• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçmak istiyorum

KAÇARAK EVLENMEK!!?

• Evet kacmalisin olmaz diğer türlü

OY: 5 3,1%
  • Hayır kaçma

OY: 156 97,5%

• Ankete Katılan
    160
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen

Yaşın çok küçük sağlıklı kararlar verebileceğine inanmıyorum. Sonra çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur. Üniversiteye git. Oku kendi ayakların üzerinde dur. Evlilik daha sonra olur

Ay reşit olmayı niye bekliyorsun bugün kaç bence Onbeş gün sonra buralara konu açarsın nasıl olsa eşim kıymet bilmiyor, kayinvalide ile gecinemiyorum vs vs... yazarken bile içim daraldı

Kaçmak gibi bir hata yapma sakın. Hem daha 1 yılı geçti diye nasıl güveneceksin ki karşındakine ve çok küçüksün. Çok seviyorsan bekle tamam aşkından vazgeçme. Ailen anlayacaktır ilerde elbet. Sabret.

Çocuğum daha 18 yaşında bile değilse, henüz liseyi bile bitirmemişse evlenmesine ben de asla izin vermezdim.
Hiç bir anne baba buna müsaade etmez, koca bulunur aile bulunmaz!!!!!!!!!

Babandan nefret ediyor bunu sana rahatlıkla dile getiriyor ve henüz sevgilisiniz ve başlık kaçmak istiyorum,babanın emeklerine yazık,adam bugünlere gel diye çalışsın didinsin elin zibidisi ondan nefret etsin sen gel kaçmak istiyorum de..Allah akıl fikir versin ne diyim.

Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Ben kaçtım. Pişman mıyım hayır allahıma şükür binlerce kez yüzüme baktı. Şuan üniversite okuyorum ev işleri falan bunaldım bazen niye kaçtım dediğim oluyor.
Ama sanırım durumlarımız farklıydı. Aslında benim ki kaçmak sayılmaz. Evden kovuldum kalacak yerim param pulum yoktu. Parklarda sabahlardım bazı geceler. Keşke senin anne baban gibi oluo sadece izin vermeselerdi. 50 yasına kadar bekler önce okurdum.
Bak canım illa kötüdür demiyorum ama ne bu acele. Eline işini al oku ve sonra evlen. Kaçmam çözüm olmayacak hatta birçoğunda olduğu gibi hata olacak.
Gerçekten sebepler vardir tak eder canına evlenirsin. Benim gibi mecburiyetten. Şuan çok çok mutluyum görüşmüyorum onları affetmiyorum. Ama seni okutacak arkanda duracak ailen varsa yapma derim.

Kaçarak evlenenlerden nadiren mutlu olan küçük kısımda olmama rağmen aSLA asla diyorum!
Baban 20li yaşlarından sonra bir şekilde ikna olacaktır az sabır baban o senin düşmanın diil
Birde Bu kadar erken sık sık yüzyüze getirmekle onları sen birbirine kinlendirmissin biraz akıllı davran

Yeni nesil hala aynı kafada yetişiyor. Ne büyük acı.
Kaç yavrum kocaya. Kendi ayakların üstünde durmayı bilmeden, dünyanın kaç bucak olduğundan haberin olmadan.
Ha bir de hemen çocuk yap. Oda önemli.
30 yaşına geldiğinde belki kafanı duvarlara vurmaya başlarsın.
Nasıl okuyorsunuz onu da anlamıyorum. Sadece lise bitsin diye mi?
Aşk çok güzel birşey. Bir insanı sevmek aile olmak vs vs.
Ama önce her kadın kendini yaşamalı.

Kac yavrum kac, sonra nasilsa elin oglu senden bikinca tipis tipus doneceksin o begenmedigin ailenin yanina!

:oha:Ulan ailenizi üzecek kadar nedir bu yarın kaçsan
Ailesiyle yada onunla anlaşmazsan yine baba kapısı
Akıllı olun azcık bir üniversite görün çalışın nedir bu cehalet

Lise bitti 1 sene snra evlendim. Universiteye gtmeme firsat vermesi eşim yada 1 sene snra evlenmeyi kabuk etmedi. Aklim basima gelirdi.
10 senelik evli 2 cocuk annesiyim daha 29 yasimda iken. Keske benim zamanimda boyle akil alabilcegim biyer olsaydı evlenmeseydim.
Hergun ettiğim tek dua 10 yil öncesine donebilmek.. hayatimin en guzl yillarini evli cocuklu geçirdim nasil yaptim bilmiyorum hic dusuncem boyle degildi halbuki.
Evlenmeeeeee 25 ten once evlenme

Daha lise bitmemiş, "kaçsam mı" diye düsünüyorsun.
Niye? Kim daha erken yaşta evlenirse onun başını göğe mi erdiriyorlar ailenizde?

Daha lise bitmeden size kaçma planı yaptıram sevgiliniz var, babanızın nefret etmesine şaşırmamak lazım.

Asıl şaşılması gereken sey, bu yaşta üniversite-meslek hayali degil kocaya kaçma hayali kurman.

Daha lisedesin hangi geleceğe dönük planların hazır merak ettim ?
Düşünmekle hayal kurmakla yürüse keşke bu hayat mücadelesi....

Karşındaki düzgün bir adam olsa senin kaçmana razı olmaz. Ayrıca kaçan kızın karşı taraf için hiç değeri olmaz. Kardeşim kaçarak evlenmişti ordan biliyorum . Aman diyorum aklını başına topla meslek sahibi ol önce 18 inde evlenmek de nedir kaçıncı yüzyıldayız.

Back