• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Merhaba 7 yıllık evliyim. Sebepsız ınfertılıte.
1.tedavim mersin tüp bebek NEGATİF
2.tedavım mersin tüp bebek dondurulmus embrıyo NEGATİF
3. Tedavım ankara novart Pozitif( 6 haftalık düşükle sonuclandı)
4.tedavim ankara novaart dondrulmus
NEGATİF
5.tedavım ankara novaart dondurulmuş
NEGATIF
6.tedavım adana başkent ünv. POZİTİF (kimyasal gebelık)
Benım Hala UMUDUM VAR. ALLAH büyük. Üzülmeyin takılmayın sayılara. Bır gün mutlaka olacaktır. Sabredın.

Merhaba ben 1.denemede pozitifi gördüm diye oy verdim ama kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin bozunduğunu öğrendik ve düşükle sonuçlandı. 2 dondurulmuşumuz vardı iyi kalite, düşükten 2 ay sonra transfer oldu ama tutmadı, transferden kan verene kadarki süreçteki stresimi tarif edemem. 1,5-2 ay kadar önce tekrar yumurta toplattık, 8 yumurtadan 4ü döllendi 3ü donduruldu. 3 gün önce de 2 embriyom rahmime kondu. İnşallah tutunmuşlardır ve pozitifi görür bebelerimi sağlıkla evime getiririm 9 ay sonra. Çok yıpratıcı bir süreç, anksiyetem tavan yaptı, psikolojik destek aldım bu dönemde, kendi kendimi tedavi edemedim artık o sınırı aşmıştım çoktan. Transfer öncesi ilk kez tansiyonum yükselmedi, ateşim çıkmadı, sıradan bir muayeneye gitmişim gibiydim. Test yapmama 6 gün kaldı, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah. Duaya ihtiyacım var 🙏🏼
Ilk transferim 5+3 beklenmeyen dusuk ile sonuçlandı 1 gün öncesinde keseyi gördük sekli yeri iyi idi ici doluydu 24 saat geçmeden dusuk yaptim 2.transferimi 2 ay sonra oldum transferin 5.gunu regl oldum yeter artık istemiyorum dedim çünkü öncesinde 1 tane 26xhaftalik bebeğimi cennete uğurladım cok zor ve kötüydü o günler 3.transferimi doktorumun zorla iknasi ile oldum tuttu ve cok sukur dogdu su an 2 yasinda ve ben sali günü kurtaj oldum kalbi durdu :( simdi yeniden denemeye gücüm var mi bilmiyorum bir daha olur mu bilmiyorum ama karnindakiler ins sımsıkı tutunur saglikla doğar

Merhaba bayanlar bende size katilmak istedim. 3 defa negatif asilamam sonrasinda laparaskopi iki tupumde kapaliymis birisini acamadilar digerini cok az actilar sonra dr normal sekilde cok gec olur dedi direk tup bebege gectik 3.gun taze cift embrio negatifle sonuclandi simdi 2.tup bebek asamasindayim. Uzun zamandie her konuda negatif sonuc aldigimdan dolayi artik umidim kalmadi. Bana umit olun lutfen arkadaslar 😭😭

Ilk transferim 5+3 beklenmeyen dusuk ile sonuçlandı 1 gün öncesinde keseyi gördük sekli yeri iyi idi ici doluydu 24 saat geçmeden dusuk yaptim 2.transferimi 2 ay sonra oldum transferin 5.gunu regl oldum yeter artık istemiyorum dedim çünkü öncesinde 1 tane 26xhaftalik bebeğimi cennete uğurladım cok zor ve kötüydü o günler 3.transferimi doktorumun zorla iknasi ile oldum tuttu ve cok sukur dogdu su an 2 yasinda ve ben sali günü kurtaj oldum kalbi durdu :( simdi yeniden denemeye gücüm var mi bilmiyorum bir daha olur mu bilmiyorum ama karnindakiler ins sımsıkı tutunur saglikla doğar
Ahhh ahhhh nasıl içime dokundunuz anlatamam. Hayırlı ve sağlıklılarsa inşallah sımsıkı tutunurlar. Ne güzel bir çocuğunuz varmış, Allah sağlıklı, mutlu, analı babalı kardeşli uzun ve güzel bir ömür versin inşallah yavrunuza 🙏🏼
Bu süreçteki kadınlar ne kadar benzer şeyler yaşayıp ne kadar -sadece kendisi yaşıyormuş- gibi hissediyorlar kendilerini.
Biz kadınlar çok güzeliz çok 🤍🍀

Ahhh ahhhh nasıl içime dokundunuz anlatamam. Hayırlı ve sağlıklılarsa inşallah sımsıkı tutunurlar. Ne güzel bir çocuğunuz varmış, Allah sağlıklı, mutlu, analı babalı kardeşli uzun ve güzel bir ömür versin inşallah yavrunuza 🙏🏼
Bu süreçteki kadınlar ne kadar benzer şeyler yaşayıp ne kadar -sadece kendisi yaşıyormuş- gibi hissediyorlar kendilerini.
Biz kadınlar çok güzeliz çok 🤍🍀
Ins Rabbim en kısa zamanda sizede müjdeli haber almayi nasip eder benim hikayem cok karışık cok zor cok acili 4 bebeğimi kaybettim Allahim kimseye yasatmasin evlat acısı da evlat yokluğu da cokxbuyuk imtihanlar Rabbim ne bana ne başkasına yasatmasin dilerim isteyen herkes kaybetmeden yorulmadan saglikla bebek sahibi olur

Geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Bilinçaltı tedavi düşündünüz mü bilinçaltında çocuk istemiyor olabilirsiniz yada bilinçaltında başka bi sebep vardır. Sakin umutsuz olmayın bol dua edin bende hikayemi yazacam size umut olsun
Hiç istemez olurmuyum çok istiyorum ama nasip değil demek ki bu denememiz de olumsuzlukla sonuçlandı maalesef 🥺 bilinç altı tedaviyi duy adım hiç yatırım meditasyonu diye bir olay var onu deneyeyim dedim 21 günlük bir süreç ama tamamlayamadım meşguliyetten

Hiç istemez olurmuyum çok istiyorum ama nasip değil demek ki bu denememiz de olumsuzlukla sonuçlandı maalesef 🥺 bilinç altı tedaviyi duy adım hiç yatırım meditasyonu diye bir olay var onu deneyeyim dedim 21 günlük bir süreç ama tamamlayamadım meşguliyetten
Normalde istiyoruz ama bilinçaltında istemiyor olabiliyormuşuz. Bende gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım. Gebelik zehirlenmesinindede sebep bilinçaltında çocuk istememekmiş bu beyin çok farklı biseymiş bütün hastalıkların sebebi yaşadığımız travmalarmış travmayı bulup çözersek iyileşiyormuşuz integramda barış muslu yu duydunuz mu onu bi takip edin rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sakin olumsuz düsünmeyin pozitif olun

Normalde istiyoruz ama bilinçaltında istemiyor olabiliyormuşuz. Bende gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım. Gebelik zehirlenmesinindede sebep bilinçaltında çocuk istememekmiş bu beyin çok farklı biseymiş bütün hastalıkların sebebi yaşadığımız travmalarmış travmayı bulup çözersek iyileşiyormuşuz integramda barış muslu yu duydunuz mu onu bi takip edin rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Sakin olumsuz düsünmeyin pozitif olun
Bir bakarım teşekkür ediyorum 😊 çok geçmiş olsun size de oldumu daha sonrasından sizin

Benim tek yumurta ikizlerim var onları erken doğum yaptım. 40 gün küvezde kaldılar. Rabbime şükürler olsun şuan 3 yaşındalar
Maşallah rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah bende doktora geldim bugün kan testi verdim bakalım doktor muayene de adetin hala tam çözülmemiş dedi rahim duvarım da kalınmış çok kan testi istedi bakalım belki hamilelik belki dış gebelik yada başka birley mi var bakalım dedi emin olamadı adet oldum ama öyle çok çok aşırı olmadım bekliyoruz sonuç şimdi hayırlısı

Maşallah rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah bende doktora geldim bugün kan testi verdim bakalım doktor muayene de adetin hala tam çözülmemiş dedi rahim duvarım da kalınmış çok kan testi istedi bakalım belki hamilelik belki dış gebelik yada başka birley mi var bakalım dedi emin olamadı adet oldum ama öyle çok çok aşırı olmadım bekliyoruz sonuç şimdi hayırlısı
Teşekkür ederim. Sagolun

4.5 yıl yıllık evlilikten sonra polikistik over ameliyatı oldum sonrasında 2 aşılama denedik olmadı, ilk tüp bebek denemizde gebelik oldu ama 8. haftada hüsranla sonuçlandı sonrasında normal yollarla gebelik oluştu ve 25+2 de normal doğumla kızım oldu.Kızım 2 yaşındaken yine hamile olduğumu öğrendim şimdi 4 yaşında ve 19 aylık 2 kızım var

Çikolata kisti hastasıyım ilk deneme hrs hastanesinde rahim filmi,amh vs hiçbir tetkik yapılmadan normal siklusta oldu dolayısı ile negatif oldu, hrs yi kimseye tavsiye etmiyorum.İkinci deneme başkent hastanesi-hulusi bülent zeyneloğlu rahim filminde rahmimin t rahim olduğu anlaşıldı, histeroskopi, kist boşaltma, havuz yönetemi yapmak için iki kez yumurta toplama, embriyoların 3. gün dondurulup transfer öncesi çözdürülüp 5. güne gitmesi beklendi.5. gün 2 adet 5aa embriyo transfer edildi sonuç pozitif.Hulusi hocayı kesinlikle herkese öneririm tüm sorunları çözmeden asla transfer yapmıyor ve her hastada farklı yöntemler deniyor.Bana kistim olduğu için romatizma iğnesi uyguladı, rahim içine farklı iğneler uyguluyor, kesinlikle tavsiyemdir..
Ben de onun hastasıyım, histereskopimi yaptı bakalım sorunları çöze çöze ilerleyeceğiz umarım ben de kucağıma alırım bebeğimi🙏🏻😇 size de hayırlı uğurlu olsun😇

Ben de onun hastasıyım, histereskopimi yaptı bakalım sorunları çöze çöze ilerleyeceğiz umarım ben de kucağıma alırım bebeğimi🙏🏻😇 size de hayırlı uğurlu olsun😇
Teşekkürler Hulusi hoca gerçekten işini bilen insanları oyalamayan birisi sizin de hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsınız en kısa zamanda

Back