kaçıncı günlük bu ben bile saymadım!!!

herkese günaydınnn diyeceksiniz öğlen oldu melike!! ama açıklamam var efenim :) gece arkadaşta kaldımmm ve sabah dedim burdan eve yürüyeyimde hemde sabah sporu olsun yaklaşık olaraktan 1 saat 10 dakika yürüdümmmm sonra direk kendimi o terle kıpkırmızı olmuşluklaa duşa attım sonrada kahvaltımı yaptımm şuan nasılım süper :)

dün fotoğraf paylaşacağım demiştimmm sözümü tutayım :)
ilk fotoğrafff geçen yazdan diyete başladığımdada aynen o şekildim 2. fotoğraf ise geçen haftadan:)
$PicsArt_1400706027145.jpg

kitap okumaya dalmışımmm burada akşam yediğimi paylaşmayı unutmuşummm özür dilerimm:KK5::KK5::KK5:

dediğim gibi besin takviyesi kullanıyorum:) $20140523_200944.jpg

herkeseee merhabalarrr:KK16::KK16:
iş güç koşuşturmadayım ama yinede buraya ve bloğa olabildiğince bakmaya çalışıyorummm her şey çok güzel ilerliyor bugün finallerden geçtiğimide öğrendim keyfime diyecek yokkk:KK16::KK16: tartilmama 2-3 hafta var belirli periyotlarda düzenli tartılmaya çalışıyorummmm :)

blog: http://herbalyasamdestekciniz.blogspot.com.tr/

süper yaa maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: bu nasıl bir değişim
tebrikler:KK71::KK71:

Teşekkürlerr hemde çok tesekkur ederimmm :) gercekten muhtesem bir duyguu yuz gotografimi paylasmak istemedim herkes yuzdende cok verdin diyoor ama belki paylasirim :) daha verecek cok kilom vardaa bunada sukrediyorum bilenler vardir bormalde ben yillardir vermek icin ugrasiyorum gruplara girdim ciktim gunlukler actim yok olmadi 1 kg bile veremedim hatta aldim bile diyebilirim istikrarsizliktan en sonunda 1.5 2 aydir duzene oturttum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimde bitip tükenmez bir enerji hissediyorrumm ve bu cok hoşuma gidiyor kilo verdikce sanirim mutlulugum artiyor buda bana enerji olarak geri donuyor tabi kulladigim besin takviyelerininde buyuk rolu var en azindan diyet yapamayan beni adam ettiler :sly::) bugün kalkınca yürüyüş yapmak istedim bi yuruyuse ciktim sonra dus aldim besin takviyelerimi içtim teyzem aradı onunla alisverise ciktim cok guzell kiyafetler aldim kendimeeeeeeğğ 2 3 saat gezdim teyzemle simdi onun evi temizlemeye baslayacagiz ama teyzem yorgunluktan yatiyor simdi hepinizi seviyorum sevgili kk kadinlarii :):):)

Bunuda eklemek istedimmm yuzden oldugu icin bu resim :)

Eklentiler

• $1401282631150.jpg
    $1401282631150.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 171
Bahsetmeyi unutmuşum öğle yemegi olarakta;
Bulgur pilavı
Fasulye
Salata
Yoğurt yedim :)
Abartmiyorum 3 gundur nereye gitsem fasulye yemegi dün dayımlarda pazartesi isyerinde ve bugun teyzemlerdede fasulye var bunada sükür :)

Hafif ayaklarim agrimaya basladii sanki bugun bi oturamadim temizlikte bitecek gibi degilll aksam icin shake imi 1 saat sonra falan icmeyi düşünüyorum fotografini ceker paylaşırım sizlerlede :)

Bunuda eklemek istedimmm yuzden oldugu icin bu resim :)

tebrik ederim gerçekten bir mucize yaratmışsın:nazar: inşallah hedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın

tebrik ederim gerçekten bir mucize yaratmışsın:nazar: inşallah hedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın

Cok tesekkur ederim ben bu kadar farketmemistim cevremdekiler cok dedi sanirim verdigim kilodan daha cok incelmisim hala devam ediyorum :)

Rahatlama vaktii simdiii :) aksam shake imi iciyorum aksam icin yemegimizide boylelikle halletmis oluyoruz:)

Eklentiler

• $1401294557067.jpg
    $1401294557067.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 150
Herkese merhaba bugun sabah kalktim shake imi ictim direk temizlige basladik yine teyzemle sonra biter bitmez eve geldim gelirken yürüdüm 1 saat falan simdi oglen yemegimi yedimm 2 saat sonra falanda pazara gitcez annemle :)

X