- 18 Mayıs 2008
- 9.710
- 15.671
Kadinlar hep yapamazdim kiyamazdim icin dedikleri heriflerden zaten hep en büyük darbeleri yiyiyor.Bu badireyi atlatır ikinci çocuğu da yapar. Tabii ki bakacak kimsesi olmadığı ve kreşlere güvenemediği için çalışamaz. Koca iyice gemi azıya alır. Çok mutsuzum psikolojik felan şiddet görüyorum konusu açılır. Bir sürü üye de iyiniyetle ailenin yanına git annen çocuklara baksın sen çalış diye nasihat verir. Yazık bu ailelere ya. Evlenme o adamla diye kendilerini yırtmışlar okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar, ama sonuçta gene torun bakıp çile çekecek olan onlar
Çünkü ablası bana yanlış yaptı utanmasa bana karın aldatıyor diye aramızı bozacaktı ve benim hakkımda kötü şeyler dediği için eşim konuşmuyordu şimdi noldu dedikleri yaptıkları unutuldumu
Gurur yapmıyor ki ailesine karşı. Onları direk haksız görüyor? Ne yani, ailesi yüzünden sevdiğine kavuşamasa mıydı? Aile de baskıcı, kızlarını hiç anlamıyor, aşka hürmetleri yok, kızın gönlüne ferman dinletmeye çalışıyorlarAileniz belli ki doğru düşünmüş. Hatanızı kabul edip yüzleşmekle başlayabilirsiniz işe. Gurur yapmanın sırası değil
Kendi aile nedir bilmediği için adamın davranışları anormal geliyor, istiyor ki bacısı ile iki itiştiler diye ölüm ayrılığı yapsın ama o işler öyle olmuyor.Gurur yapmıyor ki ailesine karşı. Onları direk haksız görüyor? Ne yani, ailesi yüzünden sevdiğine kavuşamasa mıydı? Aile de baskıcı, kızlarını hiç anlamıyor, aşka hürmetleri yok, kızın gönlüne ferman dinletmeye çalışıyorlar
Birkaç yıl sonra açacağı konuda da der ki: “Aşkımız çok güçlü. Ne badireler atlattık biz, yine de kopmadık. Ah vah emeklerim…”Bu badireyi atlatır ikinci çocuğu da yapar. Tabii ki bakacak kimsesi olmadığı ve kreşlere güvenemediği için çalışamaz. Koca iyice gemi azıya alır. Çok mutsuzum psikolojik felan şiddet görüyorum konusu açılır. Bir sürü üye de iyiniyetle ailenin yanına git annen çocuklara baksın sen çalış diye nasihat verir. Yazık bu ailelere ya. Evlenme o adamla diye kendilerini yırtmışlar okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar, ama sonuçta gene torun bakıp çile çekecek olan onlar
Birkaç yıl sonra açacağı konuda da der ki: “Aşkımız çok güçlü. Ne badireler atlattık biz, yine de kopmadık. Ah vah emeklerim…”Bu badireyi atlatır ikinci çocuğu da yapar. Tabii ki bakacak kimsesi olmadığı ve kreşlere güvenemediği için çalışamaz. Koca iyice gemi azıya alır. Çok mutsuzum psikolojik felan şiddet görüyorum konusu açılır. Bir sürü üye de iyiniyetle ailenin yanına git annen çocuklara baksın sen çalış diye nasihat verir. Yazık bu ailelere ya. Evlenme o adamla diye kendilerini yırtmışlar okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar, ama sonuçta gene torun bakıp çile çekecek olan onlar
Babasından niye korkasınız kendi babanızdan korkmamışsınız?babamı arıyım derdini ona anlat diye beni korkutmaya çalıştı
bende bir şey anlamadım,var bir şeyler ama eksik anlattı sanırım.Babasından niye korkasınız kendi babanızdan korkmamışsınız?
2x2=4 bu şaşşşşmaz bu böyledir her zaman sen aileni kendin korumamışsın ki bak elin herifi ne de güzel hakaret ediyor aklını başına al da çocuk bari yapma ailene de kendini affettirmeye bak saygı bir evlilikte çok önemlisen karışamazsın benim ablamla konuşmama ailemi uzaklaştıracaksın falan birsürü laf ben dedim senin için ailemi bıraktım dedim ve bana s…. Ailene diye küfür etti
Cevap vermediğine göre aklıma iyi şeyler gelmedi.o meşhur sorunun cevabını alabilen var mı ne için girmişler kp kayın hapse
yapma yaCevap vermediğine göre aklıma iyi şeyler gelmedi.
Sonunu okumamışsınız. Sürpriiiiz: Üç aylık hamile2x2=4 bu şaşşşşmaz bu böyledir her zaman sen aileni kendin korumamışsın ki bak elin herifi ne de güzel hakaret ediyor aklını başına al da çocuk bari yapma ailene de kendini affettirmeye bak saygı bir evlilikte çok önemli
Hee.yapma ya
Afferim afferim süperSonunu okumamışsınız. Sürpriiiiz: Üç aylık hamile
Üşenmeniz isabetli olmuş. Zaten sorulara cevap vermiyor konu sahibi.bende bir şey anlamadım,var bir şeyler ama eksik anlattı sanırım.
9 aylık evlilikte görümce geline niye kardeşine ihanet ettin imâsında bulunur ben oraya da takılmıştım ama üşendim sormaya
Anlamak istemediğim değişik yumaklar. İnşallah bebek için hayırlısı olur. Konu sahibi ailesini 3 abisini arkasına alırsa bi de onlardan birisi durduk yerde suça bulaşabilir.bende bir şey anlamadım,var bir şeyler ama eksik anlattı sanırım.
9 aylık evlilikte görümce geline niye kardeşine ihanet ettin imâsında bulunur ben oraya da takılmıştım ama üşendim sormaya