kacarak evlendim. Esim, kaynanam, görümcem... Cok caresizim...

Yazik olmus herseyi ayna gibi anlatmissiniz gerek yoktu ki buna.esin bilse yeterdi be kuzum.o seni kabullenmis iste daha ne dallandirip budaklandiriyosun.esin annesine ve ablasina cok bagli ki solugu onlarda aliyor.dolduruyolar tabi onu orda.bencede cocuk yapma sen daha zamani var sanirim.bekle hayat ne gosterecek.bende kacarak evlendim.beni istemeye geldiler.babam vermedi.bizde kactik nikah yaptik.3 gun sonra geldik.el optuk.hersey olmasi gerektigi gibi oldu.nisan kina dugun falan.anlatmak istedigim hersey erkekte biter aslinda.ama esin anasina ablasina cok duskunse zor senin isin.uzgunum senin adina.allah yardimcin olsun.

cok tesekkür ederim size bu kadar cevap alicagimi beklemiyordum.
bi ay iyi bi kac ay kötü gidiyor. son aylarda bende bosverdim takmadim konusmadim kavga etmedim ve durumun ciddiyetini ben bile anlamamis gibi hissediyorum.
ben esimi seviyorum, tabi bu zamanki hallerini degilde, o eski sevecen bana kiymet veren ilgi gösteren adami ariyorum galiba hala. hala eskisi gibi oda beni yine sevecegine inaniyordum.

birkere evlenmeden önce beraber babasinin yanina gittik ve bana vurmaya calisti esim önüme gecti koruma amaciyla. sanirim beni disarda yanliz gördüklerinde yine öyle olucagini zanediyor. bilmiyorummm

senin adina cok seviindim :)
keske benide kabul edebilselerdi belki hersey dahada kolay olurdu.

katılıyorum size. demek istediklerim benimde bunlar..
ailesi onu bal gibi kabul eder.. karısında onu zaten terk etmeyeceğini muhtaç olduğunu düşünüyor..
evlenmedende çok ısrarcı olmuşsunuz.. aşk sevdi dayanamadık edemedik laflarına inanmıyorum..
benimde 4yıllık bir beraberliğim var.. bizde istiyoruz evlenmeyi ama şartlar işte? askere gitmeden işe girmeden evlenip sonrada biz fakiriz, eşim bana bakamıyor diye konumu açmam lazım.
ben garantici insanım.. önce kendimi garantiye alırım sonra evlenirim..

Adam zaten sizinle evlenmemek için çok direnmiş neden uzak durmadınız o zaman anlamadım..
Bazı şeyler baştan bellidir ama biz görmek istemeyiz ısrarla..
Geçmişte yaşadıklarının bütün hayatını mahvetmesine izin verme..
Hatalar hepimiz için ama gelmiş geçmiş. Diğer arkadaşların da dediği gibi çocuk yapma. Bu adam sağlam ayakkabı gibi gelmedi bana..

haftada bir arkadaslarla disari cikiyoruz genelikle cumartesi günleri oluyor bu, o zaman hersey cok güzel bana cok iyi davraniyor ama ertesi gün yine hersey eskkiye dönüyor malesef.

kıymet veren, ilgi gösteren halleri yerine yapabileceğiniz şeylerden başlasanız? konuşun, bilin o zaman, nedir, ne değildir diye. Ailesinin saçma sapan hareketlerinden mi korkuyor, derdi evde gözünün önünde olmanız mı, yoksa dışarı çıkıp sosyal hayata atıldığınızda bu sefer tamamen elinden kurtulacağınızı mı düşünüyor? Rahatlayacak mı sefer? hmm bahane de hazır, ben elimden gelenin yaptım ama o şimdi özgürlük derdine düştü vs. diye.

Çocuk yapmaktansa oturup konuşmak daha kolay hem maddi hem de manevi olarak. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Öncelikle çocuk yapma. Ayrıca bu evliliğin düzeleceğini pek sanmıyorum. Balık baştan kokar derler ya - ha işte öyle bir durum olmuş.

Gelelim sana. Niye evde oturuyorsun? Ausbildung yapmadın mı? Eğitim almadın mı?
Almanya gibi bir yerde yaşıyorsun ve ev hanımı olmayı tercih ediyorsun. Bu hiç doğru birşey değil. Evlenip kocaya tutunacağına çalışıp kendi ayaklarının üstünde dursan kendine büyük iyilik etmiş olursun. Senin yaşadığın yer bunun için çok müsait. Bir toparlan ve kendine gel. Ha daha önce de söyledim. Tekrar ediyorum. SAKIN ÇOCUK YAPMA!

agizina saglik :)

Bir kadin isteyerek bilerek nasil bir erkege maddi manevi bagli yasar anlamiyorum gercekten. 50 yasindaki annem bile geceleri ise gidip calisiyor evi komple yeniledi kazandigiyla.

işte her gerçek herkese söylenmiyor maalesef...çocuk mutlu ailelerde işe yarar kötü giden evlilikleri çocuk kurtarmaz aksine daha kötü olur.. şimdi babanızın evine gitseniz ..tek başınıza sığınızrsınız ama kucağınızda bir çocukla gitmeniz siizn için daha zor olmazmı...hem o kadar denemişsiniz bebeğin olmamasında da vardır bir hayır...yanlışlar insanlar içindir... ama yanlışı devam ettirmekte akıl işi değidir...bir gün çıkıp ben senden ayrılıyorum derse ne yapacaksınız... işe girin çalışın evde oturmayın...bir süre bekleyin karşılıklı ...yumuşamadan konuşun... bir şeylere karar verdikten sonra gidin ailenzin yanına..sırf onun burnu sürtsün diye ailenizin yanına gitmeyin ama...
yaşanmış bitmiş gitmiş.. mazide kalmış herşey... insanlar neler yaşıyor...ben bunu hak ettim der gibi ve başka çareniz yokmuş gibi katlanmanıza gerek yok...insanız insan gibi yaşayın...

Termin aldım dediğine göre,Almanya da yaşıyorsun sanırım.Çocuk eve bağlamaz.Sen ne bakıyorsun çocuk olunca hergün evde olacağım demesine.Sağlam duran adam çocuksuz da sağlam durur.Özelini herkesin bilmesine gerek yoktu.Bu dürüstlük değil,boş boğazlık.

Bak güzelim,sessiz tepkisiz kalmak,daha çok ezilmene sebep olur.Sana özür dileyip geldiğinde affetmen,her dafasında yapıp yapıp özürdileyeceği anlamına gelir.Bak bir kere sevmişsin.Hamile kalmışsın kötü şeyler yaşamışsın.Hala onun sıkıntısını çekiyorsun.Bir kez daha seviyorum diye aynı hataya düşme.Bırak.Kaybetme korkusu taşısın.Herkes hata yapar.Yapmışsın o da bilerek kabul etmiş.Şu an evinin kadını,onun eşisin.İstemiyorsa yürüsün gitsin.

Kaç yaşında hamile kaldın ?
Ailesine niye anlattın ?
Çocuk eve bağlamaz aksine seni garanti görüp daha çok kaçar dışarı
Yumuşama
Bi gece kapıyı kitle alma eve aklı başına gelir

Ne gerek vardi herseyi Bilmelerine, cok dürüstlük
Iyi degildir malesef. Bu saatten sonra seni
Kabul edeceklerini zannetmiyorum. esinle konussan
Geleceginiz Icin ne düsündügünü, mutsuzlugunu

Kaç yaşında hamile kaldın ?
Ailesine niye anlattın ?
Çocuk eve bağlamaz aksine seni garanti görüp daha çok kaçar dışarı
Yumuşama
Bi gece kapıyı kitle alma eve aklı başına gelir

17 yasindaydim...
bir iki kere oldu gece eve gelmedi, kapiyi kitlemedim kendiliginden gelmek istemedi. arabada kalmis ama yinede kendini hakli gördü

Ne gerek vardi herseyi Bilmelerine, cok dürüstlük
Iyi degildir malesef. Bu saatten sonra seni
Kabul edeceklerini zannetmiyorum. esinle konussan
Geleceginiz Icin ne düsündügünü, mutsuzlugunu

konusuyorum ama cevap veremiyor. bilmiyorum diyor baskada bisey demiyor. cok sinirlendiginde ben böyleyim beni böyle kabul edemiceksen ayril diyor. hergün annene gitmesen ölmezsin diyorum. anneme gitmemi yasakliyamazsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…