• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçamaksız Diyet Günlüğü (Hedef: 1 Eylül)

diet killer

Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
1.102
1.348
83
Merhaba,:KK68:
Ben fancy pency. 24 yaşındayım, üniversite mezunuyum. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum ve kilo veremiyorum. Aşırı derecede iradesizim. Aslında sorunum profilimde de yazdığı gibi mükemmeliyetçi, tembel ve obur olmam. o_OMükemmeliyetçilik; en ufak hatada diyeti hepten bırakıp, duygusal dalgalanma yaşayıp yemeklere dadanmama neden oluyor. :KK20:Tembellik ise; spor yapmaya hatta diyet menülerimi hazırlamaya dahi üşenmeme neden oluyor. :KK67:Oburluğum ise; tamamen sıkıldığımda, bunaldığımda, sorumluluklarımdan kaçmak istediğimde vs. kendimi yemek yemeye itmemle alakalı. Kısacası bu konuda berbat haldeyim.:KK17:
Nefsimi kontrol etmeyi ve sabırla devam etmeyi öğrenmem gerekiyor. 1 Eylül'e kadar 32 kilo vermek istiyorum. Şuan 92 kiloyum, boyum ise 1.70. Bu akşam diyet alıverişi yapıp, yarın diyete başlayacağım.
Desteklerinizi bekliyorum.:KK19: Umarım foruma yazan herkes hedeflerine ulaşır. :KK31:

Topigin hayirli olsun insallah hedefeledigin kiloya ulasirsin...

Topigin hayirli olsun insallah hedefeledigin kiloya ulasirsin...
Çok teşekkür ederim. Sen de büyük ihtimalle diyet - spor yapıyorsundur, senin nasıl gidiyor? Neler başardın, hedeflerin neler? (Şimdi gördüm profilinde yazıyormuş:-)) Nasıl bir diyet yapıyorsun diye sorayım o zaman, anlat azıcık daha motive olayım :confused:

image.jpeg

#motivasyon :KK50:

Ben de başlamıştım bozdum gene ,-, yarın yine pes etmeden devam ediyorum seni de takip edeceğim cnm istediğin zaman yazabilirsin özellikle akşamları tatlı krizleri çok olur sen bana yaz ben kafanı dağıtırım xd iyi günler inşallah güzel sonuçlanır girşimlerimiz

Ben de başlamıştım bozdum gene ,-, yarın yine pes etmeden devam ediyorum seni de takip edeceğim cnm istediğin zaman yazabilirsin özellikle akşamları tatlı krizleri çok olur sen bana yaz ben kafanı dağıtırım xd iyi günler inşallah güzel sonuçlanır girşimlerimiz
Benim karbonhidrat ve bir çeşit karbonhidrat olan şekere karşı bir bağımlılığım var galiba en ufak bir dalgalanma yaşasam ne kadar bulursam ağzıma tıkıyorum. İrademin sarsıldığını hissettiğim anda kendimi yemeklerden uzaklaştırıp buraya yazacağım. Sen de yaz canım bitsin bu iş artık ya bıhtım:KK53:

Benim karbonhidrat ve bir çeşit karbonhidrat olan şekere karşı bir bağımlılığım var galiba en ufak bir dalgalanma yaşasam ne kadar bulursam ağzıma tıkıyorum. İrademin sarsıldığını hissettiğim anda kendimi yemeklerden uzaklaştırıp buraya yazacağım. Sen de yaz canım bitsin bu iş artık ya bıhtım:KK53:
Aynen cnm ya bu son diyet girşimimiz olsun inşallah sonra da kiloyu koruyalım yeter :D yazarım yılmak yok yaparsın sen kg verdikten sonra gıcık olduğun kişilerin yanından geçmekte ayrı zevk verir xd

Aynen cnm ya bu son diyet girşimimiz olsun inşallah sonra da kiloyu koruyalım yeter :KK70: yazarım yılmak yok yaparsın sen kg verdikten sonra gıcık olduğun kişilerin yanından geçmekte ayrı zevk verir xd
Ay evet kilo vermeyi bir istediğimi giymek bir de arkamdan fesatlık yapanları delirtmek için istiyorum. Hahaha şaka şaka en çok erkek arkadaşıma daha da güzel görünmek ve istediğimi giymek için ^^

Ay evet kilo vermeyi bir istediğimi giymek bir de arkamdan fesatlık yapanları delirtmek için istiyorum. Hahaha şaka şaka en çok erkek arkadaşıma daha da güzel görünmek ve istediğimi giymek için ^^
:D inşallah ya istediğin fizikte olmanın hayali bile güzel şimdi gerçeğe dönüştürme zamanı en önemli şey de motivasyon :/

Ama artik tak dedi yani 30 kilo vermem gerekiyo ve artik kendimden cok rahatsizim birqn once gitsin istiyorum

Back