Kaçarak evlendim Lütfen sırf yardım etmeniz için üye oldum fikirleriniz önemli

9 aylık evliyim kaçarak evlendim ailem 3 abim eşimi istemedi sırf babası ve abisi hapse girdi diye yargıladılar ve ben bunu vicdan yaptım ve eşimizde seviyodum kaçtım. Eşim Allah var hiç bişeyimi eksik etme her isteğimi yaptı eşya olsun düğün olsun ve çokta ilgilenir benle işinden aşırı düşkün kendi aramızda fazla problem yok fakat ben her kavga etmemizde arkamda birinin olmadığı için eşimin çok rahat davrandığını çok rahat kırabildiğini hissediyorum en son kavgamız dün şöyle anlatayım eşim ailesine düşkün hep onlar için çalışmış şimdiye kadar benle evlendikten sonra bi görümcem var tutturdu sen evlenince değiştin diye eşime baskı uygulamaya kaç kere benim hakkımda kötü konuşmuş bunu eşim kendi söyledi ve senden özür dilemeden onla konuşmam dedi. Ben bikere olsun ablasıyla bi münakaşam olmadı kötü söz söylemedim. Eşimde annemin babamın hatrına sürekli ara diyorlar diye aramış ablasını benden gizli ben gördüm kavga ettim bana haklısın dedi ondan bi sonraki gün ablası 2 kere aramış ama kendi aradığını silmiş fatura detayından öğrendim hibe sakince ona okadar kavga ettik dün ablanla ne konuştunuz dedim gecenin 2 sinde bana bağırdı küfürler etti sen karışamazsın benim ablamla konuşmama ailemi uzaklaştıracaksın falan birsürü laf ben dedim senin için ailemi bıraktım dedim ve bana s…. Ailene diye küfür etti okadar ağırıma gittiki kendi çöküp gidecekti ben gittim gecenin üçünde ve bana s… git dedi sonra arabayla peşimden gelip zorla arabaya bindirmeye çalıştı babamı arıyım derdini ona anlat diye beni korkutmaya çalıştı binmedim yakın mesafede arkadaşım vardı ona geldim ve beni hiç aramadı engellemiş heryerden ve 3 aylık hamileyim:KK43:

Ailesinin gönlünü kırıp mutlu olan görmedim, ana baba ah etmese bile gönül kırıklıkları çıkar sizden
Boşuna eşinizi güzellemeyin, erkek adam gecenin bir yarısı hamile karısına s.. g.. demez, arkadaşının evinde bırakmaz
Onuru gururu olan bir kadında bu olaydan sonra bir daha arkasına bakmaz.

Hemen sonuna hamileyim diye yapıştırmanızı bekliyordum ve olmuş tebrikler. Ailesinden bağımsız sizi aile olarak göremeyen herifleri baba yapmaya çalışıyorsunuz. Sizde de hata var milletin ablasına annesine babasına görüşmesine her şeyine karışmayın lütfen. Siz kaçmışsınız o değil.

9 aylık evliyim kaçarak evlendim ailem 3 abim eşimi istemedi sırf babası ve abisi hapse girdi diye yargıladılar ve ben bunu vicdan yaptım ve eşimizde seviyodum kaçtım. Eşim Allah var hiç bişeyimi eksik etme her isteğimi yaptı eşya olsun düğün olsun ve çokta ilgilenir benle işinden aşırı düşkün kendi aramızda fazla problem yok fakat ben her kavga etmemizde arkamda birinin olmadığı için eşimin çok rahat davrandığını çok rahat kırabildiğini hissediyorum en son kavgamız dün şöyle anlatayım eşim ailesine düşkün hep onlar için çalışmış şimdiye kadar benle evlendikten sonra bi görümcem var tutturdu sen evlenince değiştin diye eşime baskı uygulamaya kaç kere benim hakkımda kötü konuşmuş bunu eşim kendi söyledi ve senden özür dilemeden onla konuşmam dedi. Ben bikere olsun ablasıyla bi münakaşam olmadı kötü söz söylemedim. Eşimde annemin babamın hatrına sürekli ara diyorlar diye aramış ablasını benden gizli ben gördüm kavga ettim bana haklısın dedi ondan bi sonraki gün ablası 2 kere aramış ama kendi aradığını silmiş fatura detayından öğrendim hibe sakince ona okadar kavga ettik dün ablanla ne konuştunuz dedim gecenin 2 sinde bana bağırdı küfürler etti sen karışamazsın benim ablamla konuşmama ailemi uzaklaştıracaksın falan birsürü laf ben dedim senin için ailemi bıraktım dedim ve bana s…. Ailene diye küfür etti okadar ağırıma gittiki kendi çöküp gidecekti ben gittim gecenin üçünde ve bana s… git dedi sonra arabayla peşimden gelip zorla arabaya bindirmeye çalıştı babamı arıyım derdini ona anlat diye beni korkutmaya çalıştı binmedim yakın mesafede arkadaşım vardı ona geldim ve beni hiç aramadı engellemiş heryerden ve 3 aylık hamileyim:KK43:
Aslında ilk başta sizi savunmaya çalışmış.Aile baskin çıkmış.Bebek var bilmiyorum baba evine dönebilecek misiniz.

Hâlâ üyelik iptalinin gelmemesi ilginç😂 Gerçi “Kimseyi kınamayın, kınadığınızı yaşarsınız inşallah, sizin evlilikleriniz kim bilir ne b.ktan vb.” sözlerden sonra geliyordu üyelik iptali di mi?
P.S.: Baba ve abinin hapse girme nedeni de açıklanmıyor bir türlü. Devlet sırrı zaar😂

Abilerin hakli ciktiginin farkindasin degil mi? Bir degil, iki kisi hapise girmis o aileden. Kim ister ki? Üstelik hemen hamile kalmissiniz. Esiniz su anda kendi yüzünü gösteriyor. Ablasi felan ile alakasi yok. Bence ne yapin edin ailenizi arkaniza alin. Lazim olacaklar

Benim de ailem eşimi istemedi ama evlenmiş olmam onlarla olan ilişkimi değiştirmedi. Aile çok önemli gidin annenizin evine kabul ederler. Eşiniz başından yüzünü göstermiş..

Hâlâ üyelik iptalinin gelmemesi ilginç😂 Gerçi “Kimseyi kınamayın, kınadığınızı yaşarsınız inşallah, sizin evlilikleriniz kim bilir ne b.ktan vb.” sözlerden sonra geliyordu üyelik iptali di mi?
P.S.: Baba ve abinin hapse girme nedeni de açıklanmıyor bir türlü. Devlet sırrı zaar😂
Bu hayatta herkes kendi eylemlerinden sorumludur kimse aileden bir kişinin kötü davranışı ya da suçlu olmasına göre yadırgamam ama aile aile olsa bir ailede hemde aynı kökten iki kişi aynı haltı yemez kimse kusura bakmasın normal aile der ki aa bak babamız böyle oldu biz olmayalım der iyiye yönelir bunların hamur belli yani ben böyle biri kayınbabam ya da kaynım olsun istemem bir de kız 27 yaşında çocuk da değil bunlar nasıl öngörülemez aklım almıyor

Çünkü ablası bana yanlış yaptı utanmasa bana karın aldatıyor diye aramızı bozacaktı ve benim hakkımda kötü şeyler dediği için eşim konuşmuyordu şimdi noldu dedikleri yaptıkları unutuldumu
Aaaa çok güzel evlilik öyle deme hemen 2-3 tane daha doğur peşinden kovalayan var gibi.
Adam için aileni silmeden önce düşünecektin.

Aferin size ne dememizi bekliyorsunuz? Bizim söyleyeceklerimiz zamanı geri alacak mı, sizi bu durumdan kurtacak mı?
1. Aileniz haklı, asla kimseyi kınamam ama babası,abisi cezaevine giren bir ailenin içine girmeye bende cekinirdim. Kızımı da vermek istemezdim.
2. Bu devir de hala kocaya kaçmak nedir, ne kadar çağ dışı. Sonu hep hüsranla bitiyor. Çünkü kaçarak değerinizi sıfırlıyorsunuz. Kaçan kadının kıymeti olmaz bu devirde bunu bilmeyen olamaz bunu göze nasıl alabildiniz?
3. 9 aylık evlilikte 3 aylık gebelik nedir yani.
Siz kendimi nasıl en dibe çekerim, kendime nasıl kötülük yapabilirim diye elinizden geleni yapmışsınız maalesef, doğacak yavruya üzülüyorum.

Vah vah alt tarafı abisi ve babası hapse girmiş ne kadar da önyargılı bir aile.. 🙄

Eşinizin böyle davranma sebebi ailenizin arkanızda olmayışı değil.
Eşiniz zaten eşine küfredebilecek karakterde bir insan.
Eşiniz böyle bir insan olduğu için de aileniz onu istemedi.

kızım kendine gel. Bu ailedeki herkes saçma sapan. Eşin de onların çocuğu kardeşi. Farklı bir karakter değil. Git anandan babandan özür dile otur oturduğun yerde.

Bu badireyi atlatır ikinci çocuğu da yapar. Tabii ki bakacak kimsesi olmadığı ve kreşlere güvenemediği için çalışamaz. Koca iyice gemi azıya alır. Çok mutsuzum psikolojik felan şiddet görüyorum konusu açılır. Bir sürü üye de iyiniyetle ailenin yanına git annen çocuklara baksın sen çalış diye nasihat verir. Yazık bu ailelere ya. Evlenme o adamla diye kendilerini yırtmışlar okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar, ama sonuçta gene torun bakıp çile çekecek olan onlar

X