benim önlisansay gerçekten mi canım bölüm neydi sizin bana da dua edin ne olur
bu sene sağlık sorunlarından adapte olamadım hiç
hayırlısı olsun sizin için.Allah hayırlısıyla o günleride göstersin inşallah♡ benimde bir kızım var zaman bulamıyorun derken sizin mesajı okudum içimden tebrik etmek geldi azminizi
ahh canım ben de şuan 31 yaşındayım umudumu yitirmeyeyim mibenim önlisans
tekniker olarak atandım
ben de canım bakalım bu 2 senede işe falan giremezsem özel sektör zor zaten benim de annem rahatsızlanıyor pat diye yanına gitmem gerekiyor geçen ay annem rahatsızlandı 20 gün baktım geldim onun için memuriyet önemkli...ben 28 yaşındayim önümüzdeki yıl hazırlanmayı düşünüyoeum .
lisans B , önümüzdeki yıl gebelik dolayısıyla çalışmayacagım sanırım.
özel sektörden sıkıldım artık , zaten cocuklu bu tempoda devam edemeyebilirim
ben de canım bakalım bu 2 senede işe falan giremezsem özel sektör zor zaten benim de annem rahatsızlanıyor pat diye yanına gitmem gerekiyor geçen ay annem rahatsızlandı 20 gün baktım geldim onun için memuriyet önemkli...
2018 kpss diyorum hayırlısı senin bölüm ne ben de lisans b ye hazırlanacağım yeniden kamu yönetimi mezunuyum..
bebek ben de istiyrum bana da dua eder misin?
2 senedir istiyoruz biz de
ay takip etmediğim gebelik konusu yok canım açmadığım da konu 2 senedir bir gezsen ismimi her yerde görürsün..Ben işletme mezunuyum . 7 senedir özel sektör ctesi dahil çalışıyorum .
Çalışmayı seviyorum ama bebekli yapamam sanırım. B grubu normal memur olsam yeter
Inşallah seninde Hayırlısı yla bebeğin olur. Hamilelerin duasi kabul olurmuş.
Kadınlar kulübü gebelik konularını takip et derim . Ben ateş ölçme yöntemi & ovulasyon testi denedim .ve sabaha kadar bekleme ve bol bol dua .incir yedim çokça eşime de keçi boynuz pekmezi .
ay takip etmediğim gebelik konusu yok canım açmadığım da konu 2 senedir bir gezsen ismimi her yerde görürsün..
dualar okumak zikirler çekmek...
bir yandan kpss de öyle ama bu sene çok sağlık sorunları yaşadı çevrem zamanım kalmadı..
ben de b grubu düşünüyorum zaten yaşım da artık oldu 31 aralıkta 32
KOYMUŞTUM CANIM ÖNCEDEN AMA BAKTIM ONUN DA BANA GELDİĞİ YOK DEDİM RESİM KOYUYORUM AMA NASİP DEĞİL YA BEBEĞİN BANA GELECEĞİ YOK ZAMANI GELMEDEN DEDİMMesela istediğin olayı hayatına çekmek için olumlamalar ile ilgili yazılar okumuştum . Bnm profil resmin çocuklu kadın istediğim şeyi olmuş gibi düşünmeni sagliyormus uzun zamandır bebekli anne fotosu koydum eskiden de gelin damat fotosu vardı evlilik istediğim için . Bunu da yapabilirsin ☺
KOYMUŞTUM CANIM ÖNCEDEN AMA BAKTIM ONUN DA BANA GELDİĞİ YOK DEDİM RESİM KOYUYORUM AMA NASİP DEĞİL YA BEBEĞİN BANA GELECEĞİ YOK ZAMANI GELMEDEN DEDİM
değiştireyim mi ki gerçekten de bilmembence vazgeçme, tekrar koy fotoyu ve bekle , tek foto yalnızlıgı cagırmasın
öyle canım çalışacağız başka çare yok
ter döken ekmek yer der hep annem ama ben çok kafaya takıyorum
kaynatam falan da biz seni çalış diye aldık yoksa neden alacaktık dedi atanmadığım çalışmadığım için zorlarına gidiyormuş meğerse...
eşim kızdı fakat koca adam ne diyebilirsin ki..
ama içime oturdu yara
hayırlısıyla atanırsam da bu kadar sakin olmam eskisi kadar yüz vermiyorum canım
sevgimi kendi kendilerine azalttılar o kadar çok uğraştılar ki ben artık sevme bizi der gibi anladım yani
ooo eşime memur istemişler de eşime herkes yakışıklı güzel demiş bana da kilolukilolu diye de çirkinmişim güya
eşim benden önce bir memur kızla görüşmüş ama hemen ilk buluşmada anlaşamayacaklarını anlamış aileler istemiş güya..
kaynanam bu kış yine geldi kıza güzel diyor ailesi gücendi diyor memurdu diyor da dyor :)
eşime sordum ya bu kız güzelmiydi annen öve öve bitiremedi yok ya ne alaka senden büyüktü boyu senden de kısaydı hem de çok karaydı hem de çirkindi diyor :)
ama işte memur olamayınca da insanın gözüne kilo çok batıyor ...memur oluca her şy güzel oluyor demek ki boşa hoca da demedi ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeeee
ama ben de değişeceğim atanınca o zaman da kimse boşa gücenmesin bunu kendileri istedi
Mesela istediğin olayı hayatına çekmek için olumlamalar ile ilgili yazılar okumuştum . Bnm profil resmin çocuklu kadın istediğim şeyi olmuş gibi düşünmeni sagliyormus uzun zamandır bebekli anne fotosu koydum eskiden de gelin damat fotosu vardı evlilik istediğim için . Bunu da yapabilirsin ☺
öyle her şey para olmuş milletin gözündeayy nerdeyse aynısını bi komşumuzla ilgili duymuştum. oğluna öğretmen gelin alcak diye öve öve bitiremedi. ben de kızı güzel bişey sandım bi gördüm ve şok. alakası bile yok söyledikleriyle.gerçekten memursan böyle boş zihniyetteki insanların gözüne peri kızı gibi geliyosun. benim gibi asgari ücretle çalışıyosan hayalet casper gibi oluyosun, kimse seni görmüyor
öyle her şey para olmuş milletin gözünde
ama benim atanmam biraz daha uzadı gibi canım
eşim çok farklı ya ama ailesinin çenesi kapanmazzaten beni bankamatik gibi görecek bir aileye gelin gitmek istemem asla. neyseki eşiniz önemli burda. ailesi kendi kendine ötsün dursun.