• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam
Bunu ben de merak ediyorum. Bilen biri yazabilirse çok makbule geçer

Bunu ben de merak ediyorum. Bilen biri yazabilirse çok makbule geçer
Bazı iğne ve ilaçlar buz aküsü ile taşınması gerekiyor.Buna çok dikkat etmek gerekiyor.Muhakkak eczacınıza sormalısınız.Bizim tanıdık eczacımız vardı ilaçları parti parti almamızı önermişti.Haftada 3 kere doktora gidiyorduk her gidişimizde bir sonraki güne yetecek kadar iğne getirtiyorduk.Ödemeyide opu yapıldıktan bir kaç gün sonra toplu yapmıştık.SGK dan faydalandığımız için 5000₺ tuttu ilaçlarımız ama biz 1000₺ ödemiştik.Verilen iğnelerden sadece 5 kutusuna gerek kalmadığı için onları almamıştık.Eğer tanıdığınız bir eczane var ise onlarla görüşüp bu şekilde ilaçlarınızı alabilirsiniz bize eczacı bu şekilde öneride bulunmuştu çok da iyi oldu.
(Bana yazılan yorumlardan biri,merak ediyordun sana da fikir olsun)

Bazı iğne ve ilaçlar buz aküsü ile taşınması gerekiyor.Buna çok dikkat etmek gerekiyor.Muhakkak eczacınıza sormalısınız.Bizim tanıdık eczacımız vardı ilaçları parti parti almamızı önermişti.Haftada 3 kere doktora gidiyorduk her gidişimizde bir sonraki güne yetecek kadar iğne getirtiyorduk.Ödemeyide opu yapıldıktan bir kaç gün sonra toplu yapmıştık.SGK dan faydalandığımız için 5000₺ tuttu ilaçlarımız ama biz 1000₺ ödemiştik.Verilen iğnelerden sadece 5 kutusuna gerek kalmadığı için onları almamıştık.Eğer tanıdığınız bir eczane var ise onlarla görüşüp bu şekilde ilaçlarınızı alabilirsiniz bize eczacı bu şekilde öneride bulunmuştu çok da iyi oldu.
(Bana yazılan yorumlardan biri,merak ediyordun sana da fikir olsun)
Çok teşekkürler 🌸

Merhaba arkadaşlar benim 1 aşılama 3 tüp bebek bir tanesi dondurulmuş embriyo yapıldı.1 tane düşük oldu son tedavide hamile kaldım şimdi 8.5 aylık bir oğlum var Ankara da yaşıyorum burda yaptırdım doktorum da çok iyi bilinen bir doktor

Merhaba arkadaşlar benim 1 aşılama 3 tüp bebek bir tanesi dondurulmuş embriyo yapıldı.1 tane düşük oldu son tedavide hamile kaldım şimdi 8.5 aylık bir oğlum var Ankara da yaşıyorum burda yaptırdım doktorum da çok iyi bilinen bir doktor
Doktorunuz kim acaba öğrenebilir miyim

Ne güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim 😔

Ankete bende baktım benim de katılacağım anket olmamış. Yorumları okurken o günler aklıma geldi. Sizin de mesajı alıntı yaparak bende hikayemi yazayım.

1.tüp bebek denemesi yumurta elde edilemedi toplama bile olmadı bahçeci umut

2.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün embriyosu taze transfer negatif

3.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç negatif.

Negatiften sonra 2.ay doğal yolla hamile kaldım. Ve bebeğin tutunması için tüp bebek doktorum tüp bebekte kullanılan ilaçları kullandırttı. Bunu neden yazıyorum tedavilerden önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdim tutunma olmadı. Bunda kullandığım ilaçların faydası olduğunu düşünüyorum.

Allah sana da negatiflerinin ardından doğal yolla nasip etsin. Burda bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Çok ağladım çok üzüldüm, çok yıkıldım, vazgeçtim bıraktım. ben bebeğime çok şükür kavuştum, dilerim herkeste kavuşsun.

Ankete bende baktım benim de katılacağım anket olmamış. Yorumları okurken o günler aklıma geldi. Sizin de mesajı alıntı yaparak bende hikayemi yazayım.

1.tüp bebek denemesi yumurta elde edilemedi toplama bile olmadı bahçeci umut

2.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün embriyosu taze transfer negatif

3.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç negatif.

Negatiften sonra 2.ay doğal yolla hamile kaldım. Ve bebeğin tutunması için tüp bebek doktorum tüp bebekte kullanılan ilaçları kullandırttı. Bunu neden yazıyorum tedavilerden önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdim tutunma olmadı. Bunda kullandığım ilaçların faydası olduğunu düşünüyorum.

Allah sana da negatiflerinin ardından doğal yolla nasip etsin. Burda bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Çok ağladım çok üzüldüm, çok yıkıldım, vazgeçtim bıraktım. ben bebeğime çok şükür kavuştum, dilerim herkeste kavuşsun.
Masaallah sizler bizlere mucizesiniz. O kadar olumsuzluğun ardından Rabbim size vermiş mucizenizi. Ne büyük hikmet Allah'ım. Bende mucizelere çok inanıyorum doktorlar bana çok zor diyor ama Rabbim dilerse neden olmasin.. Allah'ım evladımız hayrli ömürler nasip etsin inşaallah 🌸🤲

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz bur

Ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Ben tüp bebekte yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Belki yanlış bir düşünce ama bilmiyorum. Yumurta kalitesi 22dede aynıydı 27ye geldim yine aynı. Hala 20tane yumurta toplanıp 2 embriyom kalıyor. Değişik birşey yok yani..
Tek yumurtası çıkıp onunla pozitif bulan tanıdım Allah nasip ederse zamanı geldiyse olur kaliteye sayıya takılmayın. Zeynep kamil hastanesi ilk deneme 5. Gün embriyo.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle denemelerden pozitif haber alana arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıkla büyütmek nasip olsun. :KK68:ben de nasip olursa inş Mayısta tüp bebek yaptıracağım :)

Arkadaşlar, ben beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmalar adına yeni bir konu açtım, yazmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim:KK200: Böylece bu forumda ben yalnız değilim benim yaşadıklarımı yaşayanlar da varmış diyerek moral bulabilirler.:KK19:

1.Ankara gurgan 4.gun tek embriyo...Negatif

2.istanbul memorial pozitif 5.gun cift embriyo pozitif (7 yaşında kizim)

3.istanbul memorial dondurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu.kimyasal

4.Ankara bahceci 1 adet 6.gun embriyosu kalitesi kötüydü 6.gune kadar götürdüler.. negatif

5.Ankara memorial 2.adet dondurulmus embriyo bekliyor nisanda transferim🙏🙏
Merhabalar ;
Ankara Memorial Hastanesiyle ilgili bil paylaşabilir misiniz ?

(Öngörüşme, dr tavsiyesi , İlgi alaka , Labart)

Merhabalar ;
Ankara Memorial Hastanesiyle ilgili bil paylaşabilir misiniz ?

(Öngörüşme, dr tavsiyesi , İlgi alaka , Labart)
Aygül Hoca gayet iyi bir doktor, bilgili ama çok fazla ilgi alaka beklemeyin çünkü çok yoğun bir doktor ama işini iyi yaptığından eminim.Ankara Memorial in labaratuvar i çok iyi.BeN orda ikinci tedavimde pozitif görmüştüm fakat düşük OLDU bayram sonu tekrar başlayacağım.

2.denememde pozitif görmüştüm Fakat düşükle sonuçlandı.Bir aksilik olmazsa Bayram sonu 3.tedavime başlayacağım sil baştan..

Back