- 25 Ocak 2023
- 1
- -14
- 1
- 21
- Konu Sahibi martineden123
-
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Gerçekten demode oldu kocaya kaçmak yaKıro musunuz, kocaya kaçmak nedir bu devirde?
Ben değilde Eltim kaçtı. Kocanın, kaynana ve kayınpederin dediği istediği herşeye evet demek zorunda kalıyor. Hiç sesini çıkaramıyor. Vee o kadar pişman ki anlatamam. Ne düğün ne eşya ne ev verildi. 3 çocuğuyla Kocasıyla bir evin bir odasında kaynana ve kayınpederle yaşıyor..Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Allah'a çok şükür hiç bu cahillikte bir öğrenci olmadım. Teselli arıyorsunuzda çok yanlış ilerliyorsunuz söyliyim. Ailelerin endişelerini şimdi daha iyi anlıyorum.Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Aileden uzakta okuyunca sapıtan bir nesil yetişiyor hayret vallahi..Allah'a çok şükür hiç bu cahillikte bir öğrenci olmadım. Teselli arıyorsunuzda çok yanlış ilerliyorsunuz söyliyim. Ailelerin endişelerini şimdi daha iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?