Şu zamana kadar kaçıpta mutlu olanını yemin ediyorum görmedim. Ailen istemiyorsa kesinlikle senin göremediğin bir şeyi görüyordur emin ol hiç şaşmaz busevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Babanla açıkça konustun mu neden istemiyorlarBabam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
Bende bben kaçarak evlendim ve ne benim nede eşimin ailesi hiçbirşekilde istemiyolardı kaçtık nikah kıydık ve 1 hafta sonra ikitarafta barıştı ve benim babam çok sert birisi olmasına rağmen affeti affetmem diyodu bide
Yaa inşallah benimkide öyle olur.ben kaçarak evlendim ve ne benim nede eşimin ailesi hiçbirşekilde istemiyolardı kaçtık nikah kıydık ve 1 hafta sonra ikitarafta barıştı ve benim babam çok sert birisi olmasına rağmen affeti affetmem diyodu bide
İnşallah canım ben kaç demiyorum sana ama ben kaçtım bu şekil de oldu yani insan nolursa olsun evladını silemez inşallah hep mutlu olursunuzBende b
Yaa inşallah benimkide öyle olur.
Bu tepkiyi verdiğinize göre Alaturka geliyor..Başka fikriniz varsa buyrun ???
ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyoŞu zamana kadar kaçıpta mutlu olanını yemin ediyorum görmedim. Ailen istemiyorsa kesinlikle senin göremediğin bir şeyi görüyordur emin ol hiç şaşmaz bu
Siz yine de o kadar emin olmayın. Her aile sizin ki gibi affetmiyor. Gösterdiğiniz yol yanlış...İnşallah canım ben kaç demiyorum sana ama ben kaçtım bu şekil de oldu yani insan nolursa olsun evladını silemez inşallah hep mutlu olursunuz
ben bir yol göstermiyorum sadwce söyledim yaşadıklarımı yani insan gerçekten severse kalpten gözü hiçbirşeyi görmüyorSiz yine de o kadar emin olmayın. Her aile sizin ki gibi affetmiyor. Gösterdiğiniz yol yanlış...
Sen istisnasın ama :) mutluluğunuz daim olsun helal olsun eşineben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Yaşınızı doğru mu yazdınız?ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
anlamadım nereye yazdımYaşınızı doğru mu yazdınız?
Makbulü ayağı yere değen ve gözü görendir....ben bir yol göstermiyorum sadwce söyledim yaşadıklarımı yani insan gerçekten severse kalpten gözü hiçbirşeyi görmüyor
Profilinizde yaşınızı görüyoruz ya. Kayıt olurken doğru bilgileri mi verdiniz?anlamadım nereye yazdım
öyleyim galiba inşallah teşekkür ederim ama gerçekten eş seçimi çok önemliSen istisnasın ama :) mutluluğunuz daim olsun helal olsun eşine
Anneme göre ben her dedigim her istediğim bişeye ragzi degil ki. Annem ben sevmişmiyim sevmemiş miyim umrunda bile degil. Etrafa hava aticak asker polis meslek sahibi istiyomus. Kendi istiyo ama bana soran yok. Çok şükür erkek arkadaşimda güzel kazaniyo ama memur degil. Kisacasi annemle düşman gibiyiz hep herşeyde önüme engelAileniz neden razı değil?
Siz 20 yaşında mısınız ? Kaç yaşında evlendiniz ?öyleyim galiba inşallah teşekkür ederim ama gerçekten eş seçimi çok önemli