- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 33
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Bu hikâyede agzina zicilan sen olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir bundan sana ne çirkef
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkef
Ailesi sikintili insanlarsa boku yedin bu birincisi.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Kaçma. Herkesin evliliği böyle değil.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Hayır. Sen öküzüne denk gelmişsin. Seni seven ailenin ağzından girer burnundan çıkardı.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Dolgun olacam derken olgun olmayı pas geçmişMeme estetiğinden buralara ne ara geldin kaç kaç boy boy konularınızı heycanla bekliyoruz
ah canım sen bir de böyle bir erkek için kaçmayı düşün halenMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Aferin bravo. Erkek arkadaşın ailesinin köpeği olsun tabiri caizse, sen aileni ayaklarının altına al git. Babanın gururunu bozuk para misali harca. Bu kafayla hayatta hiçbir şeyin sahibi olamazsın. İnşallah aklını başına devsirirsin.Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Çok üzüldüm anneler hep haklı çıkıyor maalesefBak canim simdi sana.son derece canli bir ornek olarak tecrubelerimi yazayim otesi sana kalmis.14 yil once tanistigim erkek arkadasimla 4 yillik flortun sonunda evlilik karari aldik annem vermedi o seni devamli aldatir dedi.kacmamin sebebi ise annemin.zulmunden siddetinden korkunc dayaklarindan...baba zaten yok terketti annem deliler.gibi dovuyor beni.kurtulmak icin kactim.esim beni defalarca aldatti 3 cocuk var ufak olduklari icin bosanamadim.bosansamda ggidecek yerim mi var annem zaten malum yine e sen bilirsin