Kaçarak evlenenler yardim 😔

sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Şu zamana kadar kaçıpta mutlu olanını yemin ediyorum görmedim. Ailen istemiyorsa kesinlikle senin göremediğin bir şeyi görüyordur emin ol hiç şaşmaz bu

Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
Babanla açıkça konustun mu neden istemiyorlar

Kaçmayan biri olarak söylüyorum ki değil kaçmak, kaçmayı düşünmekten bile pişman olursun.

Bir meslek sahibi olarak, 29 yaşımda, arkamda annem babam dururken evlendim ve ona rağmen hep endişe ettim.

Evet iyi bir evlilik yapıyordum ama her zaman bir ihtimal daha vardı. O ihtimal beni korkutuyordu.

Aklı başında her insan korkar.

Korkmayalar yalnizca cahillerdir

Kork ve kaçma

kaçmaya neden kararlısınız? kaçmayın, sevgili olun, evlenmek zorunda değilsiniz, aileniz yumuşayana kadar bekleyin, emin olun hiç birşey kaybetmezsiniz, nedir bu acele? bir çocuk kolay büyümüyor, kolay yetişmiyor. Ailenize bunu yapmayın, hele bir de sizi seviyorlarsa yazık onlara

ayrıca sanmayın ki evlendikten sonra eşinizle hiç kavga etmeyeceksiniz. Her kavgada eşinize "sen kendi aileni bile umursamadın, beni mi umursayacaksın" deme hakkı doğacak

ben kaçarak evlendim ve ne benim nede eşimin ailesi hiçbirşekilde istemiyolardı kaçtık nikah kıydık ve 1 hafta sonra ikitarafta barıştı ve benim babam çok sert birisi olmasına rağmen affeti affetmem diyodu bide
Bende b
ben kaçarak evlendim ve ne benim nede eşimin ailesi hiçbirşekilde istemiyolardı kaçtık nikah kıydık ve 1 hafta sonra ikitarafta barıştı ve benim babam çok sert birisi olmasına rağmen affeti affetmem diyodu bide
Yaa inşallah benimkide öyle olur.

Başka fikriniz varsa buyrun ???
Bu tepkiyi verdiğinize göre Alaturka geliyor..

O zaman kaçmayın.

Annem demişsiniz..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.

İkna yeteneğinizi kullanın , araya büyükleri koyun yada Babanızla konuşun onun desteğini alın..

Anne - babanızın bir tecrübesi var neden istemiyorlar bu önemli .. Eğer buyuk bir mesele değilse ikna edene kadar direnin.

Şu zamana kadar kaçıpta mutlu olanını yemin ediyorum görmedim. Ailen istemiyorsa kesinlikle senin göremediğin bir şeyi görüyordur emin ol hiç şaşmaz bu
ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo

İnşallah canım ben kaç demiyorum sana ama ben kaçtım bu şekil de oldu yani insan nolursa olsun evladını silemez inşallah hep mutlu olursunuz
Siz yine de o kadar emin olmayın. Her aile sizin ki gibi affetmiyor. Gösterdiğiniz yol yanlış...

En başta bir kere ailen senin düşüncelerine önem vermiyor Peki neden? Kendi ayakların üstünde durmuyor musun? Kendi kararını kendin verecek olgunluğa mı ulaşmadın? Nedir yani ailene bunu yaptıran onu biz bilemeyiz. Belki de çok cahil olduklarından belki de bir şeyler bildiklerinden. Biz bilemeyiz.

ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Sen istisnasın ama :) mutluluğunuz daim olsun helal olsun eşine 🙏🙏🙏

Yaşınızı doğru mu yazdınız?

ben bir yol göstermiyorum sadwce söyledim yaşadıklarımı yani insan gerçekten severse kalpten gözü hiçbirşeyi görmüyor
Makbulü ayağı yere değen ve gözü görendir....
Bugün mutlu olabilirsiniz ama yarın birgün hayat ne getirir bilinmez. Aileyi karşıya almak iyi bir şey değil.

Aileniz neden razı değil?
Anneme göre ben her dedigim her istediğim bişeye ragzi degil ki. Annem ben sevmişmiyim sevmemiş miyim umrunda bile degil. Etrafa hava aticak asker polis meslek sahibi istiyomus. Kendi istiyo ama bana soran yok. Çok şükür erkek arkadaşimda güzel kazaniyo ama memur degil. Kisacasi annemle düşman gibiyiz hep herşeyde önüme engel

X