• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçarak evlenmek

Yani ben de şuan üniversite öğrencisiyim benim de sevgilim var arada evine de gidiyorun ama kaçmak filan hiç aklıma gelen bir şey olmadı siz nasıl bu kadar kolay akla getiriyorsunuz anlamadım bir de buradan ikna olsanız hemen kaçacak mısınız. Hiç mi ailenizi düşünmüyorsunuz ne kadar üzülürler kırılırlar zaten yaşlarını almış insanlar bari kalan ömürlerinde sizden de bi darbe yemesinler. Ayrıca işiniz gücünüz olmadan, kaçtığınız başınıza kakılmadan mutlu mesut yaşayacağınızı hiç sanmıyorum sevgiliniz demese ailesi bir şey der laf eder ezerler sizi.

20 yaşında ne aceleniz var ki yaşıtlarınız gezip tozma eğlenme derdindeyken siz niye ömrünüzü bir erkeğe bağlamak istiyorsunuz. Boşverin zamanla olacağı varsa olur zaten şimdi yaşınızın tadını çıkarın evlenirseniz şuanki rahatlığınızı kaybedeceksiniz. Ayrıca diyelim boşandınız yıllar geçti çalışmadan para kazanmadan napıcaksınız öyle bir durumda. Şimdi evlenirseniz insanların her dediğini yutmak sinmek durumunda kalacaksınız yapmayın bunu kendinize.

Bekarken sevişmek tatlı geliyor. Sanıyor ki evlenince 7/24 sevişme var
Ya zaten cinsel birlikteliğe evlenmeden asla gözüyle bakmıyorlar sevişiyorlarmış. Yani evlenip çocuk yapmak gibi bir düşüncesi varsa bu acelesi ondandır.

Daha cok cahil ve toysunuz ve bunu asaglamak icin yazmiyorum. Su an icin hersey toz pembe görünüyor ve libido yüksek, ama realist baksak duruma kacmak büyük hata olur.
Kacip esinin veya kendi ailesinde daha gercekten sevgi ve saygiyi göreni görmüyorum. Insanlar size güvenmez, cünkü "anasini babasini erkek ugruna cigneyen yarin öbür gün kocayi da baskasi icin birakir" diye hep bir kusku ile bakacaklar size. Anneniz babaniz size öyle kirilacak ki bunu ömür boyu onarmakla ugrasacaksiniz, belki hic olmayacak. Benim bir dayimin kizi kacti. Adam kiziyla konusmadi, iki sene öncede vefat etti. Yani her anne baba affetmiyor öyle ümit ediyorsaniz. Anneniz babaniz mantiksiz bir sebep öne sürse neyise, ama egitim/meslek bu. Her zaman lazim. Bende evdeyim su anda cocuklardan dolayi, ama diplomam cebimde. yarin calismam gerekirse calisirim. Evlenip okuyanlar da var, ama bunu herkes de basaramiyor. Bizim bölümde böyle bir cift vardi. Erkek bitirdi diplomasini aldi, kadin birakdi.
Ve eklemek isterim: Hic bir erkek icin ailemi ezmezdim.

Kaçın kaçın ne duruyorsunuz. Sonra koşa koşa ailenize kaçarsınız. Buradaki onca lafa akıllanmazsanız, cezasını akılsız başınız çeker. Ah ah vah vah demez kimse. Kaçmış görmüş gününü derler de derler.

Hayatta yapılacaklar listeniz:
1.Kaçarak evlenmek
2.Kaçarak evlenmek
.
.
Son.

Allah akıl fikir versin size.

Son düzenleme:
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
ailenle aran duzelir ama kactigin icin hep esinin ailesine ve esine karsi ezik olursun. bir erkek icin ailene bunlari yasatma.

Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Sevgi karın doyurmaz önce okulunu bitirmen gerek hem aileni silmemiş olursun hem de elinde mesleğin olur

Öyle özgür olabileceklerini düşünüyorlar. Aileler her şeyi yasaklamıyorsa evlenmeye acele etmiyorlar.
Sanmam. Bunların akılları beş karış havada. Evlenmek yerine okuyup hayatımı kurtarayım da diyebilir. Asıl o zaman özgür olacaklarını biliyorlar ama işlerine gelmiyor.

Ya zaten cinsel birlikteliğe evlenmeden asla gözüyle bakmıyorlar sevişiyorlarmış. Yani evlenip çocuk yapmak gibi bir düşüncesi varsa bu acelesi ondandır.
Yaw cinsellik yaşasa da evlilikteki gibi olmuyor. Dert tasa yok. Yatağa gir çık seviş😁
Evlilikte öyle mi yemek yap çamaşır yıka evi temizle bulaşık yıka bunlar bitince de halin kalırsa sevişirsin
🤣

Son düzenleme:
Yaw cinsellik yaşa da evlilikteki gibi olmuyor. Dert tasa yok. Yatağa gir çık seviş😁
Evlilikte öyle mi yemek yap çamaşır yıka evi temizle bulaşık yıka bunlar bitince de halin kalırsa sevilirsin
🤣
Bu yavrucak da şimdi olduğu gibi sadece sevişecekler zannediyor,yazık.

Son düzenleme:
Konuyu açıp gidiyor birde yeni üye vala kafa buluyorlar insanlarda buna akıl veriyor...20yasinda bir kiz ki gerçekten 20ise yaşı üniversite okuyan bir öğrenci böyle yazmaz ergen biri bizimle kafa buluyor

Normal olarak aileniz okurken evlendirmek istemez kaçmak bi seçim değil bunun pişmanlığını çok net hissedersiniz kaçalım demekle olmuyor bazı şeyler

Kız seviş bir şey olmaz ama akşam evine dön. Kaçma sakın.

Kaç kaç sonra gelirsin buraya konu açarsın dayak yiyorum diye kaçtım yüzüme vuruyorlar. Artık şu reşit olma yaşını keşke 27 28 yapsalar gerçekten bunlar reşit olunca sapıtıyorlar iyice. Allah akıl fikir vermiş keşke biraz kullansan kaçmanın ne kadar komik ve saçma olduğunu idrak etsen. Ailene üzülüyorum okumaya yollamış kız kaçmayı düşünüyor yazık sana verdikleriş emeğe saygın yok çünkü.

Back