Kaç Yaşında Devlet Memurluğuna Atandınız?

Allah hayırlısıyla o günleride göstersin inşallah♡ benimde bir kızım var zaman bulamıyorun derken sizin mesajı okudum içimden tebrik etmek geldi azminizi
hayırlısı olsun sizin için.
benimkiler ben hazırlanırken 5 ve 1,5 yaşlarındaydılar.

ben 28 yaşındayim önümüzdeki yıl hazırlanmayı düşünüyoeum .
lisans B , önümüzdeki yıl gebelik dolayısıyla çalışmayacagım sanırım.

özel sektörden sıkıldım artık , zaten cocuklu bu tempoda devam edemeyebilirim

ben de canım bakalım bu 2 senede işe falan giremezsem özel sektör zor zaten benim de annem rahatsızlanıyor pat diye yanına gitmem gerekiyor geçen ay annem rahatsızlandı 20 gün baktım geldim onun için memuriyet önemkli...
2018 kpss diyorum hayırlısı senin bölüm ne ben de lisans b ye hazırlanacağım yeniden kamu yönetimi mezunuyum..
bebek ben de istiyrum bana da dua eder misin?
2 senedir istiyoruz biz de

Ben işletme mezunuyum . 7 senedir özel sektör ctesi dahil çalışıyorum .
Çalışmayı seviyorum ama bebekli yapamam sanırım. B grubu normal memur olsam yeter
Inşallah seninde Hayırlısı yla bebeğin olur. Hamilelerin duasi kabul olurmuş.
Kadınlar kulübü gebelik konularını takip et derim . Ben ateş ölçme yöntemi & ovulasyon testi denedim .ve sabaha kadar bekleme ve bol bol dua .incir yedim çokça eşime de keçi boynuz pekmezi .

ay takip etmediğim gebelik konusu yok canım açmadığım da konu 2 senedir bir gezsen ismimi her yerde görürsün..
dualar okumak zikirler çekmek...
bir yandan kpss de öyle ama bu sene çok sağlık sorunları yaşadı çevrem zamanım kalmadı..
ben de b grubu düşünüyorum zaten yaşım da artık oldu 31 aralıkta 32

Sinava da az kaldı inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Ben 26 yaşındayım, bu sene çok çalıştım 2017 ye memur olarak girmek istiyorum inşallah. Çok yıprandım, senelerdir girmediğim sınav kalmadı. Öğretmenlik için formasyon alıcam, daha sonra da öğretmenlik için hazırlanıcam. Memur olursam dil öğrencem, sürekli kendimizi geliştirmemiz lazım şu ülke şartlarında. Yaşla filan alakalı degil, kim daha donanımlıysa o kazanır. Sen de pes etme. Bu sene olmazsa seneye gir, ondan sonra gir

Mesela istediğin olayı hayatına çekmek için olumlamalar ile ilgili yazılar okumuştum . Bnm profil resmin çocuklu kadın istediğim şeyi olmuş gibi düşünmeni sagliyormus uzun zamandır bebekli anne fotosu koydum eskiden de gelin damat fotosu vardı evlilik istediğim için . Bunu da yapabilirsin ☺

KOYMUŞTUM CANIM ÖNCEDEN AMA BAKTIM ONUN DA BANA GELDİĞİ YOK DEDİM RESİM KOYUYORUM AMA NASİP DEĞİL YA BEBEĞİN BANA GELECEĞİ YOK ZAMANI GELMEDEN DEDİM

KOYMUŞTUM CANIM ÖNCEDEN AMA BAKTIM ONUN DA BANA GELDİĞİ YOK DEDİM RESİM KOYUYORUM AMA NASİP DEĞİL YA BEBEĞİN BANA GELECEĞİ YOK ZAMANI GELMEDEN DEDİM

bence vazgeçme, tekrar koy fotoyu ve bekle , tek foto yalnızlıgı cagırmasın

densiz adam şimdiki erkek aileleri de çok sevimsiz gerçekten, kız memur değilse tamam olmaz o iş boşver kimseyi dinleme sen. ben de 31 yaşındayım her yıl giriyorum

ayy nerdeyse aynısını bi komşumuzla ilgili duymuştum. oğluna öğretmen gelin alcak diye öve öve bitiremedi. ben de kızı güzel bişey sandım bi gördüm ve şok. alakası bile yok söyledikleriyle.gerçekten memursan böyle boş zihniyetteki insanların gözüne peri kızı gibi geliyosun. benim gibi asgari ücretle çalışıyosan hayalet casper gibi oluyosun, kimse seni görmüyor

allah mutluluğunuzu daim etsin ben de kuantumla ilgili çok kitaplar okudum, olmuş gibi düşünmek istedim falan sanırım çok sabırlı olmadım sonunu getiremedim ve olmadı siz evlilik resmi koyduktan ne kadar sonra evlendiniz acaba

öyle her şey para olmuş milletin gözünde

ama benim atanmam biraz daha uzadı gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…