- 10 Ağustos 2020
- 40
- -112
yaz ararım çok zoruna gitmişim anlaşılanO seni arasın sende beni ara. Merak ederim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaz ararım çok zoruna gitmişim anlaşılanO seni arasın sende beni ara. Merak ederim ben
hormana bağlamayın herşeyi lütfen kafa yapısı sevgi saygı bunlarda var50 yasinda adamin hormonlari ile 20 yasindaki sen ile ayni mi?
yazanla arayıp konuşa bilirim konuşmak isteyen varsaAnlaştık herkes buraya numarasını yazsın ben arayacam.
Yaktım .gülğncek ne var bunda vu kadar anlamıyorum siz hiç sevmediniz sevikmediniz heralde uzaksınız bu kobılara
Örtmeniiiim aşkın kimyasınından ve ömrünün 3 yıl oluşundan da bahsedecek miyiz?50 yasinda adamin hormonlari ile 20 yasindaki sen ile ayni mi?
Cok küçüksün daha. Neyse, insallah mutlu olursun. Kimseye ben kacarak evlendim cok mutluyum diye gururla anlatma. Senden güç alirlar yapar mutsuz olurlar. Kimsenin vebalini alma.hormana bağlamayın herşeyi lütfen kafa yapısı sevgi saygı bunlarda var
benim haytım mutluyumda gayet güzel bi ailrmde var kendi babamda ailrmde arkamda o yüzden sorun yok yaniGuzelim sen kafanda oturtmussun birsyleri ve yapacaksin.Aksi goruslere saygi duy.Ilerde es kisisiyle sorun yasadiginda anlatacak ailen olmayacak.Kacan kizi ciddiye almazlar unutma bedava gelin olursun.
Kotu birsey oldugunun farkindayim demissin.Farkinda olsan dusunmezdin.Aileni kaybedince kafani vurursun tastan tasa rizalarini alsaydim diye..Sende anne olacaksin(veya olmayacaksin) hikayen bumu olsun istiyorsun..
Kendi ayaklari ustunde duran mantikli kararlar veren anneyimi ornek alacak cocuklarin yoksa kacmayi bir fantezimi gorecek annem babam yapti ovv cok heyecanli bana niye kizsinlarki mi?
Iyi dusun..Hatta es adayini ikna et kapinizi asindirsin..
Ah merve ah gencligimin basrolu ne cok gelirdim sana :)) Mer ve lerrrÖrtmeniiiim aşkın kimyasınından ve ömrünün 3 yıl oluşundan da bahsedecek miyiz?
Geri kalan yillari hormonlar sürüklüyor zaarÖrtmeniiiim aşkın kimyasınından ve ömrünün 3 yıl oluşundan da bahsedecek miyiz?
ben kaç demedim zaten buraya herkes herşeyini yazıyo bende yazdım yaşadıklarımıCok küçüksün daha. Neyse, insallah mutlu olursun. Kimseye ben kacarak evlendim cok mutluyum diye gururla anlatma. Senden güç alirlar yapar mutsuz olurlar. Kimsenin vebalini alma.
Yakışıklı kocan yok tabii sen yakmıcan da kim yakacakYaktım .
Ajjjkım yine gelAh merve ah gencligimin basrolu ne cok gelirdim sana :)) Mer ve lerrr
Konu sahibine demistim ama yanlismi alintiladim.Seven sevdigiyle sevisedursun kimsesin sevgisinde gozumuz yok amma velakin tecrube diyor ki dogru yoldan sasma! Yani sabir ve zaman hersey olacagina varir.Bazi seyler gecikince guzellesir bilemeyiz ki..benim haytım mutluyumda gayet güzel bi ailrmde var kendi babamda ailrmde arkamda o yüzden sorun yok yani
Insanların eksik yanlarıyla dalga geçilmezYakışıklı kocan yok tabii sen yakmıcan da kim yakacak
Tamam esime mervelere gidicem diyip gelcem :))Ajjjkım yine gel
Çözcem o işi benInsanların eksik yanlarıyla dalga geçilmez
Yeni panlanıp döndüm hemşire .. zoruma çok gittin çok kıskandım seni yazıp macera arıçek değilim burda. Hep böyle ilk günkü gibi mutlu ol..yaz ararım çok zoruna gitmişim anlaşılan
Ana babaya demekten daha atraksiyonluTamam esime mervelere gidicem diyip gelcem :))
Ama ana baba yiyordu eşkişisi yemezAna babaya demekten daha atraksiyonlu