evetProfilinizde yaşınızı görüyoruz ya. Kayıt olurken doğru bilgileri mi verdiniz?
evet 20 yaşındayım 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda da kaçtık ve evlendikProfilinizde yaşınızı görüyoruz ya. Kayıt olurken doğru bilgileri mi verdiniz?
Şans oyunu gibi evlilik ya iyi çıkıyor şansına ya kötü :) senin adına sevindim ömür boyu mutlu olöyleyim galiba inşallah teşekkür ederim ama gerçekten eş seçimi çok önemli
evet 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda kaçarak evlendimSiz 20 yaşında mısınız ? Kaç yaşında evlendiniz ?
evet
evet 20 yaşındayım 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda da kaçtık ve evlendik
çok teşekkür ederim aynen öyle önemli olan evlenceğin kişiyi iyi secmek iyi tanımakŞans oyunu gibi evlilik ya iyi çıkıyor şansına ya kötü :) senin adına sevindim ömür boyu mutlu ol ❤
Aile silmek, aileye yüz vermemek siz de artı puan sebebi mi?ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
neden sordunuz kiTamam şimdi anlaşıldı...
Sormadım siz daha benim gözümde çocuksunuz. Yaşınız çok küçük ama ettiğiniz laflar yaşınıza göre fazla büyük ve iddialı geldi.neden sordunuz ki
O yüzden ısrarla sordum. Bence ergenlik tamamlanması günümüzde 21 yaşını filan da geçiyor 25e filan dayanıyor. Ama özgüvenler dağlar aşıyor.Tamam şimdi anlaşıldı...
Çocukmuşsun ailen kendi haline bırakıp evliliğinde daha da saçmalamanı, yalnız kalmanı istememiş. Şimdi dilediğin kadar kız bana. Ama on sene sonra filan hak vereceksin.evet
evet 20 yaşındayım 14 yaşımda sevgili olduk 18 yaşımda da kaçtık ve evlendik
artı puan değil şöyle söyliyim yani ben demedim aileni sil konuşma onlarla diye demedim dememde hatta kayınvalidemide çok severim ama eşim kendisi silmek istedi ailesini beni istemedikleri için sürekli laf söyleyip ağlattıkları için üstüme geldikleri için kendisi sildi yani büyü bile yapılmıştı ayrılmamız için ama rabbim işte ayırma dı biziAile silmek, aileye yüz vermemek siz de artı puan sebebi mi?
Biz çok safız yahu.O yüzden ısrarla sordum. Bence ergenlik tamamlanması günümüzde 21 yaşını filan da geçiyor 25e filan dayanıyor. Ama özgüvenler dağlar aşıyor.
Tamam işte arkanda bir dağ varmış annen senin iyiliğini düşündüğü için sert davranıyordur dediğin gibi olsa ne halin varsa gör der.Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
sizin bakış açınız bu ama benim ailem düğünümğde herşeyimide yaptılar şükür hiçbir sorunumuzda yok babamla babam bağladı kuşağımıda telli duaklıda çıktım içim çok rahatÇocukmuşsun ailen kendi haline bırakıp evliliğinde daha da saçmalamanı, yalnız kalmanı istememiş. Şimdi dilediğin kadar kız bana. Ama on sene sonra filan hak vereceksin.
Ben korkardım ailesini silen adamdan, onu dünyaya getirmiş insanları böyle kolay atan biri hayatına sonradan dahil olan bana neler yapmaz derdim.artı puan değil şöyle söyliyim yani ben demedim aileni sil konuşma onlarla diye demedim dememde hatta kayınvalidemide çok severim ama eşim kendisi silmek istedi ailesini beni istemedikleri için sürekli laf söyleyip ağlattıkları için üstüme geldikleri için kendisi sildi yani büyü bile yapılmıştı ayrılmamız için ama rabbim işte ayırma dı bizi