- Konu Sahibi martineden123
-
Ya zaten cinsel birlikteliğe evlenmeden asla gözüyle bakmıyorlar sevişiyorlarmış. Yani evlenip çocuk yapmak gibi bir düşüncesi varsa bu acelesi ondandır.Bekarken sevişmek tatlı geliyor. Sanıyor ki evlenince 7/24 sevişme var
Ayy ne güzel tesadüfYa bu benim rahmetli anneannemin lafıydı
ailenle aran duzelir ama kactigin icin hep esinin ailesine ve esine karsi ezik olursun. bir erkek icin ailene bunlari yasatma.Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Sevgi karın doyurmaz önce okulunu bitirmen gerek hem aileni silmemiş olursun hem de elinde mesleğin olurBen 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Evliliği sevişmekten ibaret sanıyorlar herhalde. İş güç kaygısı yok. Akılları başka yerdeLibido yüksekliği
Evliliği sevişmekten ibaret sanıyorlar herhalde. İş güç kaygısı yok. Akılları başka yerdeLibido yüksekliği
Sanmam. Bunların akılları beş karış havada. Evlenmek yerine okuyup hayatımı kurtarayım da diyebilir. Asıl o zaman özgür olacaklarını biliyorlar ama işlerine gelmiyor.Öyle özgür olabileceklerini düşünüyorlar. Aileler her şeyi yasaklamıyorsa evlenmeye acele etmiyorlar.
Yaw cinsellik yaşasa da evlilikteki gibi olmuyor. Dert tasa yok. Yatağa gir çık sevişYa zaten cinsel birlikteliğe evlenmeden asla gözüyle bakmıyorlar sevişiyorlarmış. Yani evlenip çocuk yapmak gibi bir düşüncesi varsa bu acelesi ondandır.
Bu yavrucak da şimdi olduğu gibi sadece sevişecekler zannediyor,yazık.Yaw cinsellik yaşa da evlilikteki gibi olmuyor. Dert tasa yok. Yatağa gir çık seviş
Evlilikte öyle mi yemek yap çamaşır yıka evi temizle bulaşık yıka bunlar bitince de halin kalırsa sevilirsin
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?