Ayni kaderi yasamisik canim biz 6 sene ciktik bi hatayla hamile kaldim kacmayi dusunduk sonra aannem duydu teyzeme soyledi esimin ailesiyle teyzem ayni binada oturuyodu tamamen tesaduf oldu ayni yere tasinmalari teyzem ailesiyle konustu annesi cok sorun cikardi ben daha gencim kaynana olamam aldirsin arabanin altinda ezilseydi geberseydide bunlari yasatmasaydi falan sonra anneannesiyle dedesi biz sahip cikariz bize gelsinler dedi esim istemedi basta sonra ikna ettim oraya gittik aksam oldu dedesi babami aradi kizin burda merak etme babam aglamis kizimi getirin diye goreyim bikere gittim sarildik agladik beraber 2 3 gun sonra hamile oldugumu duydu babam bi doktor ayarladi kontrole gittik ki ben babam duyunca kesin benide oldurur kendinide diyodum ama oyle olmadi sonra nikah dugun simdi oglum 15 aylik ikinciye hamileyim 6 aylik bi sene kaynanamla oturdum simdi kendi evimdeyim mutluyuz hersey yolunda cok sukur. Bana kalirsa kendi kafaniza gore is yapmayin aileler girsin devreye yoksa isler daha cok karisir bu devirde parasiz pulsuz hicbisey olmuyo canini skma olan olmus arrik hersyin bi zorlugu var basta zor olur sonradan rahata eresin insan cekmeden rahata eremiyo malesef