Kaçarak evlenenler yardim 😔

Yeni panlanıp döndüm hemşire .. zoruma çok gittin çok kıskandım seni yazıp macera arıçek değilim burda. Hep böyle ilk günkü gibi mutlu ol..

Ortam bir sepia tonuna döndü sanki filiz akın geldi gelçek gibi yumurcak nerde yaw...

Ayrıca fakirler ve Yağız döşü kıltoş kocası olmayanlar girmesin şu foruma. Hadsizler 😂😂😂

Dağılalım..
amin inşallah sende hep mutlu ol ben burda kimseye ben bmyle yapyım sende yap demiyorum yaşadığımı anlattım sadece

Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum

Kaçmak nedir ya hu? Hala var mı bu kaçmak?

Hadi annenizle aranız iyi değil. Babam hiçbir şeyimi eksik etmedi diyorsunuz. Onun bu emeklerinin karşılığını kaçarak mı vereceksiniz?

Asla boşanmaz denebilecek kimler kimler boşandı çevremde, hepsi de büyük aşkla evlenmişlerdi. Bu işler belli olmuyor. İleride oluşabilecek tersliklerde arkanızda kim duracak, kim destek olacak size? Ya affetmezse aileniz sizi, dımdızlak ortada mı kalacaksınız?

Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
Anne ya da babasıyla anlaşamayan bir sürü insan var. Siz tek değilsiniz. Kaçıp da mutlu olanı görmedim. Babanız madem böylesine iyi bir baba, onu utandırmayın. İnanın kimse için değmez. Babanız affetse bile ki isteyerek değil mecbur olduğu için affedecektir, kimseyi böyle yükün altına koymayın. Sizden böylesine bir fedakarlık isteyen erkek inanın sizi yeterince sevmiyordur.

Kaçmak nedir? Yıl 2020,siz M.Ö 1200'lü yıllarda kalmışsınız sanırım.

Kaçıp mutlu olan, ailesini ezip mutlu olan, istenmeyen evlilik yapıp mutlu olan görmedim.
Kaçacağınız kişiyi aynı eve girmeden nasıl tanıyabildiniz? Millet 40 yıllık kocasını tanıyamayıp boşanıyor, siz ne ara tanıdınız yani?
Ayrıca sevgiliniz kötü niyetliyse kavgada "sen anneni babanı bile terkedip geldin" deme ihtimali olmakla beraber sevgilinizin ailesinde de fazla değer görmeyeceğinizi düşünüyorum.

artı puan değil şöyle söyliyim yani ben demedim aileni sil konuşma onlarla diye demedim dememde hatta kayınvalidemide çok severim ama eşim kendisi silmek istedi ailesini beni istemedikleri için sürekli laf söyleyip ağlattıkları için üstüme geldikleri için kendisi sildi yani büyü bile yapılmıştı ayrılmamız için ama rabbim işte ayırma dı bizi
Ve siz bunlara rağmen kayinvalidenizi seviyormuydunuz?

Arkadaşımın babası ve annesi 16lı yaşlarında kaçarak evlenmişler adam şu an yaşı baya var ama gözü hep dışarlarda karısını sürekli aldatıyor kadının haberi yok oğlu da saklıyor tatsızlık cıkmasın diye o ayrı bi konu. maddi imkanları cok iyi adam kendine 20li yaşlardaki oğlundan daha çok bakıyor. anlatmak istediğim şey adam daha gözü açılmadan sözde çok severek kaçırmış kadıncağızı sonra da içinde kalan her şeyi kazık kadar olunca yapmaya başlamış.

bence psıkılojık destek alın ıntıhara kalkısan kacmaları dusunen bırının ruhsal saglıgı yerınde degıldır bunu en ıyı doktolar cozebılırsınız kacmadan once doktora gıdın yanı
alın sımdı devlet hastanesınden bır randevu gorustukten sonra buraya tekrar yazarsınız dusuncelerınızı

Anne babanın rızası olmayan evlilikten hayır gelmez şunu bil ki kaçarak evlenmeseydin sen kaçtın cümlelerini duyacaksın her zaman yapma bence

sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Tabi ki kaçarak evlenmeyin.
Burada nedenleri açıklamamışsınız.
Neden aileniz istemiyor?
Issiz mi?
Ailesi sizin aileye uymuyor mu?
Serseri mi Allah korusun kötü alışkanlıkları mı var?
Neden istemiyorlar?

Ikna etmenin de bir oluru vardır.
Her durumda ikna edilmez..
Bir de siz 25siniz. (Ki ben 25 değil daha küçük olduğunuzu düşünüyorum. ) Sizin hayat tecrübeniz 1 birim ise ailenizin 100 birim. O yüzden ailenizi ezmeyin.

Ayrıca aile rızası olmadan evlenenin mutlu ve huzurlu olacağını hiç düşünmüyorum. Asgari düzeyde de olsa karşı tarafı kabul etmeliler.
Böyle kaçarak yuva kurulmaz.
Çok pişman olursunuz.

Dolduruşa gelmeyin.

Ailenizin karşı tarafı neden istemediğini nedenleri ile yazarsanız ona göre fikir verilsin.
Her durumda aile ikna edilemez. Edilmemeli.
Serseri hayırsız düzgün olmayan biriyse tabi ki aileniz istemez. Ve çok haklılar.
Neden aileniz istemiyor???

ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo

bravo ne büyük başarı bir kadın veya erkek için aileyi silmek.
bir de iyi örnek diye anlatıyorsunuz, maşallah.

evet

evet 20 yaşındayım 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda da kaçtık ve evlendik
kucucuk yasınızla verdıgınız akıla sasayım
ıste konu sahıbı demek ıstedıgımızı sayenızde daha ıyı anlayacak
bakınız aklı basında kımse kacmaz demek ıstedıgımız buydu ıste...

X