Kaçarak evlenenler yardim 😔

Ben korkardım ailesini silen adamdan, onu dünyaya getirmiş insanları böyle kolay atan biri hayatına sonradan dahil olan bana neler yapmaz derdim.
sizin düşünceniz saygı duyaeım tabi ama şuanda hiç kimseyle bir problemimiz yok inanmıyorsunuz ama gerçektem çok mutlu huzurlu bir yuvamız var ve her erkek bir değildir benim eşime gğvenim sonsuz her konuda arkam da ve kendi ailemde arkamda zaten dahada birşey istemem

Ben korkardım ailesini silen adamdan, onu dünyaya getirmiş insanları böyle kolay atan biri hayatına sonradan dahil olan bana neler yapmaz derdim.
Şimdi övündüğü ne varsa hepsi ona yol su elektrik olarak dönecekte hanım kızımız toy daha ablası...

Kız burda sorun düğün değil zaten. Ananın babanın öpüyorum ellerinden. Belli ki seni hep koruyup gözetleyecekler. Allah arkandan eksik etmesin. Burda inanılmaz şahane beyinlere sahip kadınların boşanma hikayelerini dinleriz sık sık. Biraz okursan şu an var olmayan ama var olduğunda sağlam durman uzaklaşman gereken sorunları görebilirsin. Tavsiyem onları iyi belle.

Makbulü ayağı yere değen ve gözü görendir....
Bugün mutlu olabilirsiniz ama yarın birgün hayat ne getirir bilinmez. Aileyi karşıya almak iyi bir şey değil.
ailem Karşımda değil yanımda şükğrler olsun ve herşeyde yolunda yani kaçarak evlenenlerde mutlu olabiliyolar kaçmayarak evlenençok insan var ve geçinemeyen ayrılan ama kaçanlarda çoğu daha mutlu onlara göre sizin düşünceniz saygı duyarım ama ön yargılı olmayın bence

okuyorum zaten benim alatmak istediğim kaçarak evlenenlerin hepsini ayrılır gözüyle bakmayın yani ailelrin izniyle evlenip boşananda çok insan var

bu kişi aynı kişi mi konu sahibi?

Son düzenleme:
evet 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda kaçarak evlendim
Iste bir seyleri bu kadar erken yasta yasamaya başlayınca, herkesin normal yaslarda yaşadığı seylerde sizin 10 yıllık geçmişiniz oluyor. Kocadan coktaaan sıkılmış oluyorsunuz. 6 yildir hayatinda olan bir adam. Ve daha 20 yasindasin. Hormonlarin aktif, merak duygun açık. Kocamla 6 yildir evli olsam 30 yasinda oluyorum. Gayet olgun bir yaş. Standartlar bunlar anladin mi? Seninki normal olan degil yani.

okuyorum zaten benim alatmak istediğim kaçarak evlenenlerin hepsini ayrılır gözüyle bakmayın yani ailelrin izniyle evlenip boşananda çok insan var
Öncelikle üslubundan dolayı sana aferin demek istiyorum. Bir kaç kişiyle aynı anda farklı fikri konuşabiliyorsun burda.
İnşallah mutlu ol, hiç sorun yaşama, istisna ol bu konuda. Elbette her kaçan mutsuz olmaz ama çoğunluğa göre konuşuluyor burda. Sen mutlusundur ama senden başka örnekler vermeni istesek mutsuz insanların daha çoğunlukta olduğunu sen de görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…