- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Motorsever bayan
-
Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Arkadaşlar ben reşit olduğumda kalmaktan bahsettim
Ben kaçtım. Pişman mıyım hayır allahıma şükür binlerce kez yüzüme baktı. Şuan üniversite okuyorum ev işleri falan bunaldım bazen niye kaçtım dediğim oluyor.Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Senin okumani engellemeyecek adam zaten bu yasta sen evlenmekten bahsetsen bile kendi dur bakalım ne oluyoruz der.Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
Bence DENEME bile....Arkadaşlar ben reşit olduğumda kalmaktan bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?