evet bir çocuğun olacak, sonra şiddet başlayacak, sen çocuk için gidemeyeceksin çünkü seni çocuğunu göstermemekle tehdit edecek.. boşansan herhangi bir gelirin olmadığı için devlet direkt babaya verecek, onlar çocuğu senden kaçıracak.. sen buraya konu açacaksın..
işte geleceğin konu sahibi.. ya boşan ya da bu senaryo gerçekleşecek.. BDV de gez biraz, ne demek istediğimizi anlayacaksın..
Eşiniz davranışları çok tutarsız ..
Bencede çocuk yapmayın ..
Siz eşinizin bu tavırlarına ne şekilde tepki veriyorsunuz ??
Zor işiniz .. Allah yardımcınız olsun ..
Ama görünen köy klavuz istemez durumu var siz de önceden de varmış bu tutarsızlıkları ..
Kaç kere nikah günü alıp gitmemişsiniz ..
Belki siz olayların içinde göremiyorsunuz bazı şeyleri ..
Hayırlısı ...
Sakın çocuk yapma
vur şunun totosuna gitsin!!!
Kimse eşine annem sana böyle hakaret etti şunu dedi demez ..Surat asiyorum, eve geldiginde haliyle hosgeldin diyeyimiyorum cünkü biliyorum birazdan yine isim var cikiyorum diyecek. Kavga ediyoruz kapiyi cekiyo gidiyo. Tabi ki hergün böyle degil ben surat asmadikca hersey güzel. Gece 12de geldiginde yanima oturur sarilir bazen ama bisey anlatmaz. Bazen diyorum ki keske bana anlatsa ailesinin benim hakkimda ne dedigini bende bilsem ve ona göre harelet etsem.
kadınlarımız bu halde olması beni çok üzüyor..
sonra gelip eşitlik kavramından bahsediyoruz..
çalışmıyorsunuz.. eşinizin eline bakıyorsunuz..
evde "oturan,işe yarayan,oturup yatan" modundasınız belkide.. eşiniz size böylede bakıyor olabilir..
kaybetme korkusu yokki..
siz kendinizi öyle ifade etmişssiniz..
güçlü olmanız gereken yerde hala zayıflığı seçiyorsunuz..
eşinede kv görümcede senin hakkında konuşma hakkı vermeyecektin..
sen sığıntımısın? annen baban ailen yokmu? illa evlenmek zorundamıydın seni istemeyen bir aileyle? neden 4. 5. kez nikah masasında evlenmeye çalıştın..
kendini neden kakalama derdine düştün..
gençken yapmışsın bir hata bir beraberliğin olmuş.. senin hayatın senin tercihin.. kimseyi ilgilendirmezki.. dürüst olmak adına tabiki eşine anlatmalısın.. ama bir başkasına değil.. anlatılsa bile bu konu açılınca dik duracaktın.. kimseye hakkında konuşacak cesareti vermeyecektin..
kv görümce muhtemen senin için "bakire olmayan, utanmadan çocuk aldıran, adamı zorla kandırıp evlendiren.. evde oturmaktan başka bir işe yaraman.. eşi bile yanında oturmayıp akşamları bizim yanıma geliyor" diye düşünüyorlardır..
hiç bişi için geç değil...
sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez..
Sizi görmek istemeyen oraya gelmesin o zaman böyle saçmalık olur mu? Görürlerse ne olurmuş? Üstünüze mi saldıracaklar. Şikayetçi olursunuz siz de.
yasadigimiz sehir cok kücük ve kv ile ayni semtde oturuyoruz. ben calisma istegimi bir kac kez söyledim esime mesela süpermarketde veya carsida alisveris merkezinde is bulmustum ama esim orda calisamazsin ailem seni görür diye istemedi, anlicaginiz ailesinin gittigi yerde calismami istemiyor. sadece ailesi beni görmesin diyede hergün 50 km yol cekmicem calismak icin bu kadar yakindada is bulabiliyorum.
var tabi benimde annem babam var, malesef onlarda ayri yasiyor ve ben onlari görmeye pek cok gitmiyorum cünkü onlarin yasadiklari hayat benim hosuma gitmiyor.
ben yanliz evlenmeye calismadim onun istegiyle oldu bu termin almalar, ve ardindan ayrildik ama ikimizde dayanamadik ve birdaha denedik.
benim hakkimda konusacak cesareti nasil vermeyeyim? bana kimse birsey anlatmiyor ki ailesiyle görüsmüyorum, esimde bana ne konnustuklarini anlatmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?