- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
Allah hayirli sağlıklı evlatlar versin canım.. Bir sorun mu var yoksa kendiliğinden mi olmuyor.. Üzülme stres çok etkiliyorya hayırlısıyla belli de olmaz olduğun şehre tercih yaparsın ben de bugün ağladım
yine günüm geçti ve yine hamile değilim
Eş de öyle olsa çekilmez zaten.evet başkaları ne diyecek niye ne diyecekler diye stres yapıyorum
kaynatam hem çalışmamı istiyor hem de oo sıra sana gelene kadar diyor
yani 2 dk da sana tusunami uyguluyor psikolojim alt üst oluyor
yani anlayışsız büyükler gerçekten de zor ALLAH'TAN eşim çok farklı
bir sorun yok ama olmuyor canım hayırlı zamanda olur inş diyorum artık oluruna bırakacağımAllah hayirli sağlıklı evlatlar versin canım.. Bir sorun mu var yoksa kendiliğinden mi olmuyor.. Üzülme stres çok etkiliyor
cümlemiz için inş güzel şeyler olur inş ahh ahh olur mu olur diyorum hayırlısı üzülmeyeceğim ya kazanamazsam yine girerim :)Eş de öyle olsa çekilmez zaten.
Herşey gönlünce olsun canım, hem bebiş hem atama bir anda oluverir inşallahh. Üzülme dua et.
kesinlikle öyle ve bence çocuk için de üzülme lütfencümlemiz için inş güzel şeyler olur inş ahh ahh olur mu olur diyorum hayırlısı üzülmeyeceğim ya kazanamazsam yine girerim :)
Uzulmeyecegim canım hep kendime ediyorum elimden geleni yaptım gayrı taktir Allah ın O bilir kime neyi verip vermeyeceğini teslimiyet çok önemli ama ben tam o seviyeye gelemedimkesinlikle öyle ve bence çocuk için de üzülme lütfen
hayırlı zamanını bekliyordur
ay canım ben 31 yaşındayım daha atanamadım24 yaşinda atandim memuriyete.
3 yıllık memurum çok şükür:)
atanirsin canim lise mezunu mu??ay canım ben 31 yaşındayım daha atanamadım
üniversite mezunuyum canım kamu yönetimiatanirsin canim lise mezunu mu??
sinav sonuçlari açiklandi mi?
kardeşim de bu yıl istiyor.üniversite mezunuyum canım kamu yönetimi
ama nasip işte puanlar yükseldi bayağı
2012 de 79 puanım vardı o yandı sonrada evlendim eskisi gibi çalışamadım tabii
bu sene de annem kaynatam rahatsızlandı sağlık sorunlarıyla uğraştık hep
haftaya sınavım var bakalım ne olacak
hakkınızda hayırlısı olsun...üniversite mezunuyum canım kamu yönetimi
ama nasip işte puanlar yükseldi bayağı
2012 de 79 puanım vardı o yandı sonrada evlendim eskisi gibi çalışamadım tabii
bu sene de annem kaynatam rahatsızlandı sağlık sorunlarıyla uğraştık hep
haftaya sınavım var bakalım ne olacak
35 yaşımda hazırlanmaya başladım.
6 ay sıkı bi çalışma ile 36 yaşımda atandım 2 . atamada. 2 de çocuğum vardı . şimdi 3 oldular.
Darısı isteyenlerin ve emek verenlerin başına inşallah.
valla seni tebrik ediyorum:)35 yaşımda hazırlanmaya başladım.
6 ay sıkı bi çalışma ile 36 yaşımda atandım 2 . atamada. 2 de çocuğum vardı . şimdi 3 oldular.
ay gerçekten mi canım bölüm neydi sizin bana da dua edin ne olur35 yaşımda hazırlanmaya başladım.
Allah hayırlısıyla o günleride göstersin inşallah♡ benimde bir kızım var zaman bulamıyorun derken sizin mesajı okudum içimden tebrik etmek geldi azminizi
39 yaşımdayım şimdi. emekliliğe az kaldı demi.