- 24 Şubat 2021
- 55
- 24
- 8
- 38
- Konu Sahibi _Citlembik_
Amin inşallahTeşekkürler Hulusi hoca gerçekten işini bilen insanları oyalamayan birisi sizin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsınız en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahTeşekkürler Hulusi hoca gerçekten işini bilen insanları oyalamayan birisi sizin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsınız en kısa zamanda
Farklı olarak dondurulmuş embriyo transferi oldu5. Denemede farklı olarak ne yapıldı. Birde kalite olarak nasıldı?
Erkut hoca nasıl, pozitif birine benziyor sosyal medyadan göründüğü kadarıyla. Bende araştıyorum tüp bebek düşünüyorum artık. Fiyatları nasıl muayensi, tüp bebek tedavisi vs.Yeditepe hastanesi prof.dr Erkut attar da tedavi oldum
Bunu ben de merak ediyorum. Bilen biri yazabilirse çok makbule geçerKızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam
Bazı iğne ve ilaçlar buz aküsü ile taşınması gerekiyor.Buna çok dikkat etmek gerekiyor.Muhakkak eczacınıza sormalısınız.Bizim tanıdık eczacımız vardı ilaçları parti parti almamızı önermişti.Haftada 3 kere doktora gidiyorduk her gidişimizde bir sonraki güne yetecek kadar iğne getirtiyorduk.Ödemeyide opu yapıldıktan bir kaç gün sonra toplu yapmıştık.SGK dan faydalandığımız için 5000₺ tuttu ilaçlarımız ama biz 1000₺ ödemiştik.Verilen iğnelerden sadece 5 kutusuna gerek kalmadığı için onları almamıştık.Eğer tanıdığınız bir eczane var ise onlarla görüşüp bu şekilde ilaçlarınızı alabilirsiniz bize eczacı bu şekilde öneride bulunmuştu çok da iyi oldu.Bunu ben de merak ediyorum. Bilen biri yazabilirse çok makbule geçer
Çok teşekkürlerBazı iğne ve ilaçlar buz aküsü ile taşınması gerekiyor.Buna çok dikkat etmek gerekiyor.Muhakkak eczacınıza sormalısınız.Bizim tanıdık eczacımız vardı ilaçları parti parti almamızı önermişti.Haftada 3 kere doktora gidiyorduk her gidişimizde bir sonraki güne yetecek kadar iğne getirtiyorduk.Ödemeyide opu yapıldıktan bir kaç gün sonra toplu yapmıştık.SGK dan faydalandığımız için 5000₺ tuttu ilaçlarımız ama biz 1000₺ ödemiştik.Verilen iğnelerden sadece 5 kutusuna gerek kalmadığı için onları almamıştık.Eğer tanıdığınız bir eczane var ise onlarla görüşüp bu şekilde ilaçlarınızı alabilirsiniz bize eczacı bu şekilde öneride bulunmuştu çok da iyi oldu.
(Bana yazılan yorumlardan biri,merak ediyordun sana da fikir olsun)
İnşallah bu defa göreceksin umudunu yitrmeNe güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim
Doktorunuz kim acaba öğrenebilir miyimMerhaba arkadaşlar benim 1 aşılama 3 tüp bebek bir tanesi dondurulmuş embriyo yapıldı.1 tane düşük oldu son tedavide hamile kaldım şimdi 8.5 aylık bir oğlum var Ankara da yaşıyorum burda yaptırdım doktorum da çok iyi bilinen bir doktor
Şenol kalyoncuDoktorunuz kim acaba öğrenebilir miyim
Ne güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim
Masaallah sizler bizlere mucizesiniz. O kadar olumsuzluğun ardından Rabbim size vermiş mucizenizi. Ne büyük hikmet Allah'ım. Bende mucizelere çok inanıyorum doktorlar bana çok zor diyor ama Rabbim dilerse neden olmasin.. Allah'ım evladımız hayrli ömürler nasip etsin inşaallahAnkete bende baktım benim de katılacağım anket olmamış. Yorumları okurken o günler aklıma geldi. Sizin de mesajı alıntı yaparak bende hikayemi yazayım.
1.tüp bebek denemesi yumurta elde edilemedi toplama bile olmadı bahçeci umut
2.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün embriyosu taze transfer negatif
3.tüp bebek İstanbul tüp bebek aret kamar 3.gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç negatif.
Negatiften sonra 2.ay doğal yolla hamile kaldım. Ve bebeğin tutunması için tüp bebek doktorum tüp bebekte kullanılan ilaçları kullandırttı. Bunu neden yazıyorum tedavilerden önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdim tutunma olmadı. Bunda kullandığım ilaçların faydası olduğunu düşünüyorum.
Allah sana da negatiflerinin ardından doğal yolla nasip etsin. Burda bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Çok ağladım çok üzüldüm, çok yıkıldım, vazgeçtim bıraktım. ben bebeğime çok şükür kavuştum, dilerim herkeste kavuşsun.
Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden umarım boş kalmaz bur
Tek yumurtası çıkıp onunla pozitif bulan tanıdım Allah nasip ederse zamanı geldiyse olur kaliteye sayıya takılmayın. Zeynep kamil hastanesi ilk deneme 5. Gün embriyo.Ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Ben tüp bebekte yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Belki yanlış bir düşünce ama bilmiyorum. Yumurta kalitesi 22dede aynıydı 27ye geldim yine aynı. Hala 20tane yumurta toplanıp 2 embriyom kalıyor. Değişik birşey yok yani..
Merhabalar ;1.Ankara gurgan 4.gun tek embriyo...Negatif
2.istanbul memorial pozitif 5.gun cift embriyo pozitif (7 yaşında kizim)
3.istanbul memorial dondurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu.kimyasal
4.Ankara bahceci 1 adet 6.gun embriyosu kalitesi kötüydü 6.gune kadar götürdüler.. negatif
5.Ankara memorial 2.adet dondurulmus embriyo bekliyor nisanda transferim
Aygül Hoca gayet iyi bir doktor, bilgili ama çok fazla ilgi alaka beklemeyin çünkü çok yoğun bir doktor ama işini iyi yaptığından eminim.Ankara Memorial in labaratuvar i çok iyi.BeN orda ikinci tedavimde pozitif görmüştüm fakat düşük OLDU bayram sonu tekrar başlayacağım.Merhabalar ;
Ankara Memorial Hastanesiyle ilgili bil paylaşabilir misiniz ?
(Öngörüşme, dr tavsiyesi , İlgi alaka , Labart)