- Konu Sahibi martineden123
-
ne alaka?Sevişmek,kocaya kaçmak için keşke ünv beklemeseydiniz.Bosuna yer işgal etmişsiniz.Okul bile dize bir şey katmamış.Zavalli aileniz bütün gayreti, kızım ünv okuyor gururunu boşa yaşıyor .Siz ünv okumayı adamla sevişip , sarılıp uyumak için sanmışsiniz yazık .......
Adam beleşçi hiç isteme,yüzük çiçek çikolata masrafı ile uğraşmadan kısacık yoldan evcilik oynamak istiyor.Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Çok alakane alaka?
Çok saçma bir düşünce yapısı. Ne demek sevişeceksen neden yer kapladın? ne biliyorsun kızın bölümünü başarısını? niye bu kadar durup dururken yükseldin sevişen birine anlamadım doğrusu. Anne babasına ne kızın yatak odasından. Bence sen lise mezunu olduğun için dert edinmişsin salın bi genç insanları allah allah. Evlenmek de ayıp değil. şuan erken tabii ki ama gelip böyle aşağılayıcı yorum yapmak çok kötüÇok alaka
Çok saçma bir düşünce yapısı. Ne demek sevişeceksen neden yer kapladın? ne biliyorsun kızın bölümünü başarısını? niye bu kadar durup dururken yükseldin sevişen birine anlamadım doğrusu. Anne babasına ne kızın yatak odasından. Bence sen lise mezunu olduğun için dert edinmişsin salın bi genç insanları allah allah. Evlenmek de ayıp değil. şuan erken tabii ki ama gelip böyle aşağılayıcı yorum yapmak çok kötü
[/QUOTE
Gerçekten ne benim yazdığımı doğru anlamişsiniz ne de konu sahibinin yaptığı hatayı ve başına gelecekleri.Kimsenin namus bekçisi değilim ama ünv, özgürlük adı altında sevişmek için bir araç gören,sonrada ayyyy ailem ne der diye kocaya kaçmak isteyen kızlara sözüm yoksa kim kiminle ne yapmış umrumuzda olmaz,bizi ilgilendirmez
Öyle özgür olabileceklerini düşünüyorlar. Aileler her şeyi yasaklamıyorsa evlenmeye acele etmiyorlar.Gençlerde bu evlenme meraklılığı nedir ya. Ne aceleniz var
Geçim derdi, yemek, çamaşır, bulaşık, kaynana , kazara olan hamilelik derken yere çakılan libidoLibido yüksekliği
Evet aynen öyleMuhtemelen bir kariyer planı yok. Çalışma gibi bir isteği olmadığı için bunu çözüm olarak görüyor.
Ya bu benim rahmetli anneannemin lafıydıEvet aynen öyle
Pok var kocada çünkü.
Hayır yani iyi bir şey olsa adı koca olmaz Goncagül olurdu
Siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir mi? Ne kadar rahat yazabiliyorsun bu iğrenç cümleyi. O kadar küçüksün ki... Allah ıslah etsin,akıl fikir versin inşallah.Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Cahillik bu olsa gerek. Allah şaşırtmasın.Kaç kaç gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Evlilik sevgilinin evine gitmeye benzemez
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
aşırı aşırı varoşça. kocaya kaçmak nedir yaAynen ya. En doğru kavram varoşluk. Cuk oturmuş gerçekten.
Bekarken sevişmek tatlı geliyor. Sanıyor ki evlenince 7/24 sevişme varCahillik bu olsa gerek. Allah şaşırtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?