Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İroni yaptım yalnız. Atalarımızın güzel bir sözü var, armut dibine düşer. Yargılamak için söylemiyorum ama şu bir gerçek ki hiçbir aile böyle bir aileye kızlarını teslim etmek istemezler. Abisi ve babası ne için hapiste.? Zaten eşin olacak da çok düzgün değilmiş yazdıklarından bunu anlıyorum. Ailen haksız mı şimdi? Halen ailem şöyle böyle diyorsun. 27 yaşındasın fakat sıfır olgunluk.İşte sırf bi yüzden ailemin yanlış düşündüğü için eşimin yanına oldum abisi babası öyle diye onu yargılayıp bırakamazdım
Bırakmadı aslında arabaya bindirmeye çalıştı binmedim yürüdüm oda arabayla arkamdan takip etti arkadaşımın evine girene kadarMutlu giden evlilik yok. 9 ay olmuştur yüzünün göstermiş size. Düğün vs yaptı diyorsunuz hepsi kendi şanı şöhreti için. Sizi seven birisi asla gecenin 3ünde sizi bırakmazdı. Aileniz haklıymış üzgünüm. Gidin ailenizle barışın, haklıymışsınız deyin. Evladısınız kabul edeceklerdir.
Ben de mera ettim. Neden girmişler birlikte içeri?İroni yaptım yalnız. Atalarımızın güzel bir sözü var, armut dibine düşer. Yargılamak için söylemiyorum ama şu bir gerçek ki hiçbir aile böyle bir aileye kızlarını teslim etmek istemezler. Abisi ve babası ne için hapiste.? Zaten eşin olacak da çok düzgün değilmiş yazdıklarından bunu anlıyorum. Ailen haksız mı şimdi? Halen ailem şöyle böyle diyorsun. 27 yaşındasın fakat sıfır olgunluk.
Müge Anlı'nın sevdiğim bir sözü vardır:"Kaçan kızın değeri olmaz."
Sağlık teknikeriyim zaten okudum.Daha bunlar fragman.
B.k vardi değmeyecek insanlar için kocaya kaçmaya.
Okusun genç kizlar.
Örnek alsınlar,.kamu spotu gibi bir konu.
Yaah yah belli masallah27 yaşındayım ve erkende olduğunu düşünmüyorum mutlu giden evliliğimiz var normalde
Oy canım benim kıyamam. Birkaç cümle sonra, haklıydı aslında ben kaşındım yazacaksın hissi aldım senden. Babası ve abisi neden girmiş hapse?Bırakmadı aslında arabaya bindirmeye çalıştı binmedim yürüdüm oda arabayla arkamdan takip etti arkadaşımın evine girene kadar
Nereye gittiğinizi gördü, rahat etti. 2-3 gün takılır tıpış tıpış geri dönersiniz nasılsa o da biliyor bunu. Fosur fosur uyur şimdi.Bırakmadı aslında arabaya bindirmeye çalıştı binmedim yürüdüm oda arabayla arkamdan takip etti arkadaşımın evine girene kadar
Karşılıklı yanlışlarınız var. Mesela şunu yapan bir adama bir daha güvenmezdim. Ablanı arama diyen kadını istemesdim. Baştan yanlış başlamış keşke ailenizi çiğnemeseydiniz...ben gittim gecenin üçünde ve bana s… git dedi
Herkes bunu anormal karşılamış ama ayrıntıyı unutuyorlar ablası bana demediğini bırakmadı aramızı bozdu o yüzden konuşmuyolardıValla gecenin bir yarısı eşim ablasıyla konuşsa ben de sorarım hayırdır diye. Sormayan normal değildir.
Adamın aile fena hapiste acaba niye istemediler bi de aileni suçluyorsun benim çocuğum evlenmeye kalksın bakalım yine iyi salmışlar seni bu aileye öp başına koy.İç yüzünü bilmiyorsunuz benim ailem evleniyosanda kaç git diye fikir veren aile