- Konu Sahibi martineden123
Yani ben de şuan üniversite öğrencisiyim benim de sevgilim var arada evine de gidiyorun ama kaçmak filan hiç aklıma gelen bir şey olmadı siz nasıl bu kadar kolay akla getiriyorsunuz anlamadım bir de buradan ikna olsanız hemen kaçacak mısınız. Hiç mi ailenizi düşünmüyorsunuz ne kadar üzülürler kırılırlar zaten yaşlarını almış insanlar bari kalan ömürlerinde sizden de bi darbe yemesinler. Ayrıca işiniz gücünüz olmadan, kaçtığınız başınıza kakılmadan mutlu mesut yaşayacağınızı hiç sanmıyorum sevgiliniz demese ailesi bir şey der laf eder ezerler sizi.
20 yaşında ne aceleniz var ki yaşıtlarınız gezip tozma eğlenme derdindeyken siz niye ömrünüzü bir erkeğe bağlamak istiyorsunuz. Boşverin zamanla olacağı varsa olur zaten şimdi yaşınızın tadını çıkarın evlenirseniz şuanki rahatlığınızı kaybedeceksiniz. Ayrıca diyelim boşandınız yıllar geçti çalışmadan para kazanmadan napıcaksınız öyle bir durumda. Şimdi evlenirseniz insanların her dediğini yutmak sinmek durumunda kalacaksınız yapmayın bunu kendinize.
20 yaşında ne aceleniz var ki yaşıtlarınız gezip tozma eğlenme derdindeyken siz niye ömrünüzü bir erkeğe bağlamak istiyorsunuz. Boşverin zamanla olacağı varsa olur zaten şimdi yaşınızın tadını çıkarın evlenirseniz şuanki rahatlığınızı kaybedeceksiniz. Ayrıca diyelim boşandınız yıllar geçti çalışmadan para kazanmadan napıcaksınız öyle bir durumda. Şimdi evlenirseniz insanların her dediğini yutmak sinmek durumunda kalacaksınız yapmayın bunu kendinize.