Kaçarak evlenenler yardim 😔

ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Aile silmek, aileye yüz vermemek siz de artı puan sebebi mi?

Kaçmak ne demek? Nikahsız seks yapıp aile karşısına dikilip bakın ben seviştim artık vermek zorundasınız ben boynumdaki ipi bu adama verdim demek.
kadını hor gören -aileyi bu hor görme içinde çaresizliğe sürükleyen bir şey.
madem geleneğine bağlısın babanı üzmeden gelinliğinle davulunla çık o evden. Seni seven kişi mutlu olmanı senden çok ister. Bedavaya kendine bağlamak için bunu önermez, karşı çıkar. Ailesiyle olan bağlarına dinamit koymaz.
unutma ki dönebileceğin bir evinin olması çok önemli.O kapıyı başkası için çarparsan çok pişman olursun. Baban üzüntüden kriz geçirebilir vicdan rahat eder mi?
zaten hayatını istediğin gibi sürdürebiliyor olsan, kaçmaz sevgilinle tatile giderdin.
Hadi evden kaçtın, yarın gittiğin yerden kaçmak isteyince nereye gideceksin?
Ailen istemiyorsa muhakkak haklı sebepleri vardır .
koca kadınsın 25yaşındasın, kaçmak göçmek yerine otur konuş çözüm bul, çözümler sağla. Problemi büyütmekten başka şey değil bu yaptığın .
güzelce gönüllerini alıp nikahla git kaçmak da neymiş

Aile silmek, aileye yüz vermemek siz de artı puan sebebi mi?
artı puan değil şöyle söyliyim yani ben demedim aileni sil konuşma onlarla diye demedim dememde hatta kayınvalidemide çok severim ama eşim kendisi silmek istedi ailesini beni istemedikleri için sürekli laf söyleyip ağlattıkları için üstüme geldikleri için kendisi sildi yani büyü bile yapılmıştı ayrılmamız için ama rabbim işte ayırma dı bizi

O yüzden ısrarla sordum. Bence ergenlik tamamlanması günümüzde 21 yaşını filan da geçiyor 25e filan dayanıyor. Ama özgüvenler dağlar aşıyor.
Biz çok safız yahu.
30 yaşına gelmiş insanım evlenipte işe güce nasıl yetişirim özgürlüğüm kısıtlanır mı düşüncesindeyim ama gençler maşallah körebe kıvamında. Bizde mi gariplik var acaba diye düşünmeye başladım..

Tamam işte arkanda bir dağ varmış annen senin iyiliğini düşündüğü için sert davranıyordur dediğin gibi olsa ne halin varsa gör der.
O adamı üzmeyin lütfen şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz. Babanı düşün.

Övülecek bir sey degil bu. Kimse kimseyi buna yönlendirmemeli. Iyi olursa ne guzel ama ya gerçekten korkunç seyler yaşarsan? Duydugum gördüğüm seylerden örnek veriyim. Ya uzerine kuma getirirse? Ya ailesinin önüne paspas ederse seni? Ya uzerinden para kazanmaya calisirsa? Kumarbazin alkoliğin tekiyse, siddete meyilliyse? Lutfen bir kagit al önüne.ortadan bir cizgi cek. Kacarsam ne olur diye olumlu olumsuz olabilecek seyleri yaz. Emin ol olumsuzlari yazmak icin tek kagit yetmeyecek. Olumlu da ne yazacak biliyor musun? Tek madde:MUTLU OLURUM. Hangi taraf daha agir basacak. Tabii ki olumsuz taraf. Azicik mantikli ol nolur. 25 yasindasin cocuk degilsin. Hormonlarina sahip olamayacak bir yasta degilsin. Biraz mantık lütfen. Eser miktarda olsa bile mantik.

Çocukmuşsun ailen kendi haline bırakıp evliliğinde daha da saçmalamanı, yalnız kalmanı istememiş. Şimdi dilediğin kadar kız bana. Ama on sene sonra filan hak vereceksin.
sizin bakış açınız bu ama benim ailem düğünümğde herşeyimide yaptılar şükür hiçbir sorunumuzda yok babamla babam bağladı kuşağımıda telli duaklıda çıktım içim çok rahat

Ben korkardım ailesini silen adamdan, onu dünyaya getirmiş insanları böyle kolay atan biri hayatına sonradan dahil olan bana neler yapmaz derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…