- 28 Kasım 2010
- 41.508
- 137.274
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Ben memesiz buldum,yaptirip arasaydim kocayi ohooo kimbilir neler bulurdum beBak hiç öyle düşünmemiştim haklısın galiba
Gene de memelere üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben memesiz buldum,yaptirip arasaydim kocayi ohooo kimbilir neler bulurdum beBak hiç öyle düşünmemiştim haklısın galiba
Gene de memelere üzüldüm
Aklın varsa sakın kacarak evlenme benim 4 tane arkadaşım kactı 3 bebegi kucagında anne evine geri geldi kacarak evlenenlere hic bir deger verilmiyor esin bile yuzune vurur zamanla sen kendin kactın geldin anne babanı ezdin onları hic umursamadın simdi cek diyor hem sevgilin 4 sene senden ayrı kalıcak arada bir gelicekmiş ne demek!!! Esin nerde sen orda olmalısın seni annesine bırakıp arkasına bakmadan gidicek annesiyle yersiniz birbirinizi üstelik ailene simdiden tepki koymuş bence aileni hic saygısı yok ben olsam sevgim askım dinlemem bu adama yolu hemen veririm sunu anlıyorum bu adam sorumlulugu ailesine yukluyor kendi keyfine göre hareket edicek rahat sorumsuzMerhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Banlanmassın korkma ağır tahrik var hem sen polemik yaratmadın ki. Biz öle bişi görmedikBanlanıcam belli bari gerizekalının kendi olduğunu öğrensin de öyle banlanayım 27 yaşında koca kadın ama beyin yaşı 7 bile değil
Keşke öyle olsa ağır tahrik anca kadin cinayetlerinde işe yarıyor ben müebbet yiyorumBanlanmassın korkma ağır tahrik var hem sen polemik yaratmadın ki. Biz öle bişi görmedik
Korkma bis arkandayıs sen bişi yapmadın masum masum cevaplar yazdın...Keşke öyle olsa ağır tahrik anca kadin cinayetlerinde işe yarıyor ben müebbet yiyorum
Ona gider yaparsa adam bunu almaz...sonra işin yoksa kaçacak ruh öküzü ara durBu kadar atari gideri konu kapanmıstır diyen sevgiline yapaydin iyiydi
Ciddi misiniz niye öyle dediniz
Bak hala laf anlatmaya uğraşıyorsun pelinciğimSiz ciddi misiniz?
Adam sorunlu, ailesi sorunlu, sizin aileniz zaten adami bu sorunlu aile yuzunden istemezken, o sizi simdiden ailesinin burnunun dibinde yasamaya zorluyor, butun tatilleri birlikte gecirme pazarligi yapıyor.
Yani neresinden tutsan elinde kalir bir durum, bir insan neden bile bile kendini bu cehenneme atar ki?
Bak hala laf anlatmaya uğraşıyorsun pelinciğim