Kaçarak evlenmek

Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Aklın varsa sakın kacarak evlenme benim 4 tane arkadaşım kactı 3 bebegi kucagında anne evine geri geldi kacarak evlenenlere hic bir deger verilmiyor esin bile yuzune vurur zamanla sen kendin kactın geldin anne babanı ezdin onları hic umursamadın simdi cek diyor hem sevgilin 4 sene senden ayrı kalıcak arada bir gelicekmiş ne demek!!! Esin nerde sen orda olmalısın seni annesine bırakıp arkasına bakmadan gidicek annesiyle yersiniz birbirinizi üstelik ailene simdiden tepki koymuş bence aileni hic saygısı yok ben olsam sevgim askım dinlemem bu adama yolu hemen veririm sunu anlıyorum bu adam sorumlulugu ailesine yukluyor kendi keyfine göre hareket edicek rahat sorumsuz

Ailene bu utancı yaşatma.Seninle barışsalar da içleri hep buruk olacak.Sen herşey tatlıya bağlandı sanacaksın ama onlarda kanayan yara olacaksın.Üstelik de yaşayacağın sıkıntılar bu kadar belliyken.Adam şimdiden annene diş bilemiş.Lütfen yapma.

Ciddi misiniz niye öyle dediniz

Siz ciddi misiniz?
Adam sorunlu, ailesi sorunlu, sizin aileniz zaten adami bu sorunlu aile yuzunden istemezken, o sizi simdiden ailesinin burnunun dibinde yasamaya zorluyor, butun tatilleri birlikte gecirme pazarligi yapıyor.
Yani neresinden tutsan elinde kalir bir durum, bir insan neden bile bile kendini bu cehenneme atar ki?

Siz ciddi misiniz?
Adam sorunlu, ailesi sorunlu, sizin aileniz zaten adami bu sorunlu aile yuzunden istemezken, o sizi simdiden ailesinin burnunun dibinde yasamaya zorluyor, butun tatilleri birlikte gecirme pazarligi yapıyor.
Yani neresinden tutsan elinde kalir bir durum, bir insan neden bile bile kendini bu cehenneme atar ki?
Bak hala laf anlatmaya uğraşıyorsun pelinciğim :21:

ben de yarin tanistircam erkek arkadasimin ailesiyle. ama olumsuz olursa cabalamasi gereken erkek .niye kaciyorsun ayni yaştayız bak. Kacmak ne demek ya ailene nasil bu utanci yasatirsin .Aileni de düşün o anneye babaya yazik.Nasil uzulurler.Herkes ilk tanışınca sevmiyor birbirini zamanla severlerdi.Sen seviyorsun ama bu kadar gözünü kapama.

Nasihat olarak düşünme ama sana söyleyebileceğim tek şey asla sakın kaçma. Karşındaki adam dünya iyisi bri bile olsa sakın kaçma.
Ailenle sürekli tartışsanda kaçma. Aile herşeydir. Seni seven bir insan seni üzmez kıyamaz.
Ailenle asla kötü olmanı istemez.
İnan bana
Aşk Sevgi gerçekten birgün bitiyor.
Sevgiliyken herşey çok güzel geliyor bayılıyorsun karşında kine ama ilerisi öyle olmuyor.
Aileni ezme kaçma.
Seni seven ailenizde razı eder uğraşır en azından.

O öküzlük çoğu erkekte varda. Ama ben sizin yerinizde olsaydım kaçmazdım. Neden sizide görev yapacağı şehre götürmüyor?.
Annenizin beyenmediyi kaynanayla iç içe yaşayacaksınız bu bir. İkincisi eşin yanındayken bile yakın yaşamak zor; bide 4 sene uzakta olacak duyosunuz. Son olarakta, kocası yanında olmayan yeni geline ayrı ev tutulacağı hiç inandırıcı değil. Aynı evde yaşanılacak gibi kokular geldi burnuma.

Her ne karar vericekseniz, hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah.

Cevap vereyim. Hayir hepsi öküz degil sana ve senin gibi hayati evliligi basite alanlara özgü bir durum boyle erkeklerle evlenmek
Ha bu kader falan değil ha.
Yarın buraya gelip kaynanamdan bıktım. Anne sözünden çıkmayan koca. Kaynanaya yakın oturmak temalı konular açarsın.
Iyi cesaret valla bile bile lades diyeceksin herhalde adam şimdiden rengini belli etmiş illa yanacam diyorsan buyur at kendini ateşe 🔥

X