kaçarak evlenmek

ne alaka?

Adam beleşçi hiç isteme,yüzük çiçek çikolata masrafı ile uğraşmadan kısacık yoldan evcilik oynamak istiyor.
Kızım yaşındasın anne,babayı iki günlük heves için üzme,koca beklesin

Çok saçma bir düşünce yapısı. Ne demek sevişeceksen neden yer kapladın? ne biliyorsun kızın bölümünü başarısını? niye bu kadar durup dururken yükseldin sevişen birine anlamadım doğrusu. Anne babasına ne kızın yatak odasından. Bence sen lise mezunu olduğun için dert edinmişsin salın bi genç insanları allah allah. Evlenmek de ayıp değil. şuan erken tabii ki ama gelip böyle aşağılayıcı yorum yapmak çok kötü

32 yaşıma gireceğim 25 yaşında evlendim.
Okudum, meslegimi elime aldım eşim de aynı sekilde..evlenirken kimseye muhtaç olmadık hala da öyleyiz. Ailelerimizin saygınlığını kazandık bir de küçük bir evlat yetiştiriyoruz. Çok şükür halimize.
Ama ona ragmane diyorum ki acaba biraz daha mı bekârlığın tadını çıkarsaydım. Sorumluluk almadan şöyle bir dünya turu yapsaydım bunun gibi bir sürü şey.
Üniversite okuyan kız kardeşim var şuan o da mühendislik okuyor.
O kadar hoşuma gidiyor ki sosyal aktiviteleri, benim zamanımda o kadar imkanlar yoktu.
Şuan o kadar şanslısınız ki.. yani bu kadar güzellikler arasında neden evlenmek?
Her şey zamanında güzel.

Nereden nereye bu kaçış? Sevgiliyle yaşayan reşit bir üniversite öğrencisi olarak kimden kaçacaksın? Okul masraflarını ailen karşılarken kocan mı karşılasın istiyorsun? Başkasına muhtaç olmak mı istiyorsun? Sen bilirsin, üniversite okuyorsun, mantıklı düşünebiliyorsundur.

Siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir mi? Ne kadar rahat yazabiliyorsun bu iğrenç cümleyi. O kadar küçüksün ki... Allah ıslah etsin,akıl fikir versin inşallah.

Ailenizin fikirlerini önemsemediğiniz, dinlemek istemediğiniz için kaçmayı düşünüyorsanız; kaçanların aileleriyle aralarının düzelip düzelmediğinin ne önemi var ?

20 yaşındasınız. 18 yaşını doldurduktan sonra, altına imza attığınız her evrak sadece sizi bağlar. Ailenize değil, kendinize güvenerek hareket edin.

Evlendiğiniz an itibariyle ailenizden eğitim masrafı ve harçlık almayı da unutun.

Bir de erkekler bu ailesinden vazgeçti deyip bizden de vazgeçer diye saygı gostemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…