- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.965
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Oh yalnız değilimBende tam benzer şey yazacaktım. Şimdilik Rezerve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh yalnız değilimBende tam benzer şey yazacaktım. Şimdilik Rezerve
Süpersinİkinci bölümüm olan İngilizce Öğretmenliğinden yeni mezun oldum. Aynı zamanda KPSSye hazırlandım ve alanımda derece yaptım. 29 yaşımdayım. 9 sene lisans okumuş oldum. Uzunca bir süre kitap defter yüzü görmek istemiyorum ahahah
Kaç puan aldınız? Çok tebrik ederimİkinci bölümüm olan İngilizce Öğretmenliğinden yeni mezun oldum. Aynı zamanda KPSSye hazırlandım ve alanımda derece yaptım. 29 yaşımdayım. 9 sene lisans okumuş oldum. Uzunca bir süre kitap defter yüzü görmek istemiyorum ahahah
HarikasınızBazı yorumlar çok garip, akşamdan beri yazmamak için direndin,dayanamadım. Evlenmek ya da atanmak bir tercih değil. Çalışmak için de illa devlet olmak zorunda değil.
22 yaşımda mezun oldum, okul bitmeden çalışmaya başladım. Öğrenci iken yok zor yok parası az diye düşünmeden özel sektöre atıldım. Mezun olduğumda tecrübem de artmıştı dolayısıyla özelde bana teklif edilenler de. 25inde evlendim, 27 sinde oğluma hamileydim. Doğum Ekim’de olduğu için o sezon anlaşma yapmamıştım. Bunu fırsat bilip KPSS’ye hazırlanayım dedim. Uyku nedir bilmeyen bir oğlum vardı, onu emzirirken tarih okudum, çorba karıştırırken coğrafya. Son 10 gün teyzemi aradım gelsem sen çocukla ilgilensen de ben de çalışsam diye, sağolsun güzel bir çalışma da oldu. İyi bir puan da aldım, ama o sene İstanbul’a çok az kadro verildi ve puanım yetmedi.
Oğlum 10aylık olunca özelde başladım çalışmaya. Ama bir yandan da deneme yapmaya devam ettim, bir kez daha girecektim sınava, her boş vaktimi değerlendirdim. Denemede yanlışlarım nelerde onların konularına çalıştım. Notlar tuttum ve yine son hafta teyzemi ziyaret ettim. Bu sefer daha da yüksek bir puan aldım ve atandım. Atanmasaydım eğer özelde devam edecektim, zaten son kurumumdan da iyi bir teklif almıştım. Ama boş boş oturmayacaktım.
Kısaca kolay olmasa da imkansız değil.
Merhaba öncelikle tebrik ederim.Ben de 3. bölüm olarak ingilizce öğretmenliği okuyorum 30 yaşımda mezun olacağım, bana çok büyük umut oldunuz. ❤❤❤İkinci bölümüm olan İngilizce Öğretmenliğinden yeni mezun oldum. Aynı zamanda KPSSye hazırlandım ve alanımda derece yaptım. 29 yaşımdayım. 9 sene lisans okumuş oldum. Uzunca bir süre kitap defter yüzü görmek istemiyorum ahahah
85,49Kaç puan aldınız? Çok tebrik ederim
Darısı başımıza inş
Helal olsun,herkese nasip olmaz. Ben bir kere atanmaya razıyım, yeter ki istediğim puanı alayımEvli ve çocuklu atananları görünce benimki çok da bi başarı diyemiyorum aslında ama iki defa atandım, ilkinde ailemin olduğu şehirde istemediğim bi kurumdu, eşim özel sektörde çalışacaktı ve başka bi şehirdeydi torpilim yok bişeyim yok kim beni marmaranın en gözde şehrine yolllar, eş tayini yapar, otur burçak sen garibansın seni kpss paklar iyi bi puan al istifa et istediğin şehre atan sonra evlen dedim, aşkın hatrına derece yapmışım istediğim şehirde istediğim kuruma girdim
Memurken yine memur oldum
Helal olsun,herkese nasip olmaz. Ben bir kere atanmaya razıyım, yeter ki istediğim puanı alayım
Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin