- 23 Eylül 2010
- 2.969
- 5.172
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Hiçbirşey için geç değildir. Arkadaşım 27 yaşında atandı. Ben 28 yaşındayım polisliği çok istiyordum. Sınava gireceğim yıl 24 yaşında hamile kaldım. Şuanda 28 yaşındayım 2 yıla yakındır sınavlara giriyorum sürekli polislik için. Vazgeçmeyin bebeğinize biraz büyüsün sınava çalışıp atanabilirsiniz.24 yaşındayım. Geçen sene üniversiteden mezun oldum. Bu sene çok kararlıydım ne olursa olsun atanacaktım. Yeni evliyken hamile kaldım. Şu sn 5 aylık hamileyim ve doğum kpss zamanına denk geliyor. Üstelik dershaneden ayrılmak zorunda kaldım. Kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum. Senelerce boş gezip evde koca parası mı bekleyeceğim. Bu hayat bana çok ağır geliyor. Bir an önce kendi paramı kazanmak istiyorum. Eşimden para istemek ağrıma gidiyor. Dört ay bulantı uyku halsizlik çok ağır geçti ve çalışsmaıdm. Bu saatten sonra ancak 2020 kpssyr çalışabilirim. Ama o zaman da bebek doğacak nasıl olacak nasıl yetişecem. Bunu başarabilen var mı eğer bebeğin büyümesini beklersem 26 27 yaşında plucam en iyi ihtimalle. O kadar sene evde oturarak geçiremem asla. Şu beş ayda patlaıdm bile. Bana bi yol gösterin ya da en azından örnekler verin hayatınızdan o kadar ütopik geliyor ki atanmak çalışmak ve ı kadar büyüleyici bir hayal gibi. Başarmak istıyorum ama umudum yok. Nereden nasıl başlarım evde nasıl çalışırım bir fikrim yok. Bu arada 85 kadar bir puana ihtiyacım var alan eğitim gk gy hepsi var.
Siz bir muddet calisip kendi paranizi kazanmissiniz, is hayatini falan biliyorsunuz. Okuli bitirip hicbir sey gormeden evlenmek kac yasinda olursa olsun erken benceya bu yaş kücük mü cidden. ben 21 de atandım, 24 de evlendim. 4aylık evliyim daahaa, cidden kücük müyüm ben ehueheu
Lisanstan mı 86 aldınız? Lise mezunu olarak ortaöğretim kpss ile lisans arasında baya zorluk farkı var çünkü.Ben sağlık meslek lisesi mezunuyum..18 yaşında atandım şu an 26 yaşındayım.. Sen de yapabilirsin neden olmasın.. 85 imkansız bi puan değil 86 almıştım bende..
Hayır ortaöğretimden aldım da sonuçta ben de lisans okumamış lisanstan mezun olmamış oluyorum yani fark var ama eğitim yılı farkında var, fark olmaması anormal olur..Lisanstan mı 86 aldınız? Lise mezunu olarak ortaöğretim kpss ile lisans arasında baya zorluk farkı var çünkü.
İşte o yüzden ben 86 aldım siz de 85 alırsınız olmuyor o iş :) ondan dedim. Gerçekçi olmak lazım. Ama sizi tebrik ederim aklınızı kullanıp mezun olur olmaz atanmışsınız. Bazen ben enayiliğime doymayayım diyorum :)Hayır ortaöğretimden aldım da sonuçta ben de lisans okumamış lisanstan mezun olmamış oluyorum yani fark var ama eğitim yılı farkında var, fark olmaması anormal olur..
Kader, kısmet bazen bu işler.. Benim atanmaktan başka çarem yoktu tüm arkadaşların başında kavak yelleri eserken ben durumumun farkında olup kendimi eve kitleyip ders çalıştım.. Çok şükür oldu.. Darısı inşallah tüm isteyenlere..İşte o yüzden ben 86 aldım siz de 85 alırsınız olmuyor o iş :) ondan dedim. Gerçekçi olmak lazım. Ama sizi tebrik ederim aklınızı kullanıp mezun olur olmaz atanmışsınız. Bazen ben enayiliğime doymayayım diyorum :)
Amiiiin. :)Kader, kısmet bazen bu işler.. Benim atanmaktan başka çarem yoktu tüm arkadaşların başında kavak yelleri eserken ben durumumun farkında olup kendimi eve kitleyip ders çalıştım.. Çok şükür oldu.. Darısı inşallah tüm isteyenlere..
Hangi bolum canim30 yaşındayım b grubundan yeni atandım. 3 yıllık da evliyim bilerek çocuk yapmadım. Çocukla da olmaz diye bir şey yok ama iki katı çaba sarf etmeniz lazım. Denemekten zarar gelmez.
Benim için öok büyük umut oldunz teşekkürlerYapabilirsin.sıfır matematikle 80 aldım.Ayrıca bir arkadaşımın bir bebeği vardı 3 yaşında.bakıcı tuttu ve aynı zamanda bir şirkette çalışıyordu. Ben de o şirkette çalışan biriydim ve çalışma şartları da ağırdı.Ben atandıktan sonra o da hazırlanmaya başladı. Hazırlandığı ilk sene olmadı ikinci yılında da hamile kaldı Ama hem işini hem de KPSS yi bırakmadı. Hafta sonları da gk ve gy kursuna gitti.eşi de çalışıyor ama destek oldu. Arada annesi gelip baktı çocuğa.Bu sene atandı ve gitti.2 hafta sonra Doğumu olacak.Bu arada atanan arkdaşım 32 yaşında.
Bende tam benzer şey yazacaktım. Şimdilik RezerveBende burada yerimi alayım, belki yeni bir şevk, istek, motivasyon gelir. Güzel yorumlar heyecanlandırıyor