmiyom çikolatayi markete sirf almamak için girmiypm çkk zor amaa ne yapalimm
Ay çikolata mevzusunu kapatalim yoksa bi koşu markete gidcem çikolata almaya kader duymasin hehe yokya ağzima çikolatayi sürmem bi daha bep kilo şimdiye kadar yedimde ne olduBenim eşim çikolata delisi ona rağmen bana destek olmak için abur cubur yemiyor bazen de köstek tabi 'o kilo yapmaz' diyip beni kandirmaya çalışıyor
Evet kapatalım yazarken depreşiyorum,onlar gerçek değil kandırmaca şeylerAy çikolata mevzusunu kapatalim yoksa bi koşu markete gidcem çikolata almaya kader duymasin hehe yokya ağzima çikolatayi sürmem bi daha bep kilo şimdiye kadar yedimde ne oldu
Benimle mi?Dün tanıştık adım imgeKilon bpyun kaç senle tanişmamiştik galiba
İyi o zmana bnde söylemişdim ama oşsun bmde melis boy 158 kilo buraya geldiğimde 65.8dim şimdi 64Benimle mi?Dün tanıştık adım imge
1.68 boyum 84 idim dün bugün 82 küsür lerdeyim