- 28 Nisan 2010
- 353
- 332
- 103
- Konu Sahibi Motorsever bayan
Kaçarak küçük yaşta evlenip mutlu olan hiç görmedim.
+1 milyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçarak küçük yaşta evlenip mutlu olan hiç görmedim.
Sen neden böyle düşündün düşünce tarzını merak ediyorum yanlış anlama
Ayy azinlik demissinde lisede 7 kiz arkadastik. 5 tanesi lise askiyla evlendi ya benimle birlikte evlenmeyeni sevgilisi aldatti ondN evlenmedi. Bende allahtan o zamanlar her ne kadar sevgilim icin intihar etmeyi dusunsem de mantikli kararlar da verebilmisimAmaan biz yapıyoruz bu çocuklari boyle... İlk asklarinda evlilik lafi geçiyor cunku sevgili edinmek ayip gunah edinirsen de illa evlenmek gerek...
Gencligi gayet havai geçmiş bir insan olarak tutucu annem bana cok kizardi bircok erkek arkadas tanimis olmama evlendim barklandim cocugum oldu halen de kizar savunmam hep aynidir kazak bile denemeden alınmıyor...
Vel hasili kelam daha bir kişi tanimissin ne evliligi allasen... Bu sene sevdigin yemekle seneye sevdigin yemek bile degisecek... He cok seviyorsan omur boyu seveceginden eminsen acelen ne 5 sene sonra halen seviyorsan evlenirsin ki genelde azinlik disinda kimse evlenmez lise zamaninda sevdigiyle...
Yine de sen bilirsin valla ben senin gidisati pek iyi gormedim kacmayi kafana takmis gibisin hadi okul ilgini çekmiyor olabilir hic olmazsa ilgini ceken bir seye yonel kuaforluk kursuna filan git ugras bul kendine bilgisayar oyunu oyna... Bunlar hep zihnin bos kalmasindan oluyor. Cani sikilan kizin cani koca ister kocaya varinca da 3 gunde bezer derdi lise öğretmenim..