Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

ama yasal olarak yasak değil mi nasıl kabul ettiler 35 yaş altında 2 tane koymayı?

Son üç güne üç tane kaldı kuzum ilk gün bi tanesi diğer gün ikincisi sonlandı
Benim amh düşük olduğu için doktorum ben bu kadar beklemiyordum şaşırdım dedi hatta ilk opudan sonraki görüşmemizde umutsuz konuştu bizim için 5.güne gelebilmesi önemli olan transfer yapamayadabiliriz dedi şimdi yorumlarda okuyorum da 3.gün bile dondurulabiliyomuş riske atmamak için niye öyle yapmadı anlamış değilim burdan öğreniyorum çoğu şeyi hayırlısı olsun inşallah

Maşallah kuzum Rabbim yüzüne gülmüş. Ne güzel Rabbim sağlıkli sıhhatli çocuk nasip eylesin

Canım Zafer vazgeçmeyenlerindir sabır herşeyin ilacıdır mucizen gelecek sana lütfen böyle düşün zaten psikolojinle de çok alakalı

Canım onlar hata yapmış ve bunu sen bilmediğin için sana bu şekilde yansıtmışlar hangi merkezde yaptırdın bazıları sadece para göz bakıyor senin duygularını maalesef anlamıyorlar

Canım onlar hata yapmış ve bunu sen bilmediğin için sana bu şekilde yansıtmışlar hangi merkezde yaptırdın bazıları sadece para göz bakıyor senin duygularını maalesef anlamıyorlar
Canım sadece bana değil hep öyle yapıyorlar herhalde arkadaşla görüştüm aynı şekilde ama dediğin gibi bilsem öyle birşey olduğunu en azından sorup öğrenirdim ne cevap vereceğini neyse hayırlısıyla transferi de atlatırsam nasip olursa tayin olduğu için aynı şehirde devam edemicem bu arada antalya Ivf tüp bebek merkezinde yaptırcam

Benim iki yumurtam toplanmıştı 3. Gün ikisinide dondurdular

İnşallah bu sefer olur canım pozitif düşün pozitif olsun bazıları işi ticarete döküyor çünkü olmayınca süreç yeniden başlıyor ve aynı paraları tekrar alıyorlar

İnşallah bu sefer olur canım pozitif düşün pozitif olsun bazıları işi ticarete döküyor çünkü olmayınca süreç yeniden başlıyor ve aynı paraları tekrar alıyorlar
İnşallah canım korkum çok fazla var ama inşallah umudum daha fazla hayırlısı bakalım aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak maddi manevi yıpratıyo rabbim merhametli işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın inşallah...

slm kızlar, umarım rabbim kucağımızı doldurur hayırlısı ile. ben 3 aydır dinlenmedeyim. nasip olursa ağustos 5-6 gibi transfer im var ve ilk denemem. çok heyecanlıyım aklımdan hiç çıkmıyor ve nedensiz bi şekilde olumsuzluğa kapılıyorumtransfer öncesi ve transferden sonra nelere dikkat ettiniz,neler yiyip içtiniz? özellikle dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Canim benimde eylül başı transferi olcak hergün bi kase manda yoğurdu yiyorum transferde sonrada ananas 1 dilim ve manda yoğurdu devam

Canım valla ben ilk defa transfer olucam Eylül’de rahim dinlendirme yapılıyor öyle normal nasıl yaşıyorsam öyle yaşıyorum zaten Allah verdikten sonra olur çok fazla kafana takma bence stres yapma inşallah olur neden umutsuzluğa kapılıyorsun ilk denemen üzülme dua et herşey dilerim istediğin gibi olur

Benim bugün 3. Günüm embriyolarım 5. Güne kadar devam edecek diye aradılar , 3. Gün dondurmuyorlar hiç, dondurulanların neye göre oluyor acaba 5. Güne ulaşamayacaklar olanlar mı

Benim bugün 3. Günüm embriyolarım 5. Güne kadar devam edecek diye aradılar , 3. Gün dondurmuyorlar hiç, dondurulanların neye göre oluyor acaba 5. Güne ulaşamayacaklar olanlar mı
Canım bildiğim kadarıyla yumurta azsa riske atmamak için 5.güne gitmiyorlar

Kaç tane yumurtan var ve sperm de iyiyse 5.güne gidiyorlar 3.günden sonra sperm iyiyse gidebiliyormuş labarotuvar ortamında

(QUOTE="mervezn91, post: 60695557, member: 873171"]
Kaç tane yumurtan var ve sperm de iyiyse 5.güne gidiyorlar 3.günden sonra sperm iyiyse gidebiliyormuş labarotuvar ortamında
[/QUOTE]
16 toplanmıştı , 13 döllenmişti şuan 13 ama kaçı kalır rabbim bilir azalabilir dediler

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…