Kaçarak evlenenler yardim 😔

okuyorum zaten benim alatmak istediğim kaçarak evlenenlerin hepsini ayrılır gözüyle bakmayın yani ailelrin izniyle evlenip boşananda çok insan var
Guzelim sen kafanda oturtmussun birsyleri ve yapacaksin.Aksi goruslere saygi duy.Ilerde es kisisiyle sorun yasadiginda anlatacak ailen olmayacak.Kacan kizi ciddiye almazlar unutma bedava gelin olursun.

Kotu birsey oldugunun farkindayim demissin.Farkinda olsan dusunmezdin.Aileni kaybedince kafani vurursun tastan tasa rizalarini alsaydim diye..Sende anne olacaksin(veya olmayacaksin) hikayen bumu olsun istiyorsun..

Kendi ayaklari ustunde duran mantikli kararlar veren anneyimi ornek alacak cocuklarin yoksa kacmayi bir fantezimi gorecek annem babam yapti ovv cok heyecanli bana niye kizsinlarki mi?

Iyi dusun..Hatta es adayini ikna et kapinizi asindirsin..

Iste bir seyleri bu kadar erken yasta yasamaya başlayınca, herkesin normal yaslarda yaşadığı seylerde sizin 10 yıllık geçmişiniz oluyor. Kocadan coktaaan sıkılmış oluyorsunuz. 6 yildir hayatinda olan bir adam. Ve daha 20 yasindasin. Hormonlarin aktif, merak duygun açık. Kocamla 6 yildir evli olsam 30 yasinda oluyorum. Gayet olgun bir yaş. Standartlar bunlar anladin mi? Seninki normal olan degil yani.
senin düşüncen o ben mutluyım insan kaç yaşında olursa olsun evlendiği kişi önemli sizide bilemeyiz 25 de 30 da evlenseniz eşinizde sizden sıkılabilir sizde ondam yaşla bi alakası yok seven insan nolursa olsun yarı yolda bırakmaz sevdiğini benim annemle babam 16 yaşında evlenmişler ve annemi 5 yıl önce kaybetyik 50 yaşındalar şuanda vr babam evlenmek dahi istemiyor bi başkasıyla ben karımı çok seviyorum diyor haylan daha yani kişik meselesi

Anneme göre ben her dedigim her istediğim bişeye ragzi degil ki. Annem ben sevmişmiyim sevmemiş miyim umrunda bile degil. Etrafa hava aticak asker polis meslek sahibi istiyomus. Kendi istiyo ama bana soran yok. Çok şükür erkek arkadaşimda güzel kazaniyo ama memur degil. Kisacasi annemle düşman gibiyiz hep herşeyde önüme engel
Tek neden bu olamaz. Ailenize hak veririz diye saklıyorsunuz sanki.

senin düşüncen o ben mutluyım insan kaç yaşında olursa olsun evlendiği kişi önemli sizide bilemeyiz 25 de 30 da evlenseniz eşinizde sizden sıkılabilir sizde ondam yaşla bi alakası yok seven insan nolursa olsun yarı yolda bırakmaz sevdiğini benim annemle babam 16 yaşında evlenmişler ve annemi 5 yıl önce kaybetyik 50 yaşındalar şuanda vr babam evlenmek dahi istemiyor bi başkasıyla ben karımı çok seviyorum diyor haylan daha yani kişik meselesi

Maşallah türk filmi gibi ailesiniz. Konu gittikçe inandırıcılıktan çıktı....

Yarın işe kitçem yatıom ben.

yarın yayına kaldığımız yerden devam ederiz..

sizin düşünceniz saygı duyaeım tabi ama şuanda hiç kimseyle bir problemimiz yok inanmıyorsunuz ama gerçektem çok mutlu huzurlu bir yuvamız var ve her erkek bir değildir benim eşime gğvenim sonsuz her konuda arkam da ve kendi ailemde arkamda zaten dahada birşey istemem
22 yasinda bir erkege guveniniz tam oldugu icin size daha cok küçüksünüz diyor bu kadar insan.

Öncelikle üslubundan dolayı sana aferin demek istiyorum. Bir kaç kişiyle aynı anda farklı fikri konuşabiliyorsun burda. 🤗
İnşallah mutlu ol, hiç sorun yaşama, istisna ol bu konuda. Elbette her kaçan mutsuz olmaz ama çoğunluğa göre konuşuluyor burda. 🤷🏻‍♀️ Sen mutlusundur ama senden başka örnekler vermeni istesek mutsuz insanların daha çoğunlukta olduğunu sen de görürsün.
herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyarım herkese ama ben severek evlendim ve eşimede çok güveniyorum birde yaşımdan dolayı belkide anlamıyor olabilirim çoğu şeyi ama ben babama çok benzetiyorum eşimi o yüzden ömür boyı beni jep ilk günkü gibi sevceğini görüyorum ☺️

herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyarım herkese ama ben severek evlendim ve eşimede çok güveniyorum birde yaşımdan dolayı belkide anlamıyor olabilirim çoğu şeyi ama ben babama çok benzetiyorum eşimi o yüzden ömür boyı beni jep ilk günkü gibi sevceğini görüyorum ☺️
Sesli gülüp yatmak farz oldu 😂😂😂

Maşallah türk filmi gibi ailesiniz. Konu gittikçe inandırıcılıktan çıktı....

Yarın işe kitçem yatıom ben.

yarın yayına kaldığımız yerden devam ederiz..
inanıp inanmamak size kalmış birşey ama burda yalan söylemiyi gerektircek birşey yok ve her insanın hayat hikayesi farklıdıe

herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyarım herkese ama ben severek evlendim ve eşimede çok güveniyorum birde yaşımdan dolayı belkide anlamıyor olabilirim çoğu şeyi ama ben babama çok benzetiyorum eşimi o yüzden ömür boyı beni jep ilk günkü gibi sevceğini görüyorum ☺
Şimdi şuraya numaramı yazacam 10 yıl sonra beni ara diye.🤦🏻‍♀️
Okey iyi geceler.

Biz çok safız yahu.
30 yaşına gelmiş insanım evlenipte işe güce nasıl yetişirim özgürlüğüm kısıtlanır mı düşüncesindeyim ama gençler maşallah körebe kıvamında. Bizde mi gariplik var acaba diye düşünmeye başladım..😂😂
sizin düşüncenzi o her insan bir olamaz unutmayın bunları ergenliklede bir alakası yok 30 yaşına gelip olgunca düşğnemeyn insanlarda var 20 yaşında olup olgun düşünen insanda kimseyle dalgada geçmeyin burda

50 yasinda adamin hormonlari 20 yasindaki sen ile ayni mi?

X