• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçmak istiyorum

KAÇARAK EVLENMEK!!?

• Evet kacmalisin olmaz diğer türlü

OY: 5 3,1%
  • Hayır kaçma

OY: 156 97,5%

• Ankete Katılan
    160
  • Anket Kapalı .
Yavrum reşit olsan ne farkeder.Hala çocuksun.Reşit olmayı bişey zannetme.Öyle havai fişek patlatıp kutlanacak bir olay değil.Bir günde uyanıp olgunlaşmış olmuyorsun yani.
Bak sana bir abla ve anne nasihatı olsun,sakın ama sakın bir başka arkadaşında söylediği gibi ailene saygı duymayan insanı yanında tutma.
Evlilik dediğin öyle filmlerdeki gibi değil.Hayal kurarsın,yıkılan hayallerini avuçlarına bırakırlar bir gün.
Oku,ekmeğini eline al,ayakları üstünde duran aklı başında genç bir kadın ol.Çocuk yaşta kaçıp,erkenden de kucağına bebek verilip,kocadan gün yüzü görmeyen,kurtulmak isterken daha da boğulan çaresiz bir kadın olma.
Senin yerin bir adamın koynu değil,okul sıraları.
Bu arada bir not düşeyim de aklında olsun.Hele reşit olmadan böyle bir hataya düşersen,sevgilini çocuk istismarından içeri atarlar.Suç bu.Ailen şikayetçi olmasa bile,sen evlenicem desen bile suç.Kamu davası.
İnşallah aklını başına alırsın güzelim.
Herşeyden önce bir kız çocuğu annesi olarak diliyorum bunu.

Cok buyuk pisman olursun.
Geleceğini hayatini yakarsin.tek planin okumak olsun.
Emin ol henuz ergenliktesin ve bu ask sandigin sey gececek.
Hepimiz gectik o yollardan.
Flortun elbet olsun ama evlilik kelimesini kullanma bile.sana abla nasihati hayatini karatma.

Kaç da gör dünya kaç bucak

Sahipsiz olduğunu bildiği için o ayılıp bayıldığın oğlan anasıyla bir olup seni güzelce ezecek

Utançtan babaevine de dönemiceksin, max 20 yaşında 5 parasız, gidecek yersiz bir de kucağında bebekle ortada kalırsın

İstediğin hayat buysa buyur kaç.
ailenin yüzünü yere eğmen de cabası

Son düzenleme:
Daha çok küçüksün ne bu acelen? Şimdi değil liseden sonra diyorsun yine küçüksün eğitimini tamamla meslek sahibi ol. Evlilik çocuk oyuncağı değil güzelim bir süre sonra sıkılırsın erken evlendiğin için pişman olursun helede kaçarsan aileni perişan ettiğin için iki kat pişmanlık duyarsın.bence babana ailene bu üzüntüyü yaşatma.
Zamana bırak babanda taş değilse bir süre sonra yumuşayacaktır. Hem belki sen babana hak verecek iyi ki evlenmemişim deyip kendin vazgeçeceksin kimbilir.

Hiç biri olmazsa yine kaç ama eğitimini bitir meslek sahibi ol ondan sonra..Çünkü eğer yaptığın evlilikten pişman olup geri dönecek olursan arkanda baban olmayacak

Sana tavsiyem uzuzzzuuuuun uuzuunn oku
Yilllaaarca oku
Hem madembaban evlrnmene izin vermiyor sen istedin deyip univeriteleri sira siraoku, genclik gibisi yokmus be kizim ne kaçması

Boş ver yapma. En çok sevdigin öldügün adam için bile deymiyor. Evlilik çok bıçak sırtı. Leyla da olsan evlilik insanı yıpratıyor bazı konularda. Şimdi okulunu oku ne olursun. Hayal et işin yok mesleğin yok bir evladın var kocan çalışamayacak durumda yada Allah korusun vefat etti boşanmayı hiç saymadım onu olmayacak farzetsen bile bu söylediklerimi yaşamayacagımızın garantisi yok. Bir tane bebeginle mesleğin olmadan ne yapacaksın bu tabloda. Ben lise mezunu meslegi olmayan bir kadın olarak yazıyorum bunları. Çok pişmanım okulu önemsemedigim için şimdi telafi etmeye çalışıyorum açıktan okuyorum inşallah telafi ederim bilmiyorum. Ne alaka diyeceksin konumuz ne bu kadın ne diyor diyeceksin ama ben bukadar hassas düşünebiliyor olsaydım ne yapar ne eder evlenmeden önce o okulu bitirirdim. Aileni de üzme kötü insanlar değillerse hele hiç üzme onlar senin saçının teline kıyamazlar

O N SOA kimseye uyuusamiyorsn kaç git ama sanmaki o adamla uyusursun
Ben kocamla uyisamiyorum mesela ama yaptım bi hata

Amaan biz yapıyoruz bu çocuklari boyle... İlk asklarinda evlilik lafi geçiyor cunku sevgili edinmek ayip gunah edinirsen de illa evlenmek gerek...

Gencligi gayet havai geçmiş bir insan olarak tutucu annem bana cok kizardi bircok erkek arkadas tanimis olmama evlendim barklandim cocugum oldu halen de kizar savunmam hep aynidir kazak bile denemeden alınmıyor...

Vel hasili kelam daha bir kişi tanimissin ne evliligi allasen... Bu sene sevdigin yemekle seneye sevdigin yemek bile degisecek... He cok seviyorsan omur boyu seveceginden eminsen acelen ne 5 sene sonra halen seviyorsan evlenirsin ki genelde azinlik disinda kimse evlenmez lise zamaninda sevdigiyle...

Yine de sen bilirsin valla ben senin gidisati pek iyi gormedim kacmayi kafana takmis gibisin hadi okul ilgini çekmiyor olabilir hic olmazsa ilgini ceken bir seye yonel kuaforluk kursuna filan git ugras bul kendine bilgisayar oyunu oyna... Bunlar hep zihnin bos kalmasindan oluyor. Cani sikilan kizin cani koca ister kocaya varinca da 3 gunde bezer derdi lise öğretmenim..

Bir keresinde 4 yillik lise sevgilimle kavga etmistik ve intihar etmeyi dusunmustum ciddi ciddi. Simdi o karisiyla mutlu, ben esimle mutluyum. 1 yillik lise aski senin hayatinda yaprak kimildatmamali. Bilmem anlatabildim mi?

Aşk ve mavi dizisini izliyosan sonun ordaki "sevda" gibi olur.. bırak sevgiliyi,ilişkiyi kendini derslerine ver mesleğini eline al herşey sırayla sonda yapacağını başta yapmaya çalışarak çok hata yapıyosun ve yaşın itibariyle farkında değilsin bigün dank diyecek demeden aklını başına al canım

Amaan biz yapıyoruz bu çocuklari boyle... İlk asklarinda evlilik lafi geçiyor cunku sevgili edinmek ayip gunah edinirsen de illa evlenmek gerek...

Gencligi gayet havai geçmiş bir insan olarak tutucu annem bana cok kizardi bircok erkek arkadas tanimis olmama evlendim barklandim cocugum oldu halen de kizar savunmam hep aynidir kazak bile denemeden alınmıyor...

Vel hasili kelam daha bir kişi tanimissin ne evliligi allasen... Bu sene sevdigin yemekle seneye sevdigin yemek bile degisecek... He cok seviyorsan omur boyu seveceginden eminsen acelen ne 5 sene sonra halen seviyorsan evlenirsin ki genelde azinlik disinda kimse evlenmez lise zamaninda sevdigiyle...

Yine de sen bilirsin valla ben senin gidisati pek iyi gormedim kacmayi kafana takmis gibisin hadi okul ilgini çekmiyor olabilir hic olmazsa ilgini ceken bir seye yonel kuaforluk kursuna filan git ugras bul kendine bilgisayar oyunu oyna... Bunlar hep zihnin bos kalmasindan oluyor. Cani sikilan kizin cani koca ister kocaya varinca da 3 gunde bezer derdi lise öğretmenim..
Ayy azinlik demissinde lisede 7 kiz arkadastik. 5 tanesi lise askiyla evlendi ya :D benimle birlikte evlenmeyeni sevgilisi aldatti ondN evlenmedi. Bende allahtan o zamanlar her ne kadar sevgilim icin intihar etmeyi dusunsem de mantikli kararlar da verebilmisim :D

Back