Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen dusunmek bile beni yoruyor uzuntuden.mesela dun unlu bir yabanci doktorun 1200 den fazla kurtaj yaptigina dair bir videosu vardi.kurtajin yapilisini gosteriyordu cok aci.gercekten yasasayan bir cani olduruyor vs.daha da kotu sey vardi bakamadim.hatta o videoyu buraya da atmayi dusundum vazgectim.doktor videonun en sonunda lutfen bu bebeklerin yasamasina izin verin diyordu.Cook cok kötü insanın aci aciyor titiriyor ne kadar güzel bir yavruymus,
Konu sahibi eğer olmayan birşeyi diyorsa yani bir çocuğun balkondan düşmesi vs çok vicdansız .gerçekten bir çocuğun düştüğünü düşünmesi bile yoruyor içimi sıkılıyor
biri özet geçse ne iyi olur konu alıp başını gitmiş takip edemedim
Kız sevgilisinden hamile kalmış bebek büyük olduğu için aldiramadi çocuk ilk başta bebeği kabul etti sonradan yan çizdi kız ailesine söyledi bebeği aldırma süresi yasal olarak geçti suan tahmini 4 ay lik hamile guya nikah lari vardi geçen günlerde bi şekilde ikna etmişti evliliğe simdide yine ortada yok bizde bekliyoruz burda boyle
teşekkürler bir kısmını okumuştum zaten.
burnuma hoş kokular gelmiyor bu konudan zaten :)
birileri camdan atılmış vs yazmış arkadaşlar o ne peki kafam alt üst olduFake olsa bari bu kadar entrika yaşamaya gerek yok ya
birileri camdan atılmış vs yazmış arkadaşlar o ne peki kafam alt üst oldu
Erkek tarafından birinin çocuğu düşmüş acaba ondan mı yumuşadılar diye düşündü awsed hani insafa geldiler falan. Buradaki arkadaşlar da sanırım haberi googlemış çıkmamış bir şey şehir Trabzon diye biliyoruz erkek tarafı da Trabzon'a ünlü ve zengin bir aile imişbirileri camdan atılmış vs yazmış arkadaşlar o ne peki kafam alt üst oldu
İyi de yakını illa Trabzon da olacak diye bişey yokki, başka şehirde yaşıyor da olabilir, haber olmamış olabilir. @Awsed inşallah bebeği aldırmamıştır da derdi bitti nikah oldu diye yazmıyordur umarımErkek tarafından birinin çocuğu düşmüş acaba ondan mı yumuşadılar diye düşündü awsed hani insafa geldiler falan. Buradaki arkadaşlar da sanırım haberi googlemış çıkmamış bir şey şehir Trabzon diye biliyoruz erkek tarafı da Trabzon'a ünlü ve zengin bir aile imiş
Konu sahibi yazmış dayisinin oğlu ( sevgilisinin ) 3.kattan düşmüş yoğun bakımdaymis annesi ondan yumuşamis gibiymiş vs vs bide kv bu kizin gözünde yas gorsem senden bilirim demiş, adam oğluna yediğin halti düzelt kabullen vs diyebilirde tutup daha görmediği biri için yok birisi bir laf etse senden bilirim vs cok babacan hareketler ayni bir dizi, her dizide bu durumda olan kızlarin yardimcisi ya büyükanne ya dedeyi:)birileri camdan atılmış vs yazmış arkadaşlar o ne peki kafam alt üst oldu
İyi de yakını illa Trabzon da olacak diye bişey yokki, başka şehirde yaşıyor da olabilir, haber olmamış olabilir. @Awsed inşallah bebeği aldırmamıştır da derdi bitti nikah oldu diye yazmıyordur umarım
Dun gece soylemedi bu sabah ailesi tatile gidecekti yazmistim daha oncede. Msj attim annesine. Simdi o msj i atcam buraya. Erkek arkadasim engelledi heryerden. 2 sefer arayip biktim senden ne biçim insansi o kadinin 2 gunluk tatilini berbat ettin dedi. Annen ne soyledi dedim sanane dedi kapatti. kuardesimden tabletini aLdim. Ordan yaziyorum. Annesi tatilde babasiyla oglu aramiyo. Yorumlarinizi inanin okumuyorum . Korkuyorum kotu yorumlardan. ve iyice cikmaza sokuyorum kendimi. Haklisiniz dediklerinizde belki ama msj lara bile bakmaya cesaretim yok. Simdi annesine ne yazdim onu atcam . Inanip inanmamak elinizde. Cvp vermiycem O konuya. Ama destek olan olmayan herkesten Allah razi olsun .
Çünkü yalan adamın arkasında durduğu, konu ya fake ya da aldırdı. Benle bir arkadaş tartıştı burda, diğer arkadaş tartışırken dedi ki babası bilse oğlanın kızın arkasında durur, ordan esinlenip yazdı. Bu kızla haftalar önce ben mesajlaştığımda annesine deme belki cidden istemiyordur demiştim, o da oğlanın babasıyla konuşacaktı ilk. Yukardaki işaretlediğim yere bakarsan anneden önce babaya haber verildiğini anlarsınız zaten.Konu sahibi yazmış dayisinin oğlu ( sevgilisinin ) 3.kattan düşmüş yoğun bakımdaymis annesi ondan yumuşamis gibiymiş vs vs bide kv bu kizin gözünde yas gorsem senden bilirim demiş, adam oğluna yediğin halti düzelt kabullen vs diyebilirde tutup daha görmediği biri için yok birisi bir laf etse senden bilirim vs cok babacan hareketler ayni bir dizi, her dizide bu durumda olan kızlarin yardimcisi ya büyükanne ya dedeyi:)
Konu fake mi bilmem ama 2-3 farklı hesap açıp oralardan yazdı güya, bir başkası bile oymuş gibi hesap açıp yazmış olabilir .Çünkü yalan adamın arkasında durduğu, konu ya fake ya da aldırdı. Benle bir arkadaş tartıştı burda, diğer arkadaş tartışırken dedi ki babası bilse oğlanın kızın arkasında durur, ordan esinlenip yazdı. Bu kızla haftalar önce ben mesajlaştığımda annesine deme belki cidden istemiyordur demiştim, o da oğlanın babasıyla konuşacaktı ilk. Yukardaki işaretlediğim yere bakarsan anneden önce babaya haber verildiğini anlarsınız zaten.
E o zaman aldırmıyorum yazan o değildi diyorum ben de. Belki onu da bir başkası yazdı?Konu fake mi bilmem ama 2-3 farklı hesap açıp oralardan yazdı güya, bir başkası bile oymuş gibi hesap açıp yazmış olabilir .