- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.968
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Nasıl 27 yaşındasınız 17 yaşında olmayasınız? İnşallah kaçmamıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ailenizin izni olmadan evlenmeyinMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Özür dileyerek düzeltiyorum bşka şahısla evlenmiş şimdi gördüm onuda.Bu vatandaş kaçtı vede evlendi sonrada boşanma durumları oldu son durumu ne bilmiyorum.
Kaç kaç kaç ama ters yöne..Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Amme hizmeti oldu Konu hortlamış bende merak etmiştim ne oldu diye.Özür dileyerek düzeltiyorum bşka şahısla evlenmiş şimdi gördüm onuda.
Başkasıyla evlenmiş vatandaş oda ortadan kaybolmuş konusunda gördüm deminAmme hizmeti oldu Konu hortlamış bende merak etmiştim ne oldu diye.
Burada verilen sayfalarca akıl da bir işe yaramıyor demek ki.
Ben de böyle bir şeyler gördüm onla evlenmedim demiş ama bence o kişiyle evlendi. Zaten inanmamış kimse. Farklı dediği o kişiyle de ailesinden gizli evlenmiş tesadüf olmamalı. Ya da arkadaşın hobileri arasında gizli kapaklı iş yapmak var bilemiyorumÖzür dileyerek düzeltiyorum bşka şahısla evlenmiş şimdi gördüm onuda.
Nerde gördünüz anlamadım tanıdık biri mi uzun süredir aktif değilmiş çünküÖzür dileyerek düzeltiyorum bşka şahısla evlenmiş şimdi gördüm onuda.
Şöyle bi konu açmışNerde gördünüz anlamadım tanıdık biri mi uzun süredir aktif değilmiş çünkü
Aynı adamla evlenmiş bence göreve gitti demiş çünkü. Umarım doğru olanı yapmıştır.Şöyle bi konu açmış
Eşim ortadan kayboldu
1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor...www.kadinlarkulubu.com
Evet aynı kişi, bir konusu daha var 3 haftalık evliyim terkedildim diye. Orada söylemiş ailesinden habersiz evlendiğini.Aynı adamla evlenmiş bence göreve gitti demiş çünkü. Umarım doğru olanı yapmıştır.
Aynı adamla evlenmiş bence göreve gitti demiş çünkü. Umarım doğru olanı yapmıştır.
Bence de aynı kişi ama çok kez inkar etmiş farklı kişiler diye. İkisinin de asker oluşu, iki senede ailesinden gizliyor oluşu, ikisinde de yıllarca ayrı yaşayacak olmaları bu kadarda tesadüf olamazEvet aynı kişi, bir konusu daha var 3 haftalık evliyim terkedildim diye. Orada söylemiş ailesinden habersiz evlendiğini.