- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi martineden123
-
kaçmak eşittir varoşluk,avamlık,kendini ateşe atmak,başını yakmak,geleceğini mahvetmek,hayat boyu ailenle aranda bi uçurum açmak kısaca pişmanlık. farklı olanı ben hiç görmedim. bu kişilere de herkes kendi düşen ağlamaz der geçer. sen bilirsinBen 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Kuzenim yaptı .15 yıl geçti üstünden ailesiyle hemen barıştı ama teyzemin ve eniştemin içindeki kırgınlık hiç geçmedi.Eniştem çok genç yaşta emekli oldu iş yerindekilerden utancından.Barıştılar affettiler sanırsın ama bir utanç olarak yapışırsın ailenin kalbine.Okulun bitince doğru düzgün evlen.Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Bilmiyorum neden böyle bir anda şaşırıyorlar ya da bu anı mı bekliyorlardı? Ama ailede çok baskı görenlerde rastlıyorum bu duruma. Ben üniversiteye gittiğimde aksine annem hiç mi yok birileri derdiAileden uzakta okuyunca sapıtan bir nesil yetişiyor hayret vallahi..
Kocaya kaçmak için üniversite okumayı mı beklediniz? Yazık ailenizin emeklerine. Okul bitsin,usulünce evlenirsiniz aceleniz ne?
Aynen ya. En doğru kavram varoşluk. Cuk oturmuş gerçekten.kaçmak eşittir varoşluk,avamlık,kendini ateşe atmak,başını yakmak,geleceğini mahvetmek,hayat boyu ailenle aranda bi uçurum açmak kısaca pişmanlık. farklı olanı ben hiç görmedim. bu kişilere de herkes kendi düşen ağlamaz der geçer. sen bilirsin
Kızım saçmalama ahahahah, evliliği ne sanıyorsun, evlilik sevdiğinle her gün sarılıp oturmak yatmak değil. Valla üzerler. Git yine sevgiline, gez toz seviş. Tadını çıkar. Manyak mısın?Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
Arada gidip sevgilisinin yanında kalmak gibi bir sey sanıyor evliliği hem de kaçarak evliliği. Allah akıl fikir versin.Kızım saçmalama ahahahah, evliliği ne sanıyorsun, evlilik sevdiğinle her gün sarılıp oturmak yatmak değil. Valla üzerler.
Libido yüksekliğiGençlerde bu evlenme meraklılığı nedir ya. Ne aceleniz var
Ben 20 yaşındayım sevgilim 26 üniverdite öğrencisiyim.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ailem okurken evlenmemi istemiyorlar.Sevgilimle yakınlaşma yaşadık bazen onda kalıyorum onla olmak istiyorum hep . Kaçmak konusunda ne düşünüyorsunuz ? okurken evlenmek ? siz kaçtıysanız sizin hikayeniz nedir ? aileyle aranız düzeldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?