- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Motorsever bayan
-
Duyduğum en doğru sözKonu sahibi çoktan kaçıp gitti mi acaba merak ettim :)
Bı de bı komşumuz vardı derdi ki, koca ya niye koca diyorlar , kocattiği için. İyi bişey olsa gonca derlerdiaklı olan 25 ten önce evlenmesin
Evt evt kesinlikle senin okumanı engelleyecek biri değildir!!!Bak evet ama bende anlayabiliyorum çevremde örnekler var benim okumamı engelleyecek vs bir insan değil çok iyi birisi ailemde çok severdi ama sevgili olunca izin vermediler
Bide insan 1 senede bi adamı ne kadar taniyabilir yaa. Yapma nolursun. O detay kaçmis gözümden. Ben kocamı hala tanımaya çalışıyorum. Her gun yenibirseyini kesfediyorum. Evvelinde bide 3 sene de bi arkadaşlığımız oldu. Birbirimizi tanımak için nişanlilik gibi düşün.Arkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
sakın kaçma koca bulunur ama aile bulunmaz bir daha yaşın çok ufak. baban istememekte haklı. oku kendni kurtar üniversiteye git sonra evlenirsin ne acelesi varArkadaşlar 1seneden fazla olan çok ciddi ve mutlu bir ilişki içerisindeyim babam izin vermediğinden gizli devam ettiriyoruz lisem bittiği an kaçmak reşit olduğumda hemen evlenmek istiyorum ama bu düşüncenin yanında çok artı ve eksi var bilmiorum zamanla geçicek gibi gözükmüyor babamın isteksizliği nefret etmiş durumda sevgilimden ve aynı şekilde sevgilim de babamdan.birbrmizi svirouz gelecek planları kurduk herşey hazır.tecrubesi olan varsa paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?