Kaçarak evlenmek

Hı hım erkakların hepciğ böyle ve kaç tabi. Evlilik dediğimiz şey zaten erkağne ve ailesine gönüllü kölelik yapmak, erkağn ne isterse onu yerine getirmek anlamı taşıyor. Bir gadının hayatında erkağ en önemlisidir, elbette seni büyüten-besleyen ana babanın, koca adayın karşısında hiçbir hükmü yoktur ve yeni anan baban kv ile kpdir. Bu kutsal ve de möhüm birlikteliği engellemek isteyen herkesten kaçın ve sığınmak için en doğru adres olan kvye gidin, onun hizmetçiliğini yaparak ne kadar iyi bir gelin olduğunuzu kocacığınıza ispatlayın, sevginizi iyice ispatlayın bu saf aşk ancak böyle yaşanır, erkak sevgisini tam da böyle gösterir. Bunlar bir erkak için göze alınacak şeylerdir elbette. Bir gadının hayatında erkekten daha önemli ne olabilir?

Çok doğru, çok mantıklı bir tercih olur, evet.

Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu

Erkekler öküz değil bazı kadınlar akılsız olduğu için o tip erkekleri buluyor ve direniyor .

Hayatını çöp yapmaya meraklı, ancak oturduğu yerden sitem edip konuşan bazı kadınlar var evet.

Diyecek sözüm yok. Kaçarak evlenmek dünyanın en çağ dışı kalmış hareketi.

Üstüne de böyle bir kişiye kaçmak demek mezara girmek demektir.

Ne denilir ki, kendiniz kendinize yapacaksınız bu kötülüğü .

Anneniz, aileniz adına çok üzüldüm.

Lütfen kaçmadım de lütfen 🙏 Sizin aklınızdan zorunuz mu var yazdıklarınızı başkaları yazmış gibi okuyun sizde kaçarak uzaklaşırsınız.
Hiç mi kendinize saygınız yok o adamla hayat mı olur Allah ım ben bunaldım okurken inşallah bu salaklığı yapmazsınız.

Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Sen bu adamla evlenirsen birde kaçarak seni çok ezicekler. Bence annenin sözünü dinle. Sana kıymet vermiyor. Şimdiden ezmeye başlamış. Şunu aklindan çıkarma evlenince asla daha iyi bı adama donusmucek

Annen izin vermemekle Cok haklıymış sakın sakin evlenip başını yakma kızım bak kafanı taşlara vurursun daha şimdiden annene düşman olmuş bide evlenince hiç gorusturmez

Sakın sakın evlenme. Ailelerin hisleri çıkıyor. Annen hoşlanmadıysa vardır bi bildiği. Ayrıca yanlış anlamayın da anana bir de iyilik mi yapayım diyen kadın olsaydı anlardım ama bu tarz düşünceler erkekler de pek olmaz. Onlar gördükleri kötülüğü genelde dillendirmez sorun etmez. Bu adam bunu diyebiliyorsa ciddi sıkıntılı. Aşk acısı geçer. lütfen kendini yakma

Tüm bunları niye çekmeyi kabul ediyorsun sırf sevdiğin için mi sen aileni geride bırakıp geleceksin o senin için neyi feda edicek yada eder ? Yapma Allah aşkına annen mutlaka bişey görmüştür ki olmaz demiş kör gibi kendini ateşe atma

Valla bence kaç sen bu adama. Ortadaki durumun vehametini göremiyorsan başına geleceklere hazırsın demektir. En azından başkasının başını yakmasın. Yanında kocası olan kadınlar bile kaynanasının yakınında oturmak istemezken DÖRT sene olmayan kocanın anasına gelinlik yapmak aklınızı başınıza getirir umarım. Yıl olmuş 2020 ortalık kadın cinayetinden şiddetten geçilmiyor hala kaçarak evlenicem anasının yanında oturucam diyosunuz. Biraz kendinizi geliştirin, hayat bir erkeğe adanacak birşey değil.

Annesinin dizinin dibinden ayrılamayan bir erkek, 4 sene uzaktan uzağa yaşanacak bir evlilik. Tanımadığın insanlarla burun buruna yaşanacak cicim ayları. Sonu başından belli herşeyin. Sonradan döneceğin kapıyı sert kapatma derim.

Konuyu açmış burdan da kaçmış niye konu açtın o zaman yazılanlar hoşuna gitmedi mi erkeğin o senin tabiki en iyisini o bilir evlen kaynananin dibinde otur dememiz i istiyodu heralde

X