- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.225
- 32
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Hala kacicam diyorsun ya evlenip sorun yasayip sakin buraya konu acip bizim sinirimizi bozma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nıye ne hakla herkese cırkef terbıyesız gerızekalı falan dıyorsun ?Olabilir bundan sana ne çirkef
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkef
allasen degmeyecek seyler ıcın banlanma bibimYaptır yaptırma diyen yok ama hobi olarak yaptır ya sen git mis gibi meme yaptır o öküzde heba et vah vah az beyinde mi yaptırsan
Banlanıcam belli bari gerizekalının kendi olduğunu öğrensin de öyle banlanayım 27 yaşında koca kadın ama beyin yaşı 7 bile değilallasen degmeyecek seyler ıcın banlanma bibim
Buradaki kadınlara hakaret etme hakkını sana kim verdi?Olabilir bundan sana ne çirkef
Olabilir, param vardı yaptırdım o konu sen ne ilgilendiriyor çirkef
4 yasında kızım bıle kaçmanın yanlıs bırsey oldugunu bılıyor gerısını sen dusun durumu o kadar vahımBanlanıcam belli bari gerizekalının kendi olduğunu öğrensin de öyle banlanayım 27 yaşında koca kadın ama beyin yaşı 7 bile değil
E ben dedim bi yorumum da bu yaşta bi kadına ciddi yorum yapılmaz normal olamaz 30 yaşina gelmiş kacmak diyor yakonu sahıbı bence sen tam bu adama layıksın ben cok yanlıs yorum yapmısım ben sızı cok denk gordum
ben tum yorumları okuyunca anladım sen bastan anlamıssın konu sahıbınıE ben dedim bi yorumum da bu yaşta bi kadına ciddi yorum yapılmaz normal olamaz 30 yaşina gelmiş kacmak diyor ya
Artık tek cumleden anlıyorum tecrübeben tum yorumları okuyunca anladım sen bastan anlamıssın konu sahıbını
baska caresı kalmamıs demek kı
dusun yanı anca bu adama kacarsa bırının hayatına dahıl olabılecek
yarım saat yazdı tum gerceklıgını doktu etrafındakılere de boyle konusuyorsa kım ısterkı kendıne bunu es olarak e halıyle bulmus nefes alan bır erkegı napsın kacıramaz
olsun daha nice tibet öküzleri var sizde bulursunuz belki bir gün üzülmeyin
Ahahahha bibi yaaaYaptır yaptırma diyen yok ama hobi olarak yaptır ya sen git mis gibi meme yaptır o öküzde heba et vah vah az beyinde mi yaptırsan
Bak hiç öyle düşünmemiştim haklısın galibaAhahahha bibi yaaa
Meme yaptirip bunu bulmus iste. Yaptirmasa bu da yoktu zaar
Boyle usluba boyle yazmak lazim