• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacarak evlendim. Esim, kaynanam, görümcem... Cok caresizim...

17 yasindaydim...
bir iki kere oldu gece eve gelmedi, kapiyi kitlemedim kendiliginden gelmek istemedi. arabada kalmis ama yinede kendini hakli gördü

Arkadaşım kendiliğinden gelmemesi başka senin eve almaman başka
Yemeği yiyip kaçıyor mu kitliycrn kapıyı almıcan eve
Anca Ozaman dank eder

Öncelikle çocuk yapma. Ayrıca bu evliliğin düzeleceğini pek sanmıyorum. Balık baştan kokar derler ya - ha işte öyle bir durum olmuş.

Gelelim sana. Niye evde oturuyorsun? Ausbildung yapmadın mı? Eğitim almadın mı?
Almanya gibi bir yerde yaşıyorsun ve ev hanımı olmayı tercih ediyorsun. Bu hiç doğru birşey değil. Evlenip kocaya tutunacağına çalışıp kendi ayaklarının üstünde dursan kendine büyük iyilik etmiş olursun. Senin yaşadığın yer bunun için çok müsait. Bir toparlan ve kendine gel. Ha daha önce de söyledim. Tekrar ediyorum. SAKIN ÇOCUK YAPMA!

malesef ausbildung yapmadim. okulum nerdeyse bitmisti hamile kaldigimda ve psikolojim baya bi bozuktu. okulu bitirdim, dedigim gibi nisanlandim ve 1 ay icinde ayrildim o arada ausbildunga baslamistim ama ayrildiktan sonra ailem beni türkiyeye gönderdi 4 ayligina...

Kusura bakma da oğlumun sevgilisi gelse ve bana eski sevgilisinden hamile kaldığını aldırdığını falan anlatsa ben de istemem oğlumun o kızla evlenmesini.
Eşinin biliyor olması yeterliydi. O bahsetmemişken senin gidip ailesine anlatman olayları buraya getirmiş.

Çocuk yapman evliliğinde hiçbir şeyi değiştirmeyecek hatta kötüye gitmesine neden olacak.
O yüzden çocuk yapma.

Hala meslek yapabilirsin, orda okadar imkanlar
Var, daha yasin cok genc. Hangi okulu bitirdin

Kusura bakma da oğlumun sevgilisi gelse ve bana eski sevgilisinden hamile kaldığını aldırdığını falan anlatsa ben de istemem oğlumun o kızla evlenmesini.
Eşinin biliyor olması yeterliydi. O bahsetmemişken senin gidip ailesine anlatman olayları buraya getirmiş.

Çocuk yapman evliliğinde hiçbir şeyi değiştirmeyecek hatta kötüye gitmesine neden olacak.
O yüzden çocuk yapma.

ailesi duymus benim kürtaj oldugumu ve esimde yalanlamamis. kendiliginden anlatmadi ve ben hic anlatmadim ailesini belki en fazla 2 kere gördüm.

17 yasindaydim...
bir iki kere oldu gece eve gelmedi, kapiyi kitlemedim kendiliginden gelmek istemedi. arabada kalmis ama yinede kendini hakli gördü

17 mi hesap tutmuyo
17 de hamilelik 2 yıl sonra sevgililik oldun 19
3 yıl flört oldun 22
2 yıl bekleme oldun 24

Bu hesaba göre senin şimdi evlenmen lazım !!!

Fachoberschulreife, Realschule

Abgeschlossen? Evetse, Cok iyi daha niye düsünüyosun, is basvurularina basla
Hemen. Benim iki cocuguyla esinden ayrilmis, ayni zamanda meslek yapmis
Tanidigim var. Kendin icin yap bunu, cok iyi gelicek sana:KK51:

Canım kardeşim yeteri kadar hata yapmışsın.hepimiz yapiyoruz Allah bundan sonra yaptirmasin.esinin ailesi de haklı türkiyede yaşıyoruz dedikodudan bikmislardir.bence bu yuvayi da yikarsan ileride seni iyi bir hayat beklemiyor.sorumsuz davranıyor sorunları yönetemiyorsun.neyapıp edip esinin ailesi ile aranı duzelteceksin.adam seni seviyor aslında yuzsuzlugu ele alıp birsekilde onlara kendini sevdireceksin.cagirmasalar da git everine hissettiklerini anlat yuvani yikmamalari icin yardim iste tatli dil yılanı deliğinden çıkarır. Ailesi benimsedikce esin de duzelecek cocugu ondan sonra düşün. Hollywood da yaşamıyoruz hayat dizilerdeki gibi degil.guclu olup savasirsan bu iliski düzelir. Boşanmak kolay ama sonra seni harika bir hayat beklemeyecek emin ol.emek ver biraz turkiyede kac kişi senin durumundaki kizi gelin olarak kabul eder onlar da haklı. Herkez kendini size kakaladi diyodur onlara emin ol.

Abgeschlossen? Evetse, Cok iyi daha niye düsünüyosun, is basvurularina basla
Hemen. Benim iki cocuguyla esinden ayrilmis, ayni zamanda meslek yapmis
Tanidigim var. Kendin icin yap bunu, cok iyi gelicek sana:KK51:

evet abgeschlossen

Canım kardeşim yeteri kadar hata yapmışsın.hepimiz yapiyoruz Allah bundan sonra yaptirmasin.esinin ailesi de haklı türkiyede yaşıyoruz dedikodudan bikmislardir.bence bu yuvayi da yikarsan ileride seni iyi bir hayat beklemiyor.sorumsuz davranıyor sorunları yönetemiyorsun.neyapıp edip esinin ailesi ile aranı duzelteceksin.adam seni seviyor aslında yuzsuzlugu ele alıp birsekilde onlara kendini sevdireceksin.cagirmasalar da git everine hissettiklerini anlat yuvani yikmamalari icin yardim iste tatli dil yılanı deliğinden çıkarır. Ailesi benimsedikce esin de duzelecek cocugu ondan sonra düşün. Hollywood da yaşamıyoruz hayat dizilerdeki gibi degil.guclu olup savasirsan bu iliski düzelir. Boşanmak kolay ama sonra seni harika bir hayat beklemeyecek emin ol.emek ver biraz turkiyede kac kişi senin durumundaki kizi gelin olarak kabul eder onlar da haklı. Herkez kendini size kakaladi diyodur onlara emin ol.
Esim benim onlarin yanina gitmeme izin vermiyor bir kac defa söyledim ben gidip konusayim diye ama cok kizdi.
Tabi aileside bi yandan hakli ama böyle bir hatayi sadece ben yapmadim bu dünyada. Zamani geri ceviremem malesef keake elimde olsa.

Esim benim onlarin yanina gitmeme izin vermiyor bir kac defa söyledim ben gidip konusayim diye ama cok kizdi.
Tabi aileside bi yandan hakli ama böyle bir hatayi sadece ben yapmadim bu dünyada. Zamani geri ceviremem malesef keake elimde olsa.
canım o zaman eşine surat asmayı bırak erkeklerin dayanamayacagi birsey varsa gulumseyen neşeli kadindir.bagrina tas bas eve gelince cok neseli ol asla kavga cikarma huzuru ailsinde bulacagina sende bulsun

Merhaba kizlar,

bugün üye oldum cünkü artik dayanamiyorum ve derdimi sizle paylasmak istiyorum.

Ben almanyada yasiyorum burda dogudum ve büyüdüm, 24 yasindayim ve 1,5 yillik evliyim.

Ben hayatimda bir kac yanlis yaptim... Evlenmeden önce hamile kaldim eski sevgilimden cocugu aldirmak zorunda kaldim cünkü annem cok baski yapti aldircaksin diye bir kac ay sonra bunu babam ögrendi ve sevgilimle nisanlandik ama 1 ay sonra ayrildik.
Esim bunu en bastan beri biliyor ve hamile oldugumdada ikinci kisi oydu bunu ögrenen o zamanlar en yakin arkadasimdi meger beni seviyormus. Neyse 2 yil gecti biz sevgili olduk, 3 yil flört ettik ve evlenmeye karar verdik ama ailesi karsi cikti dürüst olup onlarda gercekleri bilsin istedim ama bana küfür ettiler ve esimi evlatliktan redetmekle tehdit ettiler. 2 yil daha bekledik belki kararlarini degistirirler diye ama birsey degismedi. 4 defa evlenme dairesinden termin aldik dügün organize ettik ev tuttuk ve esim geri adim atti evlenemedik her seferinde ayrildim. Evi bosaltik ve ayrilmaya karar verdik. Sonucta benimle evlenmicek bir adamla neden beraber olayim? Ama dayanamdik sonunda 5. termini aldik ve hickimseye söylemedik gittik evlendik. Bu arada ben zorlamadim karari ona biraktim. Bir kac gün gizli evli kaldik ve sonra ailelerimize söyledik. Dügünümüz olmadi, gelinlik giyemedim. Babasi onu evden kovdu, benim ailemse biraz surat asti ama yapcak birsey yoktu. Babamin evi büyüktü ve üst kati bize verdi orda 6 ay yasadik. Sorunlar aninda basladi... Esim hergün babasi uyuduktan sonra gizli gizli annesinin yaninda gidiyordu. Belki benim ailemle birlikte yasadigimiz icin oldugunu sandim ve ayri eve ciktik, herseyimizi kendimiz aldik kredi cektik herseyimiz var evimiz cok güzel ama esim hala hergün annesine veya ablasina gidiyor. Babasiyla hala görüsmüyor. Beni görmek istemiyorlar haliyle evde hep yanliz oturuyorum. Calismiyorum. Esim sabah 8de ise gidiyor ve aksam 7de eve geliyor, dusa giriyor, yemegini yiyor ve disari cikiyor. Araba tamircisi esim ve hergün onun bunun arabasina bakcam diye cikiyor, saat 10 oluyor ve anneme gidiyorum diye msj atiyor ve eve gece 12de geliyor ve yataga yatip uyuyor. Bu hergün böyle, bir gün bile beraber oturup tv izliyemiyoruz sadece beraber yemek yiyoruz oda benim zorumla surat asarak. Hic evde durmuyor. Hic güzel sözler söylemiyor. Niye böyle yapiyosun diyorum ben böyleyim diyor. Evlenmeden önce böyle degildi isden cikip hemen yanima gelirdi hep benimle vakit gecirmek isterdi. Simdi ise beni görmemek icin disari cikiyor. Bu evlilik degil ki artik bizim yasadigimiz, ben tek basima yasiyamam ki evliligimi.
Annesi onu hergün cagiriyor birgün gitmese karin daha önemli senin icin diyolar ve onu kendi tarafina cekiyolar, bense kendimi savunmaya kalksam esim hep annesini ablasini tutuyor. Ben onlara hicbirsey yapmadim ama hala benimle ugrasiyolar hala bizi ayirmaya calisiyorlar galiba o yüzden hergün cagiriyolar esimi ben delireyim diye.
Bide ben cocuk sahibi olmak istiyorum, hem belki o zaman eve baglanir diye düsünüyorum cünkü öyle diyor cocugumuz olunca hep evde olcam zaten diyor. 5 ay önce korunmayi biraktim, bunu esimde biliyor ama birden bire ben daha cocuk istemiyorum demeye basladi. Ben ikna etmeye calistikca tamam bakariz bi dedi, yumurtlama günlerimde ben yanasiyorum ama o istemiyor. Bir iki kere yumurtlama günüme denk geldi ama hamile kalamiyorum. Bir kac hafta önce agizindan kacirdi ablasi demis ki sakin cocuk yapmayin, onlari dinliyor. Benim hic degerim yok galiba onun gözünde.

Ne olur yardim edin :KK43: ne yapcagimi sasirdim. Ayrilalim diyorum böyle olmaz, tamam diyor ben ailemden vazgectim senden mi vazgecemicem fdiyor. Bir gün sonra geliyor sariliyor ve ben hemen yumusuyorum ve yine yemegini yiyor disari cikiyor :KK43: ne olur bir akil verin

Ayy canm benm.Allah yardmcn olsun.Çok üzüldüm durumuna.Biraz duygusal yaklaşsan eşine.Bak biz ne badireler atlattık birbirimize ihtiyacımız var neden böyle yapıyorsun desen ? Erkekler duygusallıktan anlarlar.Sonuçta taş kalpli değil ya.İlla ki seviyordur seni.Biz bir aileyiz annen baban senin ikinci ailen artık desen.insallah biraz olsun kendine gelir.

Çocuk yapmayın yaşınız daha çok genç evliliğiniz önce otursun, sorunları halledin sonra bebek düşünürsünüz. Şu durumdayken çocuk sizi yakınlaştırmaz aksine uzaklaştırır. Şimdikinden çok daha mutsuz olursunuz.

Cehennemi kazanmak kolaydir lafim kaynanan ve gorumcene konu icinde cok üzüldüm canım allah yardimcin olsun sabir versin zor şeyler yaşıyorsun ama tek çıkışın boşanma gibi geldi bana yinede sen cok iyi dusun sonuçta yaşayan sensin. . .

Gercekten uzuldum yasadıklarına.evlenmeden bırlıkte olma konusunun ılerleyen zamanlarda ayags dolanmadıgını hıc gormedım.bunları yasıyor olman hıc ama hıc surprız degıl.daha kotuye gıdecek dıye dusunuyorum.sen durust davranıp anlatmıssın, o da kabul etmıs.ancak aılesıne anlatman cok gereksız kalmıs.sen resmen onlara konusma hakkı vermıssın ve bır daha alamazsın bunu.beklentılerını cok yuksek tutma cocuk ıyıye goturmez daha da kotulestırır.sonra masum bır hayatın vıcdanı sorumlugunu kurtarmaya calıstıgın yuvanda fatura olarak odersın

çocuk asla erkeği eve bağlamaz.Çok yanlış bir düşünce .Aksine ters tepebilir Sakın ama sakın evliliği kurtarmak için bebek yapmayın. boşanmayı düşünmüyor musun peki hiç

?
18,5da sevgili olduk 3 yil flört 21 oldum 2 sene daha bekledik 23 yasinda evlendim ve simdi 1 yil ve 5 ay evliyim

Back