- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi Motorsever bayan
Liselilerinde heyecanları aksiyonları bitecek gibi değil
Lisede kaçacak kadar ne yaşıosunuz merak ediyorum doğrusu
Lisede kaçacak kadar ne yaşıosunuz merak ediyorum doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Farklı anlaşılıp farklı yorumlar yapılmış su ana kadar arkadaşlar hemen direk heyecan yapmayalım lütfen ,:)şu an değil tabiki acaba bu durum düzelir mi nolur diye endişeleniyor um
Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
he resi tolunca kaç ,basiniz goge eriyor sanki dogum gunundeArkadaşlar ben reşit olduğumda kalmaktan bahsettim
Madem birbirinizi çok seviyorsunuz o zaman üniversiteyi bitirip meslek sahibi olmayı bekleyin. Ben de sevgilimle lisede tanıştım şu an ben üniversitede okuyorum bu sene mezun olacam o da polis oldu Doğu görevini yapıyor ve bekliyoruz birbirimizi. Arkadaşlarımda çok daha uzun yıllardır sevgili olanlar da var insan sevdikten sonra bekliyor. Daha yaşın çok küçük ve evlilik sanıldığı kadar basit bir şey değil. Ev geçindirip aynı anda okuyacak mısınız o kadar zor ki. Böyle paylaşımlar görünce üzülüyorum gerçekten bi yakınımda kaçarak evlendi 17 yaşındayken. Şimdi o kadar pişman ki... Neden bu kadar evlilik için acele ediyorsunuz her şeyin zamanı var. Bak sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Daha o olgunluğa varamadığın için sana normal geliyor olabilir ama düğün, evlilik vs her şey burnundan geliyor insanın. Güzelce oku mesleğini eline al ondan sonra her şey istediğin gibi olur.Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
25 yil once deli gibi Asik olarak ailem izin vermedigi icin esime kactim. Kactigim ilk gunden beride esimden kacmaya calisiyorum, ama olmuyor. Artik gerisini sen dusun(Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen