kaçarak evlenmek

6 ay sonra “kocam benimle ilgilenmiyor, eskisi gibi değil” başlıklı konular açmak istiyorsan kaç evlen tabi, sonuçta koca asla bulunmaz bir şey, bir tuttun mu bırakmaman lazım..
Allah aşkına üniversite okuyabilecek seviyeye gelmişsin, bunu kendin de düşünebilirsin dimi ? Elinde mesleğin yokken ne evlenmesi ya? Hadi evlenmeyi geçtim kaçmak nedir???

Okurken evlenmeye karşı değilim.
Ancak kaçarak evlenmek nedir?
Ailenize gelir ikna eder.
Sizi kaçmaya zorluyor, teşvik ediyorsa adam değildir zaten.
Yaşınız ileri, mesleğinizi yapıyor olsa farklı konuşurdum.
Ancak şu anda yaptığınız şey 5 sene sonra gençlik, cahillik dedirtecek kadar yaşlandırır sizi.

Kaçmak nedir tam olarak?
Bohcanizi camdan atıp sevgilinizin kucağına pencereden atlamak değil mi?
Siz zaten ailenizden uzakta istediğiniz zaman onun evinde kalan istediğiniz ölçüde yakınlaşma yaşayan birisiniz
Ekstra kaçmaya ne gerek var?

Ailenizi dinleyin

Bu istek hep hormonlardan. Dikkat odağını değiştirsen biraz; dersler,sosyal aktivitelere falan odaklansan.. kaçmak ayrı, 20 yaşında evlenmek ayrı hata. Aklından bile getirmemeliydin

Aynen aynen kac yavrum hiç durma. Ah ah aynı yaşlar aynı bahane aynı okul dönemi.. gizli evlendik aileler sonradan duydu babam okurken olmaz diyordu bla bla bla. Şimdi bak simdi zaman makinesi verseler tek yapacağım şey o kaçacağım akşam kendi karşıma çıkıp gerizekali diye bi tokat atıp kendimi odaya kitlemek olurdu. Bak ben şiddet aldatma dayak görmedim bi de . Maddi sorun kaynana da çekmedim. Ailem de altı ay sonra affetti yine de bunu diyorum. Bi de usttekilerden bir sorun seç beğen üstüne bakalım nolcak. Kaç yavrum kaç hayatını nasıl mahvedersin izleyelim. Oynat bakalim

Ya iste hormonlar new york hayati istiyor ama zihin tokat erbaga olunca boyle oluyo. Sevisiyorum iyi super ama bu adam beni kenara atar mi? Hazir beni seviyorken nikahlansam mi diye dusunmekten oluyor hep bunlar. Ya adam gibi sevisin sevgili olun vs ya da okul bitsin evlenin. 20 yasinda koca donu yikamak icin ne bu istek arzu yeni nesil genclerde anlamiyorum ben. Ya ben okulu bitireyim o arada o bu cicekten bal alayim gezeyim tozayim kendime birseyler katayim diyeceklerine kaynanamla altin gunu yapalim hevesi. Vallahi pes!

Bu devirde kaçmak ne?3 yıl sonra ihtiras biter evlenince merak etme.Benden sana bı abla tavsiyesi.Sakınnn..
En değerli kıymetli olduğun yaşlar.İlla erkek olmasına gerek yok.Oku geliştir kendini..İkili ilişkilerle ilgili,bağlanma psikoljisi vs.Oku eğitimini tamamla.
Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil.En tutkulu cinsellik bile evliliğin devamını getirmiyor.
Sağlıklı bir ilişki kaçarak olmaz.Birlikte eğitimini tamamlarsin, aile rızasıni da alirsan olur.Belki bu süreçte ikinizin de fikirleri değişir.İkinixin de gönlü başkasına kayabilir..

böyle mutlu mutlu hayal kurmaya hakkın yok. Evlende gör ebeninkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…