Kaçarak evlenenler yardim 😔

hormana bağlamayın herşeyi lütfen kafa yapısı sevgi saygı bunlarda var
Cok küçüksün daha. Neyse, insallah mutlu olursun. Kimseye ben kacarak evlendim cok mutluyum diye gururla anlatma. Senden güç alirlar yapar mutsuz olurlar. Kimsenin vebalini alma.

Guzelim sen kafanda oturtmussun birsyleri ve yapacaksin.Aksi goruslere saygi duy.Ilerde es kisisiyle sorun yasadiginda anlatacak ailen olmayacak.Kacan kizi ciddiye almazlar unutma bedava gelin olursun.

Kotu birsey oldugunun farkindayim demissin.Farkinda olsan dusunmezdin.Aileni kaybedince kafani vurursun tastan tasa rizalarini alsaydim diye..Sende anne olacaksin(veya olmayacaksin) hikayen bumu olsun istiyorsun..

Kendi ayaklari ustunde duran mantikli kararlar veren anneyimi ornek alacak cocuklarin yoksa kacmayi bir fantezimi gorecek annem babam yapti ovv cok heyecanli bana niye kizsinlarki mi?

Iyi dusun..Hatta es adayini ikna et kapinizi asindirsin..
benim haytım mutluyumda gayet güzel bi ailrmde var kendi babamda ailrmde arkamda o yüzden sorun yok yani

benim haytım mutluyumda gayet güzel bi ailrmde var kendi babamda ailrmde arkamda o yüzden sorun yok yani
Konu sahibine demistim ama yanlismi alintiladim.Seven sevdigiyle sevisedursun kimsesin sevgisinde gozumuz yok amma velakin tecrube diyor ki dogru yoldan sasma! Yani sabir ve zaman hersey olacagina varir.Bazi seyler gecikince guzellesir bilemeyiz ki..

yaz ararım çok zoruna gitmişim anlaşılan 😂
Yeni panlanıp döndüm hemşire .. zoruma çok gittin çok kıskandım seni yazıp macera arıçek değilim burda. Hep böyle ilk günkü gibi mutlu ol..

Ortam bir sepia tonuna döndü sanki filiz akın geldi gelçek gibi yumurcak nerde yaw...

Ayrıca fakirler ve Yağız döşü kıltoş kocası olmayanlar girmesin şu foruma. Hadsizler 😂😂😂

Dağılalım..

X