- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 888
- 29
- Konu Sahibi melikea123
Daha onceden size fındıkli shake i özledigimi belirtmismiydim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fındıklı shaken tadı çok güzel...çok hoşuma gitti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha onceden size fındıkli shake i özledigimi belirtmismiydim :)
Fındıklı shaken tadı çok güzel...çok hoşuma gitti :)
Evet benim kuzen vanilyaliyi begendide benim.favorim fındıkli :)
Aynen kuzeninde mi aşağı kilo kontrol için kullanıyor yoksa korumak için mi? :)
Canim o sadece takviye amacli normalde evlenmeden once spor yapardi falan evlenince ameliyat oldu kanser riski gecirdi sporu bi donem birakti formu gayet iyidirde enerji toplamak icin kullaniyor sadece oglen yemegi olarak bir shake iciyor hem daha ucuza denk.geliyor disardan oglen yemegi yemektense hemde enerjisini topluyor :)
Çok büyük geçmiş olsun :/ çok daha iyi düşünmüş :)
Canim 3.5 hafta bekliyorumm cunku uyguladigim programa guveniyorumm onceden bende oyleydim ama hergun tartiya bakmak tamamen moral bozucu aldigini gorunce ornegin 100 gr bile olsa moral bozuklugu
Haklisin tatlimm bende oyle yapacm ama su 2 kiloyu bi versem. Motivede yokk umidim yok sanki zayiflayacagima, 2 gundur cok az yedim ve dikkat etmedim ne yedigime cok yogun bi gundu bu kac gun. Bugunden itibaren iyi yapacam ama annem yuvka aciyo yine bende kahvalti olarak 3 yuvka ekmegi yedimm. 2 yumurtali ve 1 hollandakasarli , ayy cok kotuu hisediom kendimi dahada yemem bugun sadece spor su cay ve meyve
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
canım benim bu shake ne tam olarak zamanında anneanneme kilo verdirmeye çalışıyorduk buna benzer bir şey içiyordu sabak akşam kilo da vermişti. nereden aldın bunu içeriği nedir?
ne kadar soru sordum öyle:)))
Iste boyle bir ortamda ben birtek cay iciyorumm keske herbalife cayimida getirseydim yanimda :) ve canımın onlarin yediklerini istememesi müthis bir şeyyy :)
Aaa canimyaaa biliyorum o durumu. Disimizi sikacazz!!!! Devamm. Bugun cok kararli basliyorummm istiyorumki hep boyle oliyimm. Artik geri donus yok ben zayflayacamm!!!! Sonra kahvaltimi yapimm ve spor. Yeni uyandim saat simdi 13:07
Gunaydinmi desem ne desemm bilemedimm simdii :) hadi bakalimm cok guzel olacak senin icin vazgecmek yokkk saglikli ve incecik bir vucut bizi bekliyorrr baslamadigimiz hergun bu saglikli yasami biraz daha uzaklastiriyoruz bizden :)
Hahaha gunaydinnncanimm ewett cok haklisinnn gittikce uzuyoo sanki ama no stop. Zayiflasam soyle bi 10 15 kilo 1,5 ayda. Turkiye gidecem tatil yapmak icinn. Ama sence 1,5 ayda 15 gidebilirmi
Gitse bile sudan olur hemen geri donebilir ve sıkılasma olmaz ornegin ben 8 -9 kilo verdim(3.5 hafta sonra tartilcam daha fazla verme ihtimalim var) herkes rahat 10 kilo verdin diyor cunku eminim.kilonun cogu yagdan gitti ve buda sıkılasmama sebep olduu bunun icin şok diyetler yapipta hem hormonlarini hem metabolizmani bozma derim ben sonrasi daha kotu olur o sekilde olan arkadasim var nerdeyse hic yemeyerek verdi sonuc surekli verip aliyor verip aliyor
Bende aynen oyleyim verip aliyorum sen kac ayda verdin 10 kiloyu ?
1.5-2 canim 5-6 kilosunu herbalife ile verdim 3.5 haftada:) sokmu yapiyordunki?