Bereketli bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli adımlar atacağın bir hafta.. Süregelen işlerin, projelerin, eğitim hayatın ile ilgili sonuçlar alacağın, hayallerin için adımlar atacağın bir hafta olacak.. Finansal anlamda sürpriz gelişmeler ön plana çıkarken, yani gelir kaynakları elde edebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler göreceğin, şanslı hissedeceğin gelişmelere açık bir hafta olacak.. Otorite gördüğün insanlardan destekler göreceğin bir hafta senin için.. Fazlası ile hareketli, sürprizlere açık, yenilikçi bir hafta..
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile denge aradığın bu hafta, taşkınlıklardan bilhassa kaçınacak, iyimser bir tavır edineceksin.
Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla yakından ilgilenmek, çocuklarının gelişimlerine odaklanmak isteyeceksin..
Bekar bir Koç isen, kalıcı adımlar atacağın, yenilikçi başlangıçlar yapacağın bir hafta olacak. Geçmişten gelen, yarım kalmış bir hikayeyi netleştireceksin.
Yenilkçi bir hafta sevgili Boğa..
Hayata yeni pencereler açacağın, beklenmedik değişimleri tetikleyecek hızlı bir hafta.. Bilhassa kişisel gelişim, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları adına desteklendiğin, şanslı bir hafta, şifalanıyorsun..
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına yenilikçi hamleler yapacağın, geleceğe dair umutlu yaklaşımlar sergileyeceğin, güçlü bir hafta. Yeni işbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler ön plana çıkıyor. Süregelen kariyer, eğitim hayatın ile ilgili sürpriz gündemler, değişimler gündeme gelebilir. Fazlası ile hareketli, fazlası ile yoğun bir hafta olacak..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına seyahatler, ziyaretler, misafirler, yurt dışı, şehir dışı görüşmeler ön plana çıkıyor.. İletişimi yoğun akacak, son derece gündemi yoğun bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak, ortak hareket etmek, geleceğinizi ilgilendiren konularda ortak kararlar almak adına heyecanlı bir hafta. Geleceğinize birlikte karar vermek, birlikte adım atmak senin için önemli olacak.
Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarının sağlığı, beslenme düzeni ön plana çıkıyor..
Bekar bir Boğa isen, aşk adına ne istediğini bilen bu hafta, keskin kararlar, radikal adımlar ön plana çıkıyor.. Flörtöz enerjinle gireceğin ortamlarda ilgi odağı olacaksın.
Güçlü bir hafta sevgili İkizler..
Hayallerini hayata geçirmek adına güçlü adımlar atacağın bir hafta.. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili beklentilerinin karşılık bulacağı, fırsatlar sunan, radikal değişimleri tetikleyen bir hafta. Sana iyi gelecek, kariyerinde, eğitim hayatında ivme almana vesile olacak insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına destekler göreceğin, finansal destekler göreceğin, otoriter destekler göreceğin bir hafta olacak. İletişimi güçlü, ortaklıkları destekleyen bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşin, partnerin ile aranızdaki iletişimi güçlendirecek, şanslı gelişmelervar. Ev, yerleşik düzen değişimi gibi gelişmeler gündeme gelebilir.
Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarının eğitim hayatları, kişisel gelişimleri senin için önemli olacak..
Bekar bir İkizler isen, aklındaki kişiye adımlar atabilir, yeni başlangıçlar için fazlası ile heyecanlı, tutkulu adımlar atabilirsin.
Aşk odaklı bir hafta sevgili Yengeç..
Bekar bir Yengeç isen, gözün aydın olsun diyeyim zira hayatın aşkı ile karşılaşacağın, tanışacağın bir döneme giriyorsun. Güçlü etkileri olan bir dönemden geçerken, sürpriz iletişimler, başlangıçlar, yenilikler gündeme gelebilir. Süregelen ilişkin resmi bir botuya taşınabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile uyumunuz artarken, eşinin, partnerinin iş, finans hayatı ile ilgili yaşadığı gelgitler seni fazlası ile yorabilir. Denge arıyorsun, uyum senin için önemli olacak.
Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarının gelgitli, değişken ruh halleri seni yorabilir. İletişim adına sakinlik isteyen bir dönem..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişimi yoğun, geleni gideni bol, sürpriz haberlere açık bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına bereketli, şanslı bir hafta olacak. Karşına beklediğin yönde fırsatlar çıkabilir. Girişimci ruhunu korumalı, dengeye önem vermeli, pratik hareket etmelisin.
İlahi şanslar getiren bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer ,eğitim, finans hayatın ile ilgili beklenmedik gelişmelere açık, şanslı, bereketli bir hafta. Yeni gelir kaynakları, yeni başlangıçlar, ortaklıkları, şehir dışı, yurt dışı bağlantıları öne çıkıyor.. Fazlası ile yoğun akacak bu hafta, kadersel dönüşümler, şanslar yakalayabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına değişim, dönüşüm getiren bu hafta, çok çok önemli gelişmeler, çok çok önemli değişimler öne çıkıyor.. Aslında neresinden tutarsan tut, kadere etki edecek, iz bırakacak bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile ciddi konuşmalar yapacağınız, karşılıklı önemli meselelere değineceğiniz bir hafta olacak.. Ayrılmak, boşanmak isteyen bir Aslan isen, önemli bir değişim, ayrılık, resmi işlemler gündeme gelebilir. Evliliğinden, ilişkisinden emin bir Aslan isen, sorunları aşıp, yeniden başlama şansı bulacağın bir hafta.
Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarına bir arada olmak, birlikte zaman geçirmek, birbirinizi anlamak adına hobiler, aktiviteler geliştireceğin bir hafta olacak.
Bekar bir Aslan isen, aşk adına enerjisi yüksek, şanslı bir hafta. Uzun zamandır sevdiğin insana kavuşabilirsin.. Yeni bir başlangıca imza atabilir, ciddi bir ilişkiye adım atabilirsin.
Aşık bir hafta sevgili Başak..
Bekar bir Başak isen, bu hafta hayatının aşkı ile tanışman, karşılaşman olası. Dolayısı ile girişimci ruhunu korumalı, geri çekilmeden hareket etmelisin. Şayet kalbinde biri varsa flörte, ilişkiye, resmi bir ilişkiye evrilebilir..
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, sorunlu bir evliliğin varsa bitirmek adına resmi adımlar atabilir, net sonuçlar alabilirsin. Risklere gözü kapalı dalacağın, geleceğin adına adımlar atacağın bir hafta olacak. Evliliği, ilişkisi ile mutlu bir Başak isen, eşin, partnerin ile aranızdaki uyum, denge, tutku artarken, romantizm rüzgarları esecek. Aşka dair cesur, yürekli tutumlarınla kadere yeni yönler veriyorsun.
Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının eğitim hayatlarına odaklanacaksın.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslı, beklenmedik fırsatlar sunan, yapıcı bir hafta.. Gelgitler yaşadığın, sorunlar yaşadığın konularla ilgili net sonuçlar alacağın, riskli adımlar atacağın ancak yeni gelir kaynakları edineceğin bir hafta olacak..
Şanslı fırsatlar getiren bir hafta sevgili Terazi..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı gelişmelere açık bir hafta. İş arayışında olan bir Terazi isen, beklediğin niteliklere sahip bir iş başlangıcı yapabilirsin. Süregelen işin, kariyerin, projelerin, ortaklıkların ile ilgili şanslı, kazançlı gelişmeler var.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sevinçli haberlerin öne çıkacağı, iyimser gelişmelere açık bir hafta. Aile üyelerinin yatırımları, ev, iş, ülke değişimleri gündeme oturuyor.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile iletşim sorunları yaşayabilir, uzlaşma yakalamakta güçlük çekebilirsin. Denge arayan bu hafta, abartılı tutumlar krizleri daha da büyütebilir, dikkat. Öte yandan ev taşıyabilir, ev alabilir, evinizle ilgili dekoratik değişimler yapabilirsiniz..
Çocukları olan bir Terazi isen, çocukların sağlık konuları şifalanıyor.
Bekar bir Terazi isen, yanlış anlaşılmalara açık bu hafta, dikkatli olmakta fayda var. Kestirip atabilir, geçmişi noktalayabilirsin.
Sevgi odaklı, kadersel bir hafta sevgili Akrep..
Karmik etkilere sahip bu hafta, evliliğinde, ilişkinde kadersel değişimler söz konusu olabilir. Bir süredir bitirmek istediğin bir evliliğin, ilişkinin içerisinde isen, kainatın yardımı ile kolaylıkla ayrılmak için adımlar atacak, resmi işlemler başlatacaksın. Öte yandan evliliğinde, ilişkisinde mutlu bir Akrep isen, aşktan, romantizmden ayakların yerden kesilebilir. Eşinin, partnerinin tukulu yaklaşımları yüzünü güldürecek.
Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarınla aranızdaki ilişkiyi, iletişimi kuvvetlendirmek adına yenilikçi adımlar atacaksın.
Bekar bir Akrep isen, aşka dair ümitlerini yeşertecek, kadersel etkilere sahip bu hafta, yeni bir flört, ilişki, ciddi bir gelişme gündeme gelebilir. Aşk adına çok çok şanslı bir hafta.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına krizlere açık bir hafta. Süregelen manipülatif etkileri kırmak adına kırmızı çizgilerini, önceliklerini yeniden belirleyebilir, ciddi bir kararlılık, tavır sergileyebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslı gelişmelere açık, yeni gelir kaynakları sunan, bereketli bir hafta. Son derece yoğun akacak bu hafta, yarım kalmış, askıda kalmış her şeyi tamamlayıp, yenilikçi hamleler yapacaksın.
Değişim, dönüşüm getiren bir hafta sevgili Yay..
Düzenlemeler yapacağın, yenilikler yapacağın bir hafta olacak. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslı gelişmelere açık, destekler göreceğin bir hafta olacak. Sorunlu, problemli bir iş, eğitim hayatı sürüyorsan istifa edebilir, bölüm değiştirebilirsin. Gücünü farkında olacağın, kendini şanslı hissedeceğin bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece destekleneceğin, şanslı iletişimlere açık, sempatik bir hafta. Yoğun akacak bu hafta, kardeşlerinin özel yaşamları, bebek haberleri, söz, nişan kararları gündeme gelebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile uzlaşmacı bir üslupla iletişim kurmayı tercih etmelisin. Abartılı tutumlar, üst perdeden konuşmalar büyük sorunlara neden olabilir. Krizleri önlemek adına makul ve ölçülü olmakta fayda var..
Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının hayatlarına yeni bir düzen kazandırmak, yeni aktiviteler, hobiler kazandırmak adına kolları sıvayabilirsin.
Bekar bir Yay isen, kalbini, aklını kurcalayan kişiyle yeni bir başlangıç şansı yakalayabilirsin.
Bireysel alanlarına düzenlemeler getirecek bir hafta sevgili Oğlak..
Günlük rutinlerini yenileyebilir, enerjisi tükenmiş her konuyu geride bırakabilirsin. Alışkanlıklarını yenileyebilir, sağlığına, kişisel gelişimine önem verebilirsin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmalarına yönelebilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatına dair yenilikler yapabilir, kendini göstermek adına şanslar bulabilirsin. Bereketli bir hafta..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına mesafeleri olan bu hafta, üzerinde baskı kurmak isteyen insanlara mesafeler koyabilirsin. Kendi alanını korumak, kendi enerjini korumak adına sadece sana iyi gelen insanlarla iletişim halinde olmayı tercih edebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile yolları ayırmak istiyor isen, bu hafta resmi adımlar atabilir, net sonuçlar alabilir, kendine yeni bir hayat inşa etmek adına adımlar atabilirsin. Evliliği, ilişkisi iyi giden bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile uyum enerjiniz artarken, sorunları aşmak adına birlikte hareket edebilirsiniz..
Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının kişisel gelişimlerini önemseyecek, yeni alışkanlıklar üzerine eğileceksin..
Bekar bir Oğlak isen, yeni bir başlangıç, beklenmedik gelişmeler, şok etkisi yaratacak gelişmeler gündeme gelebilir..
Mistik, şifalı bir hafta sevgili Kova..
Bireysel hayatına odaklanacağın, kişisel gelişimine odaklanacağın, Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme destekleri alacağın, şifalı, ilahi enerjileri ile iyileştiren bir hafta. Günlük rutinlerini güncelleyebilir, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikler yapabilirsin. Yeteneklerini sergilemek adına şanslar bulacağın, son derece hızlı, yoğun akacak ve şanslı bir hafta.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece yoğun akacak bu hafta, gelgitlerinden arınacak, ne istediğini, istemediğini net bir şekilde belirleyeceksin. İletişimde saygı ve nezaket senin için çok önemli olacak. Enerjini aşağı çeken insanlardan arınacağın, uzak duracağın bir hafta olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedeceğin, güçlü bir hafta. Son derece iyimser, yapıcı akacak bu hafta, sağduyun, nezaketin, iyimser yaklaşımların ile eşinin, partnerinin gönlünü yeniden fethedeceksin.
Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarının alışkanlıklarına odaklanabilir, yenilikler yapabilir, motivasyonlarını arttırmak adına hamleler yapabilirsin.
Bekar bir Kova isen, geçmişten gelen bir ilişki yeniden alevlenebilir. Aslında beklenmeyeni, bekle diyen bir hafta olacak..
Arındıran, şifalı bir hafta sevgili Balık..
Yaşam enerjini yükseltecek, şanslı, şifalı bir hafta. Kişisel alanlarına yönelebilir, alışkanlıklarını değiştirebilirsin. Yeni başlangıçlara imza atabilir, manevi alanlara yönelebilirsin. Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengele çalışmalarına yönelebilir, destekler alabilirsin.. Kariyer, eğitim, finans hayatın adına şanslı, bereketli işbirlikleri yapabilir, destekler alabilir, son derece sürpriz gelişmeler yapabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yoğun akacak bir hafta olacak. Seyahatler, misafirler, sosyal organizasyonlar gündeme gelecek. Girdiğin ortamlarda ilgiyi üzerine toplarken, yeni iletişimlere imza atabilirsin.
Bekar bir Balık isen, girdiğin ortamlarda gördüklerin, karşılaştıkların adına şanslı bir hafta olacak. Fazlası ile şanslı, iletişime açık, flörtöz bir hafta olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile uyum enerjiniz arterken, fazlası ile iyimser, yapıcı adımlar atabilirsin. Evliliğinde, ilişkinde seni manipüle eden etkenlerden arınacağın, sorunları geride bırakmak adına fırsatlar bulacağın bir hafta olacak..
Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak girişimler yapabilirsin..
-Astrolog Seda Turan